<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Danmark, et klansamfund

Segregationen på ungdomsuddannelser og i bykvarterer er tegn på, at Danmark er godt på vej til at blive et klansamfund ligesom Sverige, Frankrig, Belgien, Tyskland osv.

Indvandringen fra muslimske områder vil tilsyneladende ingen ende tage, selv om den allerede har bragt os megen ulykke. Men først nu begynder vi så småt at forstå, hvor dybt miseren stikker. Den er ikke alene økonomisk. Den er heller ikke bare kriminologisk, terroristisk eller demografisk, social eller politisk. Den endnu mere ulyksalig, fordi den er i fuld gang med at ændre Danmarks kulturelle dna.

Hvad mener jeg med det? Jeg mener, at klanen er i gang med at erstatte den konkrete næste, sekulær lov og stat, afledt af kristendom såvel som den europæiske oplysningstid.

Tag nu f.eks. sidste nyt fra Viby Gymnasium i Aarhus, hvor elever med arabisk og somalisk baggrund forsøger at dominere gymnasiet med egne normer, som kaldes ”udadreagerende” og ”opfarende”, mens andre elever føler sig utrygge, og det faglige niveau rasler ned. En ny rapport beskriver desuden, hvordan unge araberne og somaliere, der ikke går på skolen, vader ind og skaber uro. Det er naturligvis helt utilbørligt, men er – til forbløffelse for selv borgerlige politikere – hverdag flere steder i landet takket være demografi og meget lave, socialistiske adgangskrav til gymnasiet.

Som flere iagttagere rigtignok har været inde på, skal vi aflive den såkaldte ”kontaktteori”. Kontaktteorien går ud på, at hvis etnisk danske børn og unge bliver blandet med de fremmede, så vil forståelse og sød musik opstå i klasseværelset. Problemet, mener teoriens tilhængere, er de etnisk danske forældre. Det er dem, der er fordomsfulde og foretrækker ”hvide skoler”. Børnene – ja, det troede man i sin tid – ville forstå hinanden, komme hinanden ved og realisere det multikulturelle samfund.

I stedet gik det lige modsat. De unge segregerer sig frivilligt, dvs. foretrækker i stadig højere grad at være sammen med dem, de ligner og deler kultur med. Hvis man kerer sig om sandheden, så vil man sige, at kontaktteorien er falsificeret. Blander man med tvang elever fra to modsatrettede kulturer, undergraver man det svindende antal gymnasier, der fungerer.

Flere ting og begreber trænger til at blive opdateret. Hvad begreber, såsom ”grupper” og ”bander”, som vi efterhånden er fortrolige med, rettelig dækker over i arabiske og muslimske kredse, er snarere klaner. For klanerne eksisterer staten, kommunen, skolen eller andre offentlige instanser slet ikke. Der findes kun territorier. Hvor en klan befinder sig, må den herske; hvor en anden klan befinder sig, hersker den. Støder de sammen, opstår der konflikt. Det er derfor, at unge klanmedlemmer render rundt i gaderne, selv efter mørkets frembrud. De er klanernes spioner og politi.

Fra hele Europa tikker det ind med daglige vidnesbyrd om nedbrydningen af Europas kulturelle dna. I Frankrig, hvor myndighederne skønner, at mere end 150 byområder reelt kontrolleres af islamiske klaner, har en 16-årig gymnasieelev modtaget trusler om syreangreb, voldtægt og mord, så hun må have politibeskyttelse, efter at hun kritiserede synet på homoseksualitet blandt islams raske svende i Lyon. Mila, som hun hedder til fornavn, var blevet træt af unge muslimske mænd og skrev så et sted på de sociale medier: »Jeres religion er noget lort, og jeg stikker en finger i røvhullet på jeres Gud.« Søndag gentog hun i fransk tv: »Jeg hader den religion. Der er kun had i Koranen. Jeg mener, at islam er noget lort.«

Jeg har det på præcis samme måde, men det er ikke sagen. Sagen er, at islams truende ambassadører mere end antyder, at hun har ret. Mens den tidligere socialistiske præsidentkandidat Ségolène Royal kritiserede den unge kvinde for manglende respekt for islam, er sandheden den, at islams hellige tekster nærer og skaber dette had til vestlig frihed, herunder retten til at have sin seksualitet i fred. Den ret betyder ikke en skid i muslimske klaner. Tværtimod. Det er den, de frygter allermest: Kvindens ret over sin egen krop.

Klanens opgave nr. 1 er netop at beskytte mandens kontrol over kvindens dyd. De, der ikke forstår denne grundregel i islam, skal bare sætte sig ned og læse 50 sider i Sara Omars gruopvækkende to’er, Skyggedanseren. Jeg synes stadig, Sara Omar skriver kluntet og uelegant, men hendes stof er som taget ud af virkeligheden og netop derfor så foruroligende, at man hellere end gerne lægger bogen fra sig. Men når man kigger op og går ud i den nye danske virkelighed, erfarer man, at 30 års komplet idioti på alle politiske bingoplader har importeret den fremmede klankultur til selv det nordligste Europa.

Jeg takker min skaber for, at jeg kun lever én gang på denne klode, men frygter for mine efterfølgeres fred og sikkerhed.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Mikael Jalving (f. 1968) er historiker og forfatter til flere bøger, senest Danmark under angreb (sm.m. Kasper Støvring), Udbrud (sm.m. Michael Rasmussen) og Cykling er min kirke (2016).
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
20.10.20, 13:02
Jeg ved ikke, hvordan I andre har det, men jeg har nået kvalmegrænsen. Læs mere
Af Jens Kindberg
20.10.20, 11:06
Kære SF og Enhedslisten – I har nu en gylden mulighed for at få nedbragt pelsdyrproduktion i Danmark, og Socialdemokratiet har fundet pengene for jer. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
20.10.20, 07:47
MeToo er den nye magt, som medierne må behandle lige så kritisk, som andre magter behandles. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
19.10.20, 12:13
Hvorfor reagerer statsministeren ikke på, at en dansk lærer er blevet svinet til efter at have skrevet en støtteerklæring til den franske lærer, der blev halshugget? Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
19.10.20, 11:17
Endnu en pind til ligkisten med venstreorienteret, socialkonstruktivistisk tankegang. Læs mere
Af Nauja Lynge
18.10.20, 12:25
Tænk, hvis tanken om at sagsøge skulle mutere til andre erhvervsdrivende. Danmark har ikke brug for flere økonomiske og sundhedsfarlige udfordringer. Læs mere
Af Mikael Jalving
18.10.20, 10:00
Først overtager de universitetet, så overtager de samfundet. Det er leninisme på svensk. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
17.10.20, 13:21
Når løgn, forstillelse og amoral hører til i kernen af ens politiske bevægelse Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
17.10.20, 11:37
Alle må bidrage til genindførelse af ligestillingen - for begge køn Læs mere
Af Isabella Arendt
17.10.20, 11:35
Det er skræmmende, at vores alkoholkultur er så rodfestet og urørlig, at vi tilsyneladende ikke engang nu tør tale højt om, at vi bogstaveligt talt drikker fornuften ud. Læs mere