Annonce

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Danske politikere forsvarer islamisk terror

Danske politikere viser åbent opbakning og sympati for handlinger organiseret af den islamiske terrororganisation Hamas.

USA har åbnet en ny ambassade i Jerusalem. Det har de gjort, da Israel har valgt Jerusalem til landets hovedstad. Det er selvfølgelig en nations suveræne ret at vælge sin egen hovedstad, og efterfølgende naturligt for andre nationer at placere deres ambassader i hovedstaden.

Denne åbenlyse ret ville terrororganisationen Hamas dog på ingen måde acceptere. Derfor har man nu igennem længere tid angrebet Israel, og forsøgt at ramme dets civile befolkning.

Det kulminerer nu i disse dage med gentagende organiserede Hamas angreb på den israelske grænse, hvor man både sætter dæk i brand, kaster benzinbomber og sten mod de grænsevagter, som Israel retteligt har placeret for at opretholde landets grænser og suverænitet.

Nu skulle man umiddelbart tro, at danske politikere ville stå i kø for at tage afstand fra terroristorganiserede angreb på en allieret. Men efter Anders Samuelsen skammeligt undlod at kommentere på afbrændingerne af det amerikanske flag og dødstruslerne i den iranske lovforsamling, så vil opbakningen til vores demokratiske alliererede Israel nok også være begrænset.

Jeg havde dog ikke forventet, at danske folkevalgte politikere i en lind strøm direkte ville forsvare disse terrorister, og tillægge Israel skylden. Vi står nu i den håbløse groteske situation, at det er blevet politisk ukorrekt og forkert at forsvare sine grænser.

Et hurtigt kig rundt på de sociale medier, og man bliver mødt med håbløse opdateringer, her eksemplificeret ved Lisbeth Bech Poulsen(SF) på facebook.

” ‪52 palæstinensere dræbt mandag og 1200 er såret efter at israelske soldater har skudt mod demonstranter ved grænsen til Gazastriben. Gaza, som er verdens største fængsel. 
Det er Israel der er besættelsesmagt, og bosættelserne på Vestbredden er ulovlige ifølge FN. Hvor er de KRAFTIGE reaktioner fra verdenssamfundet? Hvor er sanktionerne mod Israel?!”. Citat slut.

Og hun stopper skam ikke der. Kort tid efter følger denne perle nemlig, som et svar til en kommentar om, at de jo kan lade være med at forsøge at forcere et grænsehegn til et andet land ulovligt.

Wow. Du anerkender ikke alle de resolutioner der er kommet fra FN gennem årene?
Du synes det er fint at skyde og dræbe demonstranter, som man holder indespærret?”. Cital slut. 

Det er mildest talt beskæmmende at se, hvorledes danske folkevalgte kan være så naive og blinde.

Vi må ikke glemme der tale om Hamas organiserede protester. Hamas er officielt en terrororganisation. Dernæst, så videregiver politikerne og medierne blindt de tabstal, der kommer frem. Men hvor kommer tallene egentlig fra? Jo, de kommer såmænd fra det Hamas styrede sundhedsministerium. Det er altså deres tal, man nu bruger til at rammesætte hele kritikken. Det svarer jo til, at man henviser til ISIS som sandhedsvidner, om hvorvidt homoseksuelle bliver forfulgte.

De personer, som forsøger at forcere grænsehegnet ind til Israel er ikke demonstranter. De er Hamas terrorister, og det burde være dem og det palæstinensiske styre, som danske politikere udskammede og fordømte.

     

          - A nation that cannot control its borders is not a nation – Ronald Reagan.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er folketingskandidat for Nye Borgerlige i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han arbejder som selvstændig, underviser og musiker.
Annonce
Annonce
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
23.05.18, 21:03
At sætte voldsforbrydere sammen med deres ofre gør ikke gerningsmændene til bedre mennesker. Læs mere
Af Josephine Fock
23.05.18, 09:48
DR-dokumentaren ’I politiets vold: Mørk og mistænkt’ viser, at alle desværre ikke er lige for loven i Danmark. Hvor er ordentligheden henne? Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
22.05.18, 23:11
Det er så trist. Problemerne med multikultur og islam har kun udsigt til at blive værre hvert eneste år. Læs mere
Af Morten Løkkegaard
22.05.18, 15:25
Det er under al kritik, at Europa-Parlamentets "høring" af Zuckerberg senere i dag sker bag lukkede døre - spørgsmålene hober sig op.. Læs mere
Af Katrine Winkel Holm
22.05.18, 11:27
En tilfældig læge fra Fyn skal ikke være herre over liv og død. Læs mere
Af Nauja Lynge
22.05.18, 07:50
Medierne fodrer mest den onde ulv. Derfor er det Breaking News, når nogen bliver slået ihjel! Læs mere
Af Harun Demirtas
21.05.18, 07:45
Et barn må ikke blive et forretningsformål eller udsættes for et indgreb, som aldrig kan laves om, og som i høj grad kan krænke ens selvopfattelse. Læs mere
Af Martin Ågerup
20.05.18, 15:53
I sin nye debatbog efterlyser Socialdemokratiets gruppeformand Henrik Sass Larsen et opgør med dårlig ledelse i det offentlige. ”En leder, som ikke lever op til forventningerne, må nødvendigvis afskediges”, skriver han. Godt brølt, Henrik Sass. Men han har desværre ingen realistiske bud på, hvordan en så gigantisk kulturændring i den offentlige sektor skal finde sted. Der er lang vej igen. Og barrierne imod at sikre bedre ledelse er høje. Læs mere
Af Mikael Jalving
20.05.18, 13:03
Noget kunne tyde på det. Måske er det bare snak. Alternativet er i hvert fald intet alternativ. Læs mere
Af Nauja Lynge
20.05.18, 11:09
Hvis der sker en katastrofe eller et brud på en international forpligtelse, kan der statueres statsansvar over for Danmark. Det kan resultere i erstatningssager med betydelige økonomiske konsekvenser. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her