<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

De gjorde et land fortræd

Politikerne sætter egne interesser foran befolkningens og nationens sikkerhed og fremtid.

Politikerne nægter pubertært at lytte til befolkningen, der nu i stigende grad mærker konsekvenserne af politikernes fuldstændige forfejlede indvandring, med dertilhørende islamisering af de europæiske lande.  

I kampen for at bevare magten og kontrollere befolkningens bekymring, ser vi en farlig alliance rejse sig. En alliance mellem politiske magthavere, mediefolk, den kulturelle elite og visse dele af erhvervslivet, hvis overlevelse er afhængighedsgjort af evnen til at please de politiske magthavere. Denne alliance er yderst magtfuld, og ser en fælles interesse i kontrol med holdningsdannelsen i samfundet.

Det bevirker, at debatten ofte resulterer i en ubrugelig trivial meta-diskussion mellem politikere, meningsdannere, kommentatorer og journalister, hvor man krampagtigt forsøger at overtrumfe hinanden i selvfede semantiske angreb. Et ynkeligt teaterstykke, som efterlader indtrykket - at de mest taler med sig selv, om selv, og til sig selv.

Denne enerverende forestilling har to helt centrale formål – at bevare deltagernes position, og fremme egen dagsorden. Men i takt med eskalationen af den mellemøstlige islamiske- og afrikanske påvirkning, stiger presset nu på politikerne.

I ren desperation, oplever vi nu derfor en sand stormflod af floskelfyldte ligegyldige lovforslag. Seneste eksempel er politikernes beslutning, om at tvinge de 1-årige i vuggestuerne til at skulle lære om Grundloven. Et forslag, så tyngende håbløst og ligegyldigt, at man normalt blot ville trække lidt overbærende på smilebåndet, hvis ikke årsagen til dette vanvid var så alvorligt, og vi må forholde os til det tragiske faktum, at disse mennesker rent faktisk har betydende magt over vores tilværelser.

Ramadan og buschaufførdebatten kørte fuldstændig af sporet. Alle, blev pludselig gjort til gidsler i et internt politisk magtopgør i Venstre, bakket op af en række medier, der blindt ignorerede både helt grundlæggende og basale fysiologiske forhold, og det klokkeklare faktum, at fagfolk indenfor området pointerede, at man oplevede medarbejdere, som var for dehydreret til at de kunne passe deres arbejde.

Dansk Folkeparti fremsætter deres lovforslag nummer 12.439 i folketinget, uden stadig at være villige til at lægge den nødvendige politiske kapital ind i puljen, og give de andre partier noget igen. Hele dette DF show minder mest af alt om en billig efterligning af 90-års fødselsdagen. De andre partier tager det heller ikke særlig alvorligt længere. De kender godt rutinen - spring op og fald ned proceduren.

Alt imens disse ting foregår, så triller virkeligheden videre. Konstante skudepisode mellem bander. Ung dreng overfaldet med metalstænger af en folk indvandrere/efterkommere. Ung kvinde overfaldet, da hun kommer til at påpege faren ved at køre over for rødt lys. Unge piger voldtaget. Trusler mod politi. Trusler mod sygeplejersker på hospitaler. Udbredt socialkontrol og kvindeundertrykkelse Ja, listen er nærmest uudtømmelig.


Fællesnævner for alt dette er islam, og den dybt forfejlet indvandring.

Fællesnævner for alt dette er den konstante stigende påvirkning, det har på alle aspekter i vores samfund.

Fællesnævner for alt dette er medierne, der bevidst forsøger at negligere disse forhold for befolkningen.


Og fællesnævner for alt dette er politikerne på Christiansborg, der udviser absolut ingen forståelse for hverken omfanget eller alvoren af situationen, og ikke er villige til at gøre det nødvendige, for at sikre befolkningen og nationen. De turnerer stadig lystigt rundt i landet, og fremturer i medierne med de evindelige gennemtærskede floskler om ”Skik følge eller land fly”. Udtalelser, som står i skinnende kontrast til den virkelighed borgerne oplever.

For vi borgere oplever konstant vores tilværelse blive påvirket negativt, fordi politikerne ikke er villige til at gøre det nødvendige, og derfor overdynger de os med ligegyldige krav, regler og forbud. Ting, som ville være ganske unødvendige, hvis politikerne tog fat om nældens rod og løste det egentlige problem.

Jeg forarges, når jeg må læse om gode dygtige mennesker, som bliver smidt ud af landet, fordi politikerne ikke tør fokusere på de grupper, som reelt er skyld i problemerne. Jeg forarges, når danske statsborgere der har fundet kærligheden via deres arbejde fx i Singapore, ikke kan få deres kone med til Danmark. Jeg forarges, når jeg konstant ser magthavernes knæfald for den islamiske indvandring, og hvorledes de desperat forsøger at tilpasse det danske samfund efter dennes krav, regler og normer.

Deres manglende forståelse er så grotesk, at regeringen ønsker at underskrive endnu en EU-protokol, som understøtter og udbygger den fortsatte islamiske migrantstrøm fra Mellemøsten og Afrika til Europa.

Hvis ikke vi er villige til at kæmpe og forsvare vores kultur, så vil en anden overtage og blive styrende. Det er sket konstant igennem verdenshistorien. Det er hvad vi ser ske i disse år, hvor magthaverne på helt centrale poster i vor samfund lader sig kue og underkaste, og kræver at vi som herboende befolkning må acceptere at blive overtaget.

Det hverken kan, eller vil jeg acceptere.

 ” Når mennesker med magt stopper med at lytte, så er det tid til at skifte dem ud” – Astrid Lindgren

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er folketingsmedlem for Nye Borgerlige, valgt i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han har arbejdet som selvstændig, underviser og musiker.
Seneste blogs
Af Birthe Rønn Hornbech
10.05.21, 21:34
Den livsild, der brændte så stærkt, er slukket. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
10.05.21, 19:37
Sådan går det, når socialdemokratier fedter for indvandrere og de woke. Læs mere
Af Marie Høgh
10.05.21, 14:30
Ansvaret for Henrik Sass Larsens datter ligger ikke hos medierne, men hos hendes far, de børn, der mobbede hende, deres forældre og skolen. Læs mere
Af Martin Lidegaard
10.05.21, 13:15
Danmark kan høste store og tiltrængte udenrigspolitiske gevinster, hvis vi bruger vores afviste vacciner i et aktivt vaccinediplomati. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
09.05.21, 13:49
Godt naboskab skal plejes og det forsømmer regeringen Læs mere
Af Mikael Jalving
09.05.21, 10:00
Skynd dig ind og se de to tyske ekspressionister Nolde og Kirchner på Statens Museum for Kunst i København. Det bliver formentlig sidste gang, de udstilles i Danmark. Fremover vil deres malerier være tabu. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
08.05.21, 15:30
Krænkelsesindustrien har desværre kronende dage. Stop nu! Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
07.05.21, 10:00
Vi har ret til at diskutere abort og fosterdrab, som det passer os. Det skal Mette Frederiksen ikke blande sig i. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
06.05.21, 22:20
Hvis regeringens lovforslag om nul asylansøgere i Danmark vedtages og gennemføres, kan det gøre den socialdemokratiske regering uovervindelig i de næste adskillige valg. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
06.05.21, 14:45
Det giver ganske enkelt ikke mening, det som foregår på Christiansborg. Læs mere