Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Danske skattekroner går indirekte til terror

Hvorfor tjekkede udenrigsministeriet ikke hvem de udbetalte millioner af danske skattekroner til?

For ca. en uge siden skrev jeg her på JP et blogindlæg med titlen ” Går danske skattekroner indirekte til terror”. Heri dokumenterede jeg hvorledes at palæstinensiske NGO organisationer, som VLAK- regeringen støtter med danske skattekroner, reelt set arbejder sammen med folk, som er på EU’s terrorliste.

 Jeg påpegede tilmed, at den danske regering bruger skattekroner på at støtte palæstinensiske NGO organisationer, som aktivt støtter op omkring BDS- organisationer( organisationer som bekæmper Israel).

 Beviserne var håndfaste og uomtvistelige. Udenrigsministeren, som både var advaret af Israels premiereminister og andre organisationer om dette, fastholdt stædig at der ikke var noget at komme efter. Ja, han gik endda på facebook og krævede at vi borgere skulle levere beviserne. I sig selv en grotesk tilgang.

 Men det gjorde vi borgere så. En viden og information, vi som ganske almindelige borgere kunne opsnuse på et par times detektivarbejde på nettet.

 Nu trækker Udenrigsministeren så støtten fra den første Palæstinensiske organisation. Og det bliver ikke den eneste.

 Spørgsmålet, der nu virkelig rejser sig er: Hvorfor tjekkede det danske udenrigsministerium ikke selv op på disse organisationer inden man udbetalte millioner af danske skattekroner?

 Når vi som borgere kunne finde den pågældende information på ganske kort tid, så udstiller det jo fuldstændig et ministerium, som enten ikke har gidet, eller som har fået politiske ordrer på ikke at undersøge og forholde sig kritisk til disse organisationer.

 Det må vi have svar på. Der er igennem de seneste år udbetalt vanvittige millionbeløb. Hvor mange danske skattekroner er der reelt allerede nu gået direkte fra borgernes hænder til palæstinensiske organisationer som arbejder sammen med og forherliger terrorister og BDS-organisationer?

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er folketingskandidat for Nye Borgerlige i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han arbejder som selvstændig, underviser og musiker.
Seneste blogs
Af Eva Kjer Hansen
19.01.18, 10:09
Det er næppe en forudsætning for at løse rollen som økonomisk vagthund, at man er tilstede inde i Finansministeriet (eller at man kan gå dertil fra den nuværende adresse lige ved Amalienborg). Læs mere
Af Naser Khader
19.01.18, 08:09
Mainstream medierne kan simpelthen ikke komme sig over, at Trump blev valgt, og de er fast besluttede på, at han skal ned med nakken. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
18.01.18, 12:52
Hvis man ikke er villig til at sætte sin egen taburet og mandat på spil for befolkningens sikkerhed og tryghed, så er man ganske enkelt ikke værdig til at repræsentere borgerne. Læs mere
Af Jens Kindberg
17.01.18, 19:19
Giveren er privat, og modstanderen er kommunen, som ikke vil gøre det muligt. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
17.01.18, 17:36
Mediernes behandling har været udsøgt ringe. Læs mere
Af Christel Schaldemose
17.01.18, 13:35
Europa-Kommissionens længede ventede plastikstrategi kommer med langsigtede mål, men med her-og-nu-handlinger på størrelse med mikroplastik. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
17.01.18, 12:15
København skal ikke leve af statslige arbejdspladser Læs mere
Af Olav Skaaning Andersen
17.01.18, 08:21
Det er klynk, når Socialdemokratiets gruppeformand påstår, at politikere ikke kan komme til orde i medierne. Læs mere
Af Anders Vistisen
16.01.18, 10:25
Dansk Folkeparti har intet ansvar for regeringens liberale projekt. Læs mere
Af Josephine Fock
16.01.18, 07:29
Den skærpede tiggerlov bør afskaffes, fordi den er et klassisk eksempel på en lovændring, der skulle få regeringen til at fremstå hurtig og handlekraftig, men ender med at være sjusket og straffe uskyldige mennesker. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her