Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Annonce

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Danske politikere forsvarer islamisk terror

Danske politikere viser åbent opbakning og sympati for handlinger organiseret af den islamiske terrororganisation Hamas.

USA har åbnet en ny ambassade i Jerusalem. Det har de gjort, da Israel har valgt Jerusalem til landets hovedstad. Det er selvfølgelig en nations suveræne ret at vælge sin egen hovedstad, og efterfølgende naturligt for andre nationer at placere deres ambassader i hovedstaden.

Denne åbenlyse ret ville terrororganisationen Hamas dog på ingen måde acceptere. Derfor har man nu igennem længere tid angrebet Israel, og forsøgt at ramme dets civile befolkning.

Det kulminerer nu i disse dage med gentagende organiserede Hamas angreb på den israelske grænse, hvor man både sætter dæk i brand, kaster benzinbomber og sten mod de grænsevagter, som Israel retteligt har placeret for at opretholde landets grænser og suverænitet.

Nu skulle man umiddelbart tro, at danske politikere ville stå i kø for at tage afstand fra terroristorganiserede angreb på en allieret. Men efter Anders Samuelsen skammeligt undlod at kommentere på afbrændingerne af det amerikanske flag og dødstruslerne i den iranske lovforsamling, så vil opbakningen til vores demokratiske alliererede Israel nok også være begrænset.

Jeg havde dog ikke forventet, at danske folkevalgte politikere i en lind strøm direkte ville forsvare disse terrorister, og tillægge Israel skylden. Vi står nu i den håbløse groteske situation, at det er blevet politisk ukorrekt og forkert at forsvare sine grænser.

Et hurtigt kig rundt på de sociale medier, og man bliver mødt med håbløse opdateringer, her eksemplificeret ved Lisbeth Bech Poulsen(SF) på facebook.

” ‪52 palæstinensere dræbt mandag og 1200 er såret efter at israelske soldater har skudt mod demonstranter ved grænsen til Gazastriben. Gaza, som er verdens største fængsel. 
Det er Israel der er besættelsesmagt, og bosættelserne på Vestbredden er ulovlige ifølge FN. Hvor er de KRAFTIGE reaktioner fra verdenssamfundet? Hvor er sanktionerne mod Israel?!”. Citat slut.

Og hun stopper skam ikke der. Kort tid efter følger denne perle nemlig, som et svar til en kommentar om, at de jo kan lade være med at forsøge at forcere et grænsehegn til et andet land ulovligt.

Wow. Du anerkender ikke alle de resolutioner der er kommet fra FN gennem årene?
Du synes det er fint at skyde og dræbe demonstranter, som man holder indespærret?”. Cital slut. 

Det er mildest talt beskæmmende at se, hvorledes danske folkevalgte kan være så naive og blinde.

Vi må ikke glemme der tale om Hamas organiserede protester. Hamas er officielt en terrororganisation. Dernæst, så videregiver politikerne og medierne blindt de tabstal, der kommer frem. Men hvor kommer tallene egentlig fra? Jo, de kommer såmænd fra det Hamas styrede sundhedsministerium. Det er altså deres tal, man nu bruger til at rammesætte hele kritikken. Det svarer jo til, at man henviser til ISIS som sandhedsvidner, om hvorvidt homoseksuelle bliver forfulgte.

De personer, som forsøger at forcere grænsehegnet ind til Israel er ikke demonstranter. De er Hamas terrorister, og det burde være dem og det palæstinensiske styre, som danske politikere udskammede og fordømte.

     

          - A nation that cannot control its borders is not a nation – Ronald Reagan.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er folketingskandidat for Nye Borgerlige i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han arbejder som selvstændig, underviser og musiker.
Annonce
Annonce
Seneste blogs
Af Nauja Lynge
22.10.18, 23:03
Som sædvanlig glimter fraværet af kritiske røster ved Arctic Circle-konference. Læs mere
Af Casper Hedegaard
21.10.18, 21:41
Meningsmålinger viser, at tilslutningen til EU er den største i mange år. For få år siden var situationen en helt anden, hvor opbakningen vaklede, og tilliden til det europæiske fællesskab kunne ligge på et lille sted. Har vi i virkeligheden stået i EU’s midtlivskrise, hvor de trygge og forudsigelige rammer gjorde projektet for usynligt og folkefjernt? Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
21.10.18, 19:43
I næsten otte år er den samme anekdote blevet gentaget gang på gang af useriøse journalister. Læs mere
Af Nauja Lynge
21.10.18, 14:10
Kineserne siger, at ingen kan eje månen. Men man må, som kineser, åbenbart gerne lave sin egen. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
21.10.18, 08:20
Uhyggeligt at fanatikere vil forhindre skatteministeren i at tale med tobaksindustrien Læs mere
Af Mikael Jalving
21.10.18, 07:30
Demokrati er et slagord i Vesten, længe før det kan nå at slå rod i Østen. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
20.10.18, 20:34
Tonen i debatten er en trussel mod folkestyret Læs mere
Af Nauja Lynge
20.10.18, 18:21
De senere måneders skandaler i den private sektor, ikke mindst i bankverdenen, må få os til at overveje, om den markedsøkonomi, som i dag er grundlaget for den vestlige verdens konstante fokus på vækst og profit, er gået for langt. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
19.10.18, 16:03
Det mener flertallet i det australske senat ikke. Så er man nemlig »white supremacist«. Læs mere
Af Elsebeth Gerner Nielsen
19.10.18, 12:29
Vi har brug for helt nye systemer, hvis Europa og nationalstaterne skal forsvares mod det værste i den globale udvikling. Milliarder, som kunne bruges på sundhed, de ældre, uddannelse osv., ryger i de forkerte hænder. Og vi gør meget lidt for at undgå det. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her