<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Radio Loud er æterens svar på 90'ernes Cowey

Vi betaler til en radio, ingen mennesker lytter til. Træk stikket på Radio Loud og giv os Radio24Syv tilbage

Engang i 1990’erne lancerede mejerierne et helt afskyeligt produkt der hed Cowey. Det var en blanding af appelsinjuice og mælk.

Jeg husker det som noget af det værste, jeg har smagt, måske kun overgået af gæret hoppemælk som jeg havde den tvivlsomme fornøjelse af at smage i Kirgisistan.

Ingen gad naturligvis drikke mejeriernes ækle påfund, så på trods af millioner af spildte reklamekroner, så blev produktet fjernet fra hylderne.

Sådan gør private virksomheder, når de har begået en fejl. De tager konsekvensen og så ellers op på hesten igen.

Sådan er det ikke indenfor det offentlige. Her er vi tvunget til at betale til en radiostation bogstaveligt talt ingen mennesker gider lytte til. Uge efter uge viser det sig, at Radio Loud ingen, eller næsten ingen, lyttere har.

Efter at have lyttet til Loud kan jeg konstatere, at det ikke er Pladderballe Nærradio, men omvendt, så er der heller ingen lyttere. Så hvorfor i alverden bliver ved med at hælde skattekroner ud af vinduet? Kulturministeren bør derfor trække stikket på en station ingen nogensinde har ønsket. Det koster sikkert et slagsmål og en erstatning, men fred med det. Blot vi andre slipper for at betale for, at der bliver produceret taleradio til den blå luft.

En række af 24Syvs programmer kører stadig videre på forskellige platforme, så en genoplivning er jo ikke helt ude i hampen. Pengene er sat af, så hvorfor ikke bruge pengene på at genoplive en radio med lyttere fremfor at holde fast i et umuligt produkt ingen lytter til?

Hvis kulturminister Joy Mogensen er i tvivl, så burde hun blande juice og mælk sammen og bunde det i et hug. Så ville hun ikke være i tvivl om hvorfor Cowey blev fjernet fra hylderne. Og den konklusion kan hun så bruge til at fjerne Loud fra æteren. Velbekomme!

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Jens-Kristian Lütken (f. 1981) er medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Venstre og næstformand for Europabevægelsen. Tidligere landsformand for SILBA.
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
25.11.20, 11:12
En blå regering havde ikke overlevet en skandale som denne i 48 timer. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
25.11.20, 09:16
Regeringens utilgivelige, sundhedsfarlige svineri nær badesø Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
24.11.20, 16:09
Hvad man vidste i forvejen, er nu grundigt, videnskabeligt belyst Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
24.11.20, 10:57
Begravede mink i forrådnelse er allerede kommet op til overfladen Læs mere
Af Nauja Lynge
24.11.20, 10:04
Borgerne mister den grundlæggende tro på at loven overholdes, og at demokratiet altid skal være søjlen, der rager op over alt andet. Læs mere
Af Rune Lund
24.11.20, 09:30
- uambitiøst forslag til grøn skattereform fra regeringen Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
23.11.20, 13:17
De dræbte mink i massegravene kan være farlige for drikkevandskvaliteten og dermed for folkesundheden, Mette Frederiksen Læs mere
Af Mikael Jalving
22.11.20, 10:00
Islam har altid handlet om magt og autoritet i nutiden. Nu har sognepræsten i Skive skrevet en vejviser til Muhammed, der er værd at læse. Læs mere
Af Marie Høgh
21.11.20, 22:08
Med et nyt lovforslag om tvangsoversættelse af alle prædikener på andre sprog end dansk sætter regeringen uden at blinke åndsfriheden over styr. Ja ja – jeg ved godt, det har til formål at ramme islamister, men tror regeringen selv på, at den derved forhindrer terror, død og ødelæggelse og islamisering af Vesten? Næppe. Men intet skal gå under regeringens radar – heller ikke åndelige forhold. Hjerteforhold – som troen er. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
20.11.20, 21:53
Skal man være fanatisk? Nej! Skal man være realist i forhold til etnicitet? Lige så meget ja! Læs mere