Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Loftet over familiesammenføringer er fup!

Der er intet paradigmeskifte på vej, men blot endnu en omgang lappeløsninger.

Så er politikernes skattefinansierede spin-maskine i gang igen. Det handler om det berømte paradigmeskifte i udlændingepolitikken – specifikt familiesammenføringer.

Nu ville vi slet ikke have disse problemer, hvis man tog fat om nældens rod og løste problemerne fra bunden. Man kunne indføre et asylstop. Derved ville behovet for familiesammenføringer helt automatisk forsvinde. Men regeringen og Dansk Folkeparti insisterer endnu en gang på at brodere flere små lappeløsninger, som de så givetvis vil forsøge at sælge som et paradigmeskifte. Det er vigtigere, det kan sælges og omsættes til stemmer – end at det reelt løser problemet.

Her kan det så være sjovt at kigge på loftet på familiesammenføringer, som man uden tvivl vil forsøge at sælge som en del af dette paradigmeskifte.

Og det lyder jo også godt. Et loft.

Ordet loft er noget, der kan sælges. Det er noget, medierne kan sælge. Der er bare ét problem …

For ligesom udvisningen er LTF-lederen Shauib Khan reelt heller ikke var en udvisning, men blot et midlertidig indrejseforbud, så er det reelt heller ikke et egentligt loft på antallet af familiesammenføringer.

Her er, hvad embedsværket skrev om det berømte loft i det interne regeringsnotat:

»Ikke vil formindske det samlede antal familiesammenføringstilladelser eller væsentligt udskyde familiesammenføring«.

Derfor konkluderer man, at »forskellen til i dag vil være marginal«.

Altså, forskellen vil være marginal, og det samlede antal vil ikke formindskes.

Det er tragikomisk faktisk hele humlen i den nuværende forfejlede udlændingepolitik. Politikerne på Christiansborg forsøger at bilde befolkningen ind, at de har styr på det, og at deres konstante tiltag hver gang er de rigtige. De vil sandsynligvis fremhæve de ændringer i forhold til første udkast, som de har forhandlet hjem. Men resultatet tør jeg godt spå, bliver det samme. Det har det nemlig været hver gang. Tallene i statistikkerne fortæller historien om konstante ligegyldige og fejlagtige politiske tiltag.

Hvert evig eneste år bliver der væsentlig flere ikkevestlige indvandrere og efterkommere i Danmark. Hvis vi ser på den seneste fremskrivning fra DST, så er det yderst bekymrende læsning. Politikerne er ganske enkelt i gang med at afmontere det danske samfund og lave en befolkningsudskiftning.

Ingen af partierne på Christiansborg har vilje til at gøre det nødvendige og redde Danmark og sikre, at kommende danske generationer også kan vokse op i et trygt, sikkert og demokratisk samfund. I det lukkede Christiansborg-univers handler det om positionering, taktik, og rejsen mod ministerbiler. De vil givetvis forsøge at sælge fortællingen om, at denne gang er det anderledes. Men det vil være nøjagtig den samme fortælling som sidst. Men vi borgere vil ikke længere holdes for nar.

Når vi oplever, at antallet af ikkevestlige indvandrere og efterkommere er gået fra 95.025 i 1988 til 493.468 i 2018 og vil ramme 867.258 i 2060, så er det en hån mod befolkningen, når magthavere forsøger at bilde os ind, at deres politik virker. Det gør den ikke!

Det har den aldrig gjort til trods for de mange løfter, og der er intet, som tyder på, at de nuværende partier har bare en snert af vilje til at gøre det nødvendige og ændre på den katastrofe kurs, vi som nation er på. Kig bare på Marrakesh og FN-migrantaftalen. Denne fatale aftale, som regeringen vil underskrive, og som DF åbenbart bare lader sejle igennem. Selvfølgelig flankeret af de klassiske ligegyldige floskler fra DF, som alle nu griner af, da de blot er til for at skabe illusionen over for egne medlemmer, om at man gør noget.

Det er et gigantisk svigt mod hele den danske befolkning, der foregår i disse år, og historien vil dømme de ansvarlige hårdt.

Der vil det desværre være for sent.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er folketingsmedlem for Nye Borgerlige, valgt i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han har arbejdet som selvstændig, underviser og musiker.
Mest Læste blogs
Seneste blogs
Af Signe Munk
22.08.19, 14:05
Især unge i udsatte positioner bliver ofre for kviklånene. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
21.08.19, 22:11
Af Rune Lund
21.08.19, 14:31
Der er masser af penge at hente til velfærd og grøn omstilling uden at brandbeskatte den almindelige dansker. Læs mere
Af Mikael Jalving
21.08.19, 10:24
Udlændingespørgsmålet er det eneste sted, hvor debatten er løssluppen. Alt andet lukkes ned. Læs mere
Af Nauja Lynge
21.08.19, 10:12
Danmark tager ikke rollen som arktisk stat alvorlig. Derfor lever fantasier om køb af Grønland i bedste velgående. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
20.08.19, 17:35
De politisk korrekte må jo ligefrem sukke efter hvid identitetspolitik. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
20.08.19, 16:02
Indenfor rigsfællesskabet kan vi hjælpe hinanden i stedet for at sælge hinanden Læs mere
Af Nauja Lynge
20.08.19, 10:44
Den ene går gennem rigsfællesskabet. Det andet - et reelt køb kan kun ske efter Grønlands løsrivelse. Læs mere
Af Martin Ågerup
20.08.19, 09:32
DR har kun øje for en socialistisk fortælling om omfordeling Læs mere