*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Kvinder har vi nok af – hvornår kommer der nogen mænd?

Anders Samuelsen tager fejl igen-igen – endda på egen matrikel.

Det undrer mig til stadighed, at landets udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) ikke er blevet YouTuber. Alt, hvad den mand siger, egner sig langt bedre til anvendelse i den virtuelle verden end i den virkelige.

Han er ellers så rar. I går åbnede han sit hjem og sin have i et roligt villakvarter i Horsens for alle sine venner og følgere på Facebook, rundt regnet 95.000, og konkluderede på baggrund af den hyggelige og fredelige atmosfære, at alt er lutter liberal lagkage i Danmark.

Gid det var så vel. Men synge, det gjorde de, ikke et øje var tørt, og jeg kom ufrivilligt til at tænke på scener fra Det forjættede land af Henrik Pontoppidan, en af det danske sprogs mestre. Missionsbevægelsen har ikke været spildt på den glade østjyde.

Det er et yndigt land, jublede ministeren på Facebook. Sikke han kan sige det, Mr. Ja Hat. Jeg har aldrig følt mig utryg, mens jeg har været i dansk politik, udtalte han til Horsens Folkeblad. Det må skyldes, at han lever i dansk politik – og ikke i den danske hverdag.

Jeg kiggede på billederne af den halvthundredårige minister med øjne så blå som en delfins, og ihukom George Orwells gamle bonmot om, at det er en konstant kamp at se, hvad der gemmer sig for næsen af én selv. Det skulle være så nemt, og så er det faktisk svært, ikke sandt, Anders?

Samtidig med Samuelsens fødselsdags- og kærlighedsfest gik det lidt mindre fredeligt for sig i hovedstaden, hvor jeg tilfældigvis bor.

Her blev der igen-igen knaldet løs, og det havde ikke en hujende fis at gøre med de tilrejsende modeller op til den forestående modeuge. Næ, der blev som bekendt skudt med skarpt, og som de fleste nok også har regnet ud, er det naturligvis kun begyndelsen. Begyndelsen på fortsættelsen, den ubønhørlige fortsættelse ind i det muslimsk inspirerede og politisk legitimerede mørke.

København – ligesom Aarhus, Odense, Aalborg, Fredericia, Kolding, Slagelse osv. osv. –  vil, hvis vi nøjes med radikale blålys som Samuelsen og hans liberale venner langt ind i de røde rækker, bliver stedse mere som Malmø, Marseilles og Manchester, mens disse engang så skønne vesteuropæiske byer vil styre mod endnu mere kaos og etnisk konflikt i årene, der kommer.

Friskfyrsforeninger som Loyal to Familia og andre knopskud på den muslimske tilstrøming hertil ser derimod stedse nye muligheder i det liberale eldorado, Danmark er blevet takket være et snart 40 års politisk og socialt eksperiment, der har forenet en generøs tilstrømning med en lige så generøs velfærdsstat, og skabt en ny virkelighed.

I ly af alle vore drømme er Danmark rigtignok ved at blive et yndigt land – for bandekriminalitet, beskyttelsespenge og indvandrerrelateret voldsspiral.

Så længe indvandringen fortsætter derudad med mere eller mindre uformindsket styrke, så længe nationalgrænserne er porøse – og EU fortsat har held med at underminere dem – så længe banderne får lov at regere over voksende territorier i byområderne, vil skyderierne, volden og kriminaliteten fortsætte sin forventelige himmelflugt. Det er den samme struktur over hele Vesteuropa. Hvorfor? Fordi der er så mange liberale pussies vest for det gamle Jerntæppe.

Anders Samuelsen står med andre ord over for et politisk og eksistentielt valg: Vil han fortsætte med at leve i sin egen politiske parallelverden – eller tør han træde ind i den sociale virkelighed og forholde sig til dens konkrete problemer og udfordringer?

Et eller andet sted er det ligegyldigt. For ulykken er for længst sat i gang, og det er andre, helt almindelige mennesker, der må bære konsekvensen af vore politikeres handlinger – eller mangel på samme. Det er kvinder, det er forretningsdrivende, det er unge mænd, der allerede nu af politiet frarådes at opholde sig i bestemte kvarterer om aftenen og natten, der kommer til at betale for den dogmatisk liberale holdning til organiseret vold i vort samfunds midte, og for hvem der altid findes et eller andet skatteyderbetalt resocialiseringsprogram.

Man kunne også bare forbyde banderne. Og slå ned på dem, om nødvendigt med militærets hjælp. Det handler ikke kun om at tage magten tilbage, men ligeledes om at vise vore fjender, at vi har moralen og viljen til at bekæmpe dem, før de får for meget at skulle have sagt i gaderne.

At Anders Samuelsen er en mus, det vidste vi godt. Men hvornår kommer der nogen mænd?

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Mikael Jalving (f. 1968) er historiker og forfatter til flere bøger, senest Cykling er min kirke (2016), Søren Krarup og hans tid (2014) og Absolut Sverige (2011).
Seneste blogs
Af Jens Kindberg
14.12.17, 05:13
Det stoppes heldigvis af Mai Mercado – børn skal ikke lide Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
13.12.17, 22:14
Seksuelle overgreb på helt unge piger i England afslører et kvindesyn så afstumpet, at man kun kan se én løsning for sig: Stands al ikke-vestlig indvandring og påbegynd hjemsendelser. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
13.12.17, 15:32
Hvis ikke en skole må understrege, at julen udspringer af det kristne budskab, så er vi ude på det værdirelativistiske overdrev. Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
13.12.17, 12:29
Drengebørn tager skade, hvis deres mødre har været udsat for ftalater under graviditeten. Alligevel har regeringen sammen med De Radikale og Dansk Folkeparti fjernet afgiften på de skadelige ftalater. Læs mere
Af Mikael Jalving
13.12.17, 11:48
Skulle man blive gymnasielærer? Så hellere lave en ironman. Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
12.12.17, 19:57
Efter Sophie Løhdes angreb på offentlige ansattes løn skylder regeringen svar på, om det er sosuen eller sygeplejersken, der får for meget i løn. Læs mere
Af Siddik Lausten
12.12.17, 18:30
Hvad med at krydstjekke med vælgerne, om LA har opbakning til igen at gamble med den danske velfærd? Læs mere
Af Anders Vistisen
12.12.17, 10:54
I denne juletid bør der i en verden, som plages af nød, elendighed, vold og terror, også være plads til at sætte fokus på lyspunkterne. Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
11.12.17, 18:33
Hvis de seneste dages politiske teater var fiktion, ville kaosscenerne fra Finans- og Statsministeriet være kanon underholdning. Desværre er de kaotiske forhandlinger mellem regeringen og Dansk Folkeparti benhård virkelighed, og første akt har allerede gjort Danmark fattigere. Læs mere
Af Annika Smith
11.12.17, 09:18
Så får den en pause fra torturen og slipper for selv at gøre det rigtige helt frem til næste folketingsvalg Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her