Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

De liberale og andre pladderhumanister burde takke os

Så i mens de arbejder med selverkendelsen, så handler vi andre.

Jeg er af flere liberale for nylig i debatter blevet kaldt en perlerække af adjektiver. bl.a. rabiat, ekstrem, kollektivist og sågar racist. Alt sammen, fordi jeg ønsker at mindske den afrikanske migration og Islams magt, påvirkning og indflydelse her i Danmark.

Det er i grunden meget tankevækkende, at disse mennesker tilsyneladende har mere travlt med at kritisere og nedgøre borgerlige, der gør modstand mod islamismen end at bekæmpe de islamister, som netop ønsker at fratage disse liberale deres rettigheder.

Det stiller jo unægtelig spørgsmålet, om de reelt faktisk ønsker et samfund mere baseret på Islam, om de blot er ligeglade, eller om det er vigtigere for dem ikke at indrømme, at deres grundtanker simpelthen ikke er i stand til at løse dette alt afgørende essentielle spørgsmål? Jeg tror personligt det sidste.

De er ganske enkelt fanget imellem det teoretiske glansbillede, som deres tanker burde afspejle i virkeligheden, og så den virkelighed som de og alle os andre rent faktisk oplever lige foran os.

De nægter stadig at indse det simple faktum, at Islams ideologi ikke er forenelig med vestlig verdslig kultur. De holder stædig krampagtigt fast i den naive tanke, at hvis blot disse mennesker bare oplever og ser vores måde at leve på, så ændrer de fuldstændig holdning og vender Muhammeds regler ryggen.

Men disse mennesker HAR set vores levemåde. De HAR oplevet vores samfund, og de vælger stadig Muhammed og Islams ideologiske samfundsorden. Og de ønsker stadig at omstyrte det demokratiske samfund som vi har.  

Og mens liberale og andre pladder humanister har travlt med at nedgøre mig og andre med diverse titler, så kommer de ikke selv tilnærmelsesvis med konkrete forslag eller tiltag selv, som vil løse dette eksistentielle problem. Prisen for denne passivitet betales af borgerne i Danmark.

Problemet er ganske enkelt, at de ikke har nogle løsninger, uden at det vil betyde et grundlæggende opgør med deres tanker om fri bevægelighed, uindskrænkede personlige rettigheder og åbne grænser.

Men indtil de har erkendt at de rette løsninger ikke findes hos dem, så burde de ærligtalt takke os andre der tager ansvaret på os og rent faktisk kommer med konkrete løsninger. Det er jo fuldstændig grotesk, at socialisterne er længere i deres selverkendelse om deres fejlagtige tilgang end borgerlige partier som Venstre og LA.

Så imens de arbejder med selverkendelsen, så handler vi andre. Borgerne kan nemlig ikke vente længere på Christiansborgs manglende vilje. Der må være nogle som går forrest og kæmper for Danmark.

Vi ved godt, det er øretævernes holdeplads. Vi ved godt, at mange officielt tager afstand. Men vi ved også hvor mange, der bag kulisserne takker os for, at vi rent faktisk tager truslen fra Islam alvorligt -  og gør noget ved det.

For mig er det langt vigtigere at bekæmpe Islams magt og indflydelse på Danmark, end en krampagtig fastholdelse i gamle nedfældede teorier skrevet i en helt anden samtid.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er folketingskandidat for Nye Borgerlige i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han arbejder som selvstændig, underviser og musiker.
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
18.02.18, 12:34
Storbritannien er en nation med fødselsveer. Pludselig diskuteres der politisk indhold i stedet for positioner, markeringer og taktiske krumspring. Læs mere
Af Signe Munk
16.02.18, 08:39
Kald dog en spade for en spade. Læs mere
Af Mikael Jalving
15.02.18, 14:08
Når du træder ind i en af disse endnu eksisterende katedraler, er det som at træde ind i en tidskapsel og mærke, hvor meget du har misset i mellemtiden. Læs mere
Af Jens Kindberg
15.02.18, 08:03
Alternativet er, at velfærdssamfundet smuldrer. Læs mere
Af
14.02.18, 21:58
Jeg har bare så stor respekt for prins Henrik. Han var sjov, sød, klog og vidende. Måske for klog til os her i Danmark. Læs mere
Af Anna Thygesen
14.02.18, 09:30
Skal vi ikke være enige om at sætte en stopper for det der ”modighedsporno” og nøjes med at bruge udtrykket modig, når der virkelig er grund til det? Læs mere
Af Jaleh Tavakoli
13.02.18, 11:42
De danske politikere der ikke stemmer for burka-forbuddet, vil komme til at sidde med dårlig samvittighed, hvis det næste terrorangreb bliver begået af en terrorist forklædt i niqab / burka. Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
13.02.18, 10:05
Har den danske kvindesag så travlt med at kæmpe for retten til at gå med burka, at kvindesagsforkæmperne glemmer kampen for de etniske kvinder, der henvises til Vollsmoses baglokaler? Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
11.02.18, 17:13
Det danske folk har været et folk i mindst 1.500 år. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her