Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Loftet over familiesammenføringer er fup!

Der er intet paradigmeskifte på vej, men blot endnu en omgang lappeløsninger.

Så er politikernes skattefinansierede spin-maskine i gang igen. Det handler om det berømte paradigmeskifte i udlændingepolitikken – specifikt familiesammenføringer.

Nu ville vi slet ikke have disse problemer, hvis man tog fat om nældens rod og løste problemerne fra bunden. Man kunne indføre et asylstop. Derved ville behovet for familiesammenføringer helt automatisk forsvinde. Men regeringen og Dansk Folkeparti insisterer endnu en gang på at brodere flere små lappeløsninger, som de så givetvis vil forsøge at sælge som et paradigmeskifte. Det er vigtigere, det kan sælges og omsættes til stemmer – end at det reelt løser problemet.

Her kan det så være sjovt at kigge på loftet på familiesammenføringer, som man uden tvivl vil forsøge at sælge som en del af dette paradigmeskifte.

Og det lyder jo også godt. Et loft.

Ordet loft er noget, der kan sælges. Det er noget, medierne kan sælge. Der er bare ét problem …

For ligesom udvisningen er LTF-lederen Shauib Khan reelt heller ikke var en udvisning, men blot et midlertidig indrejseforbud, så er det reelt heller ikke et egentligt loft på antallet af familiesammenføringer.

Her er, hvad embedsværket skrev om det berømte loft i det interne regeringsnotat:

»Ikke vil formindske det samlede antal familiesammenføringstilladelser eller væsentligt udskyde familiesammenføring«.

Derfor konkluderer man, at »forskellen til i dag vil være marginal«.

Altså, forskellen vil være marginal, og det samlede antal vil ikke formindskes.

Det er tragikomisk faktisk hele humlen i den nuværende forfejlede udlændingepolitik. Politikerne på Christiansborg forsøger at bilde befolkningen ind, at de har styr på det, og at deres konstante tiltag hver gang er de rigtige. De vil sandsynligvis fremhæve de ændringer i forhold til første udkast, som de har forhandlet hjem. Men resultatet tør jeg godt spå, bliver det samme. Det har det nemlig været hver gang. Tallene i statistikkerne fortæller historien om konstante ligegyldige og fejlagtige politiske tiltag.

Hvert evig eneste år bliver der væsentlig flere ikkevestlige indvandrere og efterkommere i Danmark. Hvis vi ser på den seneste fremskrivning fra DST, så er det yderst bekymrende læsning. Politikerne er ganske enkelt i gang med at afmontere det danske samfund og lave en befolkningsudskiftning.

Ingen af partierne på Christiansborg har vilje til at gøre det nødvendige og redde Danmark og sikre, at kommende danske generationer også kan vokse op i et trygt, sikkert og demokratisk samfund. I det lukkede Christiansborg-univers handler det om positionering, taktik, og rejsen mod ministerbiler. De vil givetvis forsøge at sælge fortællingen om, at denne gang er det anderledes. Men det vil være nøjagtig den samme fortælling som sidst. Men vi borgere vil ikke længere holdes for nar.

Når vi oplever, at antallet af ikkevestlige indvandrere og efterkommere er gået fra 95.025 i 1988 til 493.468 i 2018 og vil ramme 867.258 i 2060, så er det en hån mod befolkningen, når magthavere forsøger at bilde os ind, at deres politik virker. Det gør den ikke!

Det har den aldrig gjort til trods for de mange løfter, og der er intet, som tyder på, at de nuværende partier har bare en snert af vilje til at gøre det nødvendige og ændre på den katastrofe kurs, vi som nation er på. Kig bare på Marrakesh og FN-migrantaftalen. Denne fatale aftale, som regeringen vil underskrive, og som DF åbenbart bare lader sejle igennem. Selvfølgelig flankeret af de klassiske ligegyldige floskler fra DF, som alle nu griner af, da de blot er til for at skabe illusionen over for egne medlemmer, om at man gør noget.

Det er et gigantisk svigt mod hele den danske befolkning, der foregår i disse år, og historien vil dømme de ansvarlige hårdt.

Der vil det desværre være for sent.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er folketingsmedlem for Nye Borgerlige, valgt i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han har arbejdet som selvstændig, underviser og musiker.
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
15.10.19, 00:26
Omsider bliver det for første gang muligt siden 1983, at den udøvende magt kan handle uden om domstolene i et afgørende udlændingespørgsmål. Læs mere
Af Nauja Lynge
13.10.19, 20:20
På skjulte pladser og ved store klassikere mødes mennesker om at opleve arkitekturen. Læs mere
Af Mikael Jalving
13.10.19, 06:02
Først kæmpede venstrefløjen for økonomisk socialisme, derpå for multikulti. Nu gælder det klimakampen, den nye religionserstatning. Læs mere
Af Harun Demirtas
12.10.19, 16:22
Jeg føler mig dansk, du føler dig dansk! Hvorfor føles det altid nemmere at bede et menneske, der har udenlandske rødder at forlade Danmark, til trods for at vedkommende har et hjerte, der slår kun for Danmark? Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
11.10.19, 12:14
Privatskoler er for alle – ikke kun de rige Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
11.10.19, 11:05
Statsministeren tør slet ikke være realist. I stedet sætter hun sin lid til, at forskerne ad åre kommer med idéer til løsninger. Ansvaret væltes over på forskerne. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
10.10.19, 17:09
Og rådgiver for Enhedslisten forsvarer politisk motiveret hærværk, hvis det tjener et højere formål, defineret af venstreekstremister. Læs mere
Af Signe Munk
10.10.19, 14:30
Regningen for klimaets fremtid skal fordeles ligeligt. Læs mere
Af Søren Gade
10.10.19, 13:52
Tyrkiets militære offensiv mod Syrien udstiller ikke kun, at landet ingen midler skyr i denne sag og blæser højt på alliancen mellem Natos lande. Den udstiller også EU’s magtesløshed over for Tyrkiet Læs mere
Af Gitte Seeberg
10.10.19, 13:15
Svaret på at bekæmpe kriminalitet er ikke, at vi undergraver de frihedsrettigheder, vi har. De tiltag, der iværksættes for at bekæmpe kriminalitet, må og skal være proportionale i forhold til de problemer, vi som samfund står overfor. Læs mere