Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Ja tak, til flere arbejdsomme indvandrere

Der er forskel på indvandring og flygtninge. Men desværre ikke altid i omtalen af dem.

Denne blog er en opfølgningsblog på sidste blog om, at stram indvandrerpolitik er en tabersag.

Det er ikke mig, som har åbent de danske grænser for flygtninge. Jeg mener, at flygtninge skal hjælpes i nærområderne og indvandrere, der er velfærdsturister aldrig skal komme ind over grænsen til vores kære Danmark. I 80’erne og 90’erne talte bl.a. socialdemokratiske borgmestre fra Vestegnen og et af mine egne politiske forbilleder Erik Ninn-Hansen for en strammere udlændingepolitik, men majoriteten lyttede ikke. Der kom velfærdsturister hertil i hobetal, som i dag har ødelagt det for nutidens udlændinge.

Med det sagt, så skal vi i Danmark ikke tro, at vi kan lukke os inde i vores egen lille osteklokke og isolere os i verdenssamfundet i en sådan grad, at Kim Jong-Un ville blive imponeret. Vi har indvandring og vi fortsætter med indvandring i Danmark i resten af min levetid. Heldigvis.

Så vil nogle måske bringe flygtningekrisen op, og her er jeg helt på linje med mit parti, der mener, at vi først og fremmest skal hjælpe i nærområderne. På denne måde kan vi bidrage til stabilitet og bedre vilkår til mennesker i nød, uden at vores eget land oversvømmes med kriseramte mennesker, der dybest set ikke behøver komme til os for at få hjælp. Vi kommer gerne til dem – og det er langt mere effektivt.

Østeuropæerne kommer allerede til landet og arbejder i håndværksfagene og landbruget samt mange andre brancher. En af de ting, der hurtigst står klart, hvis man også læser min tidligere blog om emnet, er, at østarbejdere er flittige folk. Det står også klart, at de under de rette arbejdsvilkår slet ikke behøver at gå for mindre end danske håndværkere. Vi har allerede i tusindvis af østeuropæere ansat i Danmark og mange gør et fortrinligt stykke arbejde.

Mens det sker, så forhindres danske statsborgere i, at tage deres Thailandske kone eller amerikanske flamme med hjem til Danmark, fordi Folketinget i sin iver efter at skærme af for muslimernes komme fuldstændig har skærmet af for kærligheden. Kærlighed er i min bog ikke noget, som man kan hegne ind bag landegrænser.

Den 10. oktober blev den seneste rapport fra de økonomiske vismænd offentliggjort. Vi skal gerne have 70.000 arbejdsomme indvandrere til Danmark inden 2025. Det lyder dælme af mange, men heri indgår også nordmænd, svenskere, tyskere og polakker og amerikanere.  

Det er altså, ikke 70.000 flygtninge, for som de økonomiske vismænd også skriver, så drejer det sig ikke om "Personer, der kommer til Danmark som flygtninge eller som familiesammenførte til flygtninge” Det skyldes nemlig, at de har en væsentlig lavere beskæftigelsesfrekvens end personer, som kommer hertil for arbejdet.

Og endvidere i en artikel fra samme dag i Berlingske ”Virksomheder og universiteter kæmper med så restriktive og bureaukratiske regler på udlændingeområdet, at det risikerer at gøre det unødigt svært for dem at rekruttere og fastholde internationale eksperter, ligesom det risikerer at gøre dem til grin i udlandet. Så klar er meldingen fra såvel Københavns Universitet (KU), DTU som Dansk Arbejds- giverforening (DA) efter indtil flere tilfælde, hvor reglerne for ansættelse af forskere og specialister fra lande uden for EU efter deres mening bliver tolket alt for rigidt og bogstaveligt.”

I samme artikel omtales, at Danmarks Tekniske Universitet fik en bøde på 60.000 kroner for at have betalt en amerikansk forsker fra Syddansk Universitet for at være censor. Bøden skyldes, at forskeren alene havde arbejdstilladelse til Syddansk Universitet og ikke Danmarks Tekniske Universitet. Det virker helt tosset i mine ører.

Vi bør sige ja tak, til folk, der kommer hertil og bidrager.

Sluttelig bliver vi som samfund nødt til, at have et langt større fokus på at bevare vores fælles kultur, som i stor udstrækning desværre er gledet os af hænde siden Erik Ninn-Hansens tid. Dannelse, nationalitet, kultur, fællesskab og sammenhængskraften forsvinder helt, hvis ikke de søges genoprettet. Dette skrev jeg også om i en tidligere blog ”Alt handler ikke om dig.”

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Jens Kindberg (f. 1982) er iværksætter, selvstændig og erhvervsmand. Han er cand.merc i Finansiering og Regnskab og har siden teenagealderen oprettet og udviklet flere forskellige forretninger og driver nu flere firmaer i ind- og udland. Dette er bl.a. inden for bygge- og finansieringssektoren. Derudover har han en baggrund i finanssektoren i London, Stockholm samt København. Han ser med stor skepsis på offentligt bureaukrati og karrierepolitikere, og har en grundholdning om, at de stærke skal have frihed til at gøre Danmark rigere - uden at vi mister fokus på de svageste. Jens Kindberg er førstesuppleant til Københavns Borgerrepræsentation for Det Konservative Folkeparti
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
19.02.18, 16:34
Men globalisterne har en interesse i at påstå det modsatte. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
19.02.18, 14:57
Vægtede målinger som Berlingske Barometret er måske ikke så retvisende, som man lige skulle tro ved første øjekast. Læs mere
Af Mikael Jalving
18.02.18, 12:34
Storbritannien er en nation med fødselsveer. Pludselig diskuteres der politisk indhold i stedet for positioner, markeringer og taktiske krumspring. Læs mere
Af Signe Munk
16.02.18, 08:39
Kald dog en spade for en spade. Læs mere
Af Mikael Jalving
15.02.18, 14:08
Når du træder ind i en af disse endnu eksisterende katedraler, er det som at træde ind i en tidskapsel og mærke, hvor meget du har misset i mellemtiden. Læs mere
Af Jens Kindberg
15.02.18, 08:03
Alternativet er, at velfærdssamfundet smuldrer. Læs mere
Af
14.02.18, 21:58
Jeg har bare så stor respekt for prins Henrik. Han var sjov, sød, klog og vidende. Måske for klog til os her i Danmark. Læs mere
Af Anna Thygesen
14.02.18, 09:30
Skal vi ikke være enige om at sætte en stopper for det der ”modighedsporno” og nøjes med at bruge udtrykket modig, når der virkelig er grund til det? Læs mere
Af Jaleh Tavakoli
13.02.18, 11:42
De danske politikere der ikke stemmer for burka-forbuddet, vil komme til at sidde med dårlig samvittighed, hvis det næste terrorangreb bliver begået af en terrorist forklædt i niqab / burka. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her