*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Kære politikere på Christiansborg

Et opråb til politikerne på Christiansborg. Gør nu noget!

Jeg vil gerne henlede jeres opmærksom på endnu en konkret sag. For I har tydeligvis ikke forstået konsekvensen ved jeres manglende handling og vilje til at udvise kriminelle udlændinge.

Denne gang er det gået ud over en fængselsbetjent. Manden blev brutalt overfaldet, blot fordi han har valgt et arbejde for jer(staten). Et arbejde, der ikke er velbetalt. Et arbejde, som er psykisk hårdere end stort set alt andet. Og hvad er så jeres tak til denne mand?

Jo, han kan såmænd se sin overfaldsmand, en udenlandsk tidligere straffet, få en betinget udvisning.

Det betyder at denne mand nu udover at skulle komme sig over det vanvittige overfald hvor han blev slået, sparket og stukket ned, også nu bliver tvunget til at forholde sig til det faktum, at grundet jeres manglende vilje til at beskytte landets borgere, så skal han nu leve i frygt for at møde gerningsmanden igen og mulig gengældelse.

Jeg har hørt jer alle tale om at udenlandske kriminelle skal udvises. I fører jer gerne frem i medierne med nøjagtig denne dagsorden.

Men som kejseren i eventyret " Kejserens Nye klæder", så er det ren manipulation, spin og vælgerbedrag. De borgelige partier har til trods for de mange flotte ord intet gjort på de to år, hvor man har haft magten.

Konsekvensen bliver nu helt tydelig og konkret for denne fængselsbetjent. Det vil også blive konkret for det næste offer for denne vanvittige vold, som disse folk bringer til landet.

Hver gang vi kan læse om endnu en sag, hvor der ikke sker udvisning, peger pilen på jer politikere - og ingen andre.

I har nu ansvaret for den lidelse, utryghed og ændrede tilværelser som rammer danske borgere. I er ikke ansvarlige for den enkeltes handling. Men I er ansvarlige for at tillade dette vanvid at fortsætte.

Det mindste I kunne gøre, er da at indrømme over for befolkningen, at I ikke vil gøre noget.

Den ærlighed fortjener borgerne.

Mvh
Lars Boje Mathiesen

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er medlem af Aarhus Byråd og folketingskandidat for Nye Borgerlige i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han arbejder som selvstændig, underviser og musiker.
Seneste blogs
Af Olav Skaaning Andersen
15.12.17, 14:25
Det kan være fristende, men vi skal ikke gemme den kunst væk, vi ikke kan lide. Læs mere
Af Signe Munk
14.12.17, 12:20
62 procent af danskerne, mener at sygeplejersker fortjener mere i løn. Men Sophie Løhde er uenig, kan jeg fornemme. Læs mere
Af Morten Løkkegaard
14.12.17, 11:22
Årets ord "Fake news" risikerer at underminere vores grundlæggende værdier: ytringsfriheden og vores frie liv. Det kræver handling - her fem liberale svar på fake news og misinformation. Læs mere
Af Naser Khader
14.12.17, 11:22
… nu begynder kampen ved forhandlingsbordet. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
14.12.17, 11:06
Her er det konkrete bevis på at visse borgerlige politikere igen har løjet over for befolkningen. Læs mere
Af Jens Kindberg
14.12.17, 05:13
Det stoppes heldigvis af Mai Mercado – børn skal ikke lide Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
13.12.17, 22:14
Seksuelle overgreb på helt unge piger i England afslører et kvindesyn så afstumpet, at man kun kan se én løsning for sig: Stands al ikke-vestlig indvandring og påbegynd hjemsendelser. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
13.12.17, 15:32
Hvis ikke en skole må understrege, at julen udspringer af det kristne budskab, så er vi ude på det værdirelativistiske overdrev. Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
13.12.17, 12:29
Drengebørn tager skade, hvis deres mødre har været udsat for ftalater under graviditeten. Alligevel har regeringen sammen med De Radikale og Dansk Folkeparti fjernet afgiften på de skadelige ftalater. Læs mere
Af Mikael Jalving
13.12.17, 11:48
Skulle man blive gymnasielærer? Så hellere lave en ironman. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her