<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Radio Loud er æterens svar på 90'ernes Cowey

Vi betaler til en radio, ingen mennesker lytter til. Træk stikket på Radio Loud og giv os Radio24Syv tilbage

Engang i 1990’erne lancerede mejerierne et helt afskyeligt produkt der hed Cowey. Det var en blanding af appelsinjuice og mælk.

Jeg husker det som noget af det værste, jeg har smagt, måske kun overgået af gæret hoppemælk som jeg havde den tvivlsomme fornøjelse af at smage i Kirgisistan.

Ingen gad naturligvis drikke mejeriernes ækle påfund, så på trods af millioner af spildte reklamekroner, så blev produktet fjernet fra hylderne.

Sådan gør private virksomheder, når de har begået en fejl. De tager konsekvensen og så ellers op på hesten igen.

Sådan er det ikke indenfor det offentlige. Her er vi tvunget til at betale til en radiostation bogstaveligt talt ingen mennesker gider lytte til. Uge efter uge viser det sig, at Radio Loud ingen, eller næsten ingen, lyttere har.

Efter at have lyttet til Loud kan jeg konstatere, at det ikke er Pladderballe Nærradio, men omvendt, så er der heller ingen lyttere. Så hvorfor i alverden bliver ved med at hælde skattekroner ud af vinduet? Kulturministeren bør derfor trække stikket på en station ingen nogensinde har ønsket. Det koster sikkert et slagsmål og en erstatning, men fred med det. Blot vi andre slipper for at betale for, at der bliver produceret taleradio til den blå luft.

En række af 24Syvs programmer kører stadig videre på forskellige platforme, så en genoplivning er jo ikke helt ude i hampen. Pengene er sat af, så hvorfor ikke bruge pengene på at genoplive en radio med lyttere fremfor at holde fast i et umuligt produkt ingen lytter til?

Hvis kulturminister Joy Mogensen er i tvivl, så burde hun blande juice og mælk sammen og bunde det i et hug. Så ville hun ikke være i tvivl om hvorfor Cowey blev fjernet fra hylderne. Og den konklusion kan hun så bruge til at fjerne Loud fra æteren. Velbekomme!

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Jens-Kristian Lütken (f. 1981) er medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Venstre og næstformand for Europabevægelsen. Tidligere landsformand for SILBA.
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
06.05.21, 22:20
Dette forslag, hvis det vedtages og gennemføres, kan gøre den socialdemokratiske regering uovervindelig i de næste adskillige valg. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
06.05.21, 14:45
Det giver ganske enkelt ikke mening, det som foregår på Christiansborg. Læs mere
Af Annika Smith
06.05.21, 13:45
Hvornår forstår politikerne, at migræne også er deres hovedpine? Læs mere
Af Uffe Elbæk
06.05.21, 05:30
Der ruller en politisk tidsånd hen over det land, jeg har boet i hele mit liv, som jeg hverken forstår eller er enig i. Læs mere
Af Isabella Arendt
05.05.21, 16:11
Landbrugsforhandlingerne er igang. KD bidrager specifikt med at sikre en teknologineutral tilgang. Det har den praktisk fordel, at vi slipper for at skulle lovgive og ændre lovene efterhånden som dansk landbrug finder på nye idéer - og det er trods alt det klogeste for alle. Læs mere
Af Mikael Jalving
05.05.21, 15:10
Europæerne – og Socialdemokratiet – kan med fordel studere deres egen historie lidt mere. Læs mere
Af Henrik Dahl
05.05.21, 14:40
En litterat mener ikke, at vi kan synge "Den danske sang er en ung blond pige" – fordi forfatteren Kai Hoffmann ifølge ham var racist. Det er en opvisning i, hvor farlig "woke-ismen" er. Læs mere
Af Martin Ågerup
05.05.21, 12:06
Kravet om pladsbillet er meningsløs og håndhæves ikke. Drop det Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
05.05.21, 08:19
Floridas republikanere laver valgrestriktioner, der rammer egne vælgere. Læs mere
Af Utku H. Güzel
04.05.21, 19:21
Det er da helt forståeligt, at statsministeren ikke ville bruge mange kræfter på hendes 1. maj-tale, nu hvor det går så godt herhjemme. Læs mere