Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

De gjorde et land fortræd

Politikerne sætter egne interesser foran befolkningens og nationens sikkerhed og fremtid.

Politikerne nægter pubertært at lytte til befolkningen, der nu i stigende grad mærker konsekvenserne af politikernes fuldstændige forfejlede indvandring, med dertilhørende islamisering af de europæiske lande.  

I kampen for at bevare magten og kontrollere befolkningens bekymring, ser vi en farlig alliance rejse sig. En alliance mellem politiske magthavere, mediefolk, den kulturelle elite og visse dele af erhvervslivet, hvis overlevelse er afhængighedsgjort af evnen til at please de politiske magthavere. Denne alliance er yderst magtfuld, og ser en fælles interesse i kontrol med holdningsdannelsen i samfundet.

Det bevirker, at debatten ofte resulterer i en ubrugelig trivial meta-diskussion mellem politikere, meningsdannere, kommentatorer og journalister, hvor man krampagtigt forsøger at overtrumfe hinanden i selvfede semantiske angreb. Et ynkeligt teaterstykke, som efterlader indtrykket - at de mest taler med sig selv, om selv, og til sig selv.

Denne enerverende forestilling har to helt centrale formål – at bevare deltagernes position, og fremme egen dagsorden. Men i takt med eskalationen af den mellemøstlige islamiske- og afrikanske påvirkning, stiger presset nu på politikerne.

I ren desperation, oplever vi nu derfor en sand stormflod af floskelfyldte ligegyldige lovforslag. Seneste eksempel er politikernes beslutning, om at tvinge de 1-årige i vuggestuerne til at skulle lære om Grundloven. Et forslag, så tyngende håbløst og ligegyldigt, at man normalt blot ville trække lidt overbærende på smilebåndet, hvis ikke årsagen til dette vanvid var så alvorligt, og vi må forholde os til det tragiske faktum, at disse mennesker rent faktisk har betydende magt over vores tilværelser.

Ramadan og buschaufførdebatten kørte fuldstændig af sporet. Alle, blev pludselig gjort til gidsler i et internt politisk magtopgør i Venstre, bakket op af en række medier, der blindt ignorerede både helt grundlæggende og basale fysiologiske forhold, og det klokkeklare faktum, at fagfolk indenfor området pointerede, at man oplevede medarbejdere, som var for dehydreret til at de kunne passe deres arbejde.

Dansk Folkeparti fremsætter deres lovforslag nummer 12.439 i folketinget, uden stadig at være villige til at lægge den nødvendige politiske kapital ind i puljen, og give de andre partier noget igen. Hele dette DF show minder mest af alt om en billig efterligning af 90-års fødselsdagen. De andre partier tager det heller ikke særlig alvorligt længere. De kender godt rutinen - spring op og fald ned proceduren.

Alt imens disse ting foregår, så triller virkeligheden videre. Konstante skudepisode mellem bander. Ung dreng overfaldet med metalstænger af en folk indvandrere/efterkommere. Ung kvinde overfaldet, da hun kommer til at påpege faren ved at køre over for rødt lys. Unge piger voldtaget. Trusler mod politi. Trusler mod sygeplejersker på hospitaler. Udbredt socialkontrol og kvindeundertrykkelse Ja, listen er nærmest uudtømmelig.


Fællesnævner for alt dette er islam, og den dybt forfejlet indvandring.

Fællesnævner for alt dette er den konstante stigende påvirkning, det har på alle aspekter i vores samfund.

Fællesnævner for alt dette er medierne, der bevidst forsøger at negligere disse forhold for befolkningen.


Og fællesnævner for alt dette er politikerne på Christiansborg, der udviser absolut ingen forståelse for hverken omfanget eller alvoren af situationen, og ikke er villige til at gøre det nødvendige, for at sikre befolkningen og nationen. De turnerer stadig lystigt rundt i landet, og fremturer i medierne med de evindelige gennemtærskede floskler om ”Skik følge eller land fly”. Udtalelser, som står i skinnende kontrast til den virkelighed borgerne oplever.

For vi borgere oplever konstant vores tilværelse blive påvirket negativt, fordi politikerne ikke er villige til at gøre det nødvendige, og derfor overdynger de os med ligegyldige krav, regler og forbud. Ting, som ville være ganske unødvendige, hvis politikerne tog fat om nældens rod og løste det egentlige problem.

Jeg forarges, når jeg må læse om gode dygtige mennesker, som bliver smidt ud af landet, fordi politikerne ikke tør fokusere på de grupper, som reelt er skyld i problemerne. Jeg forarges, når danske statsborgere der har fundet kærligheden via deres arbejde fx i Singapore, ikke kan få deres kone med til Danmark. Jeg forarges, når jeg konstant ser magthavernes knæfald for den islamiske indvandring, og hvorledes de desperat forsøger at tilpasse det danske samfund efter dennes krav, regler og normer.

Deres manglende forståelse er så grotesk, at regeringen ønsker at underskrive endnu en EU-protokol, som understøtter og udbygger den fortsatte islamiske migrantstrøm fra Mellemøsten og Afrika til Europa.

Hvis ikke vi er villige til at kæmpe og forsvare vores kultur, så vil en anden overtage og blive styrende. Det er sket konstant igennem verdenshistorien. Det er hvad vi ser ske i disse år, hvor magthaverne på helt centrale poster i vor samfund lader sig kue og underkaste, og kræver at vi som herboende befolkning må acceptere at blive overtaget.

Det hverken kan, eller vil jeg acceptere.

 ” Når mennesker med magt stopper med at lytte, så er det tid til at skifte dem ud” – Astrid Lindgren

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er folketingsmedlem for Nye Borgerlige, valgt i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han har arbejdet som selvstændig, underviser og musiker.
Seneste blogs
Af Nauja Lynge
26.05.20, 18:13
De fleste er med på nedlukningen, men nu må det være tid at kræve svar: Hvem anbefalede at lukke Danmark ned?   Læs mere
Af Peter Kofod
26.05.20, 11:41
Først den ene vej og så den anden vej. Det synes at være logikken bag den konservative stemmeafgivelse de sidste to måneder. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
26.05.20, 10:31
Vi betaler til en radio, ingen mennesker lytter til. Træk stikket på Radio Loud og giv os Radio24Syv tilbage Læs mere
Af Henrik Højlund
25.05.20, 19:46
Vi er en del, der hele tiden har rumlet med en skepsis overfor nedlukningen, fordi vi mere eller mindre intuitivt har anet, at den på den lange bane kunne koste langt mere, end det ville have kostet, hvis vi havde beholdt en del af samfundsåbenheden. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
25.05.20, 16:10
Den sande panik kender man først, når den viser sig i praksis. Læs mere
Af Jens Kindberg
25.05.20, 14:15
Anders Storgaard og jeg har skrevet denne blog som modsvar til Morten Uhrskov. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
24.05.20, 19:55
Nominelt konservative har overtaget venstrefløjens måde at tænke på, når det drejer sig om etnicitet og dermed også kultur. Læs mere
Af Mikael Jalving
24.05.20, 10:00
EU’s nye eurofond trækker på en planøkonomisk føderalisme, vi kender fra en helt anden union. Læs mere
Af Louis Jacobsen
23.05.20, 17:57
Når vi kigger med forfærdelse på det coronalukkede tyske slagteri Westfleisch, skal vi huske på, at historien lige så godt kunne udspille sig herhjemme. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
22.05.20, 15:08
Ikke Generation Identitær, som injurieres af formanden for Konservativ Ungdom. Læs mere