*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Det ville være et mareridt at vågne ved siden af en udenlandsk kvinde

Skal der ikke være plads til lidt mere kærlighed i Danmark?

Jeg tror, eller rettere håber, at de fleste af os husker det første kys. Flere af os kan måske også huske de andre piger eller drenge, som vi har kysset gennem tiden. Nogle af kyssene har sikkert været stjålet i en afkrog af et diskotek på enten Ibiza, Mallorca, Sunny Beach eller sågar i kibbutzen i Israel, eller hvad der nu har været moderne i ens ungdom. Men tænk, hvis ungdomsflirten blev vakt til live igen i dag? Tænk, hvis din genfundne kærlighed var russer, thailænder eller sågar muslim? Ville du så tro, at kærligheden overvinder alt?

Med vores lovgivning i dagens Danmark har vi for at ”sikre” os mod muslimernes komme afskåret hele det danske folk fra udenlandsk kærlighed. Men er det ikke imod vores kristne sindelag, er det ikke netop essensen, at kærligheden ikke kender til grænser?

For tiden kan man læse den ene artikel efter den anden, der handler om grænseløs kærlighed. Kærlighed til den, som den enkelte dansker tror, vil være – eller som måske endda allerede er – den bedste far eller mor for de fremtidige børn. Vi giver ungdommen økonomisk støtte, så de kan drage ud i verden for at blive bedre, klogere og mere vidende. Men vi kan så ikke som samfund også kræve, at man ikke gennem en længere årrække i udlandet får sneget sig til et kys eller to fra det modsatte køn. Eller i disse moderne tider fra det samme køn. Den slags kan med tiden medføre kærlighedsbørn, for de fleste vil jo gerne have børn med deres udkårne.

Min egen kæreste er fra Nordjylland, så jeg har ikke problemer, og så har jeg vel egentlig mit på det tørre? Men ikke i min bog, jeg kæmper for holdningerne, og den politik, som føres her til lands, er undergravende for kærligheden. Hvis vi ikke har kærlighed, hvad har vi så?

Den populistiske politik, som har været dogmet i Danmark siden 1995 og derefter, om at alt fremmed er slemt, undergraver det Danmark, jeg elsker. Man kan ikke længere bo i Chile i 10 år og tage sin hustru og børn med hjem til bedsteforældrene, man kan sågar heller ikke gøre det, hvis man var hoppet på Asien-ekspressen og havde knoklet der de sidste mange år under deres optur.

Den danske kultur er ikke defineret af alt nord for Kruså og vest for Malmø. Min egen familie har aner fra Tyskland, flere af mine gode venner skal heller ikke mere end maksimum 2 generationer tilbage for at finde udenlandsk blod i årene.

Der skal være styr på flygtninge og migranter, det ønsker befolkningen. Men befolkningen ønsker også kærlighed, om det så er til en thailænder, chilener eller en afrikaner, skal et kristen samfund som Danmark ikke lukke af for kærligheden. Flygtninge og migrantudfordringer kan sagtens løses, det er blot et nej ved grænsen og nærlejre i deres eget område. Kærligheden, som kommer flyvende ind med et Airbus-fly, skal vi ikke lukke af for.

En af mine gode veninder bor i Frankrig, hvor hun fandt sig en mand, og de stortrives. Jeg har venner i Barcelona, London, Sofia, Stockholm m.fl., som alle har fundet udenlandsk kærlighed. Men kærligheden lader sig ikke kun begrænse af EU’s ydre grænser.

Så lad os åbne op for kærligheden i sommervarmen.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Jens Kindberg (f. 1982) er iværksætter, selvstændig og erhvervsmand. Han er cand.merc i Finansiering og Regnskab og har siden teenagealderen oprettet og udviklet flere forskellige forretninger og driver nu flere firmaer i ind- og udland. Dette er bl.a. inden for bygge- og finansieringssektoren. Derudover har han en baggrund i finanssektoren i London, Stockholm samt København. Han ser med stor skepsis på offentligt bureaukrati og karrierepolitikere, og har en grundholdning om, at de stærke skal have frihed til at gøre Danmark rigere - uden at vi mister fokus på de svageste. Jens Kindberg er kandidat til Borgerrepræsentationen og til Folketinget for Det Konservative Folkeparti.
Seneste blogs
Af Jens-Kristian Lütken
13.12.17, 15:32
Hvis ikke en skole må understrege, at julen udspringer af det kristne budskab, så er vi ude på det værdirelativistiske overdrev. Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
13.12.17, 12:29
Drengebørn tager skade, hvis deres mødre har været udsat for ftalater under graviditeten. Alligevel har regeringen sammen med De Radikale og Dansk Folkeparti fjernet afgiften på de skadelige ftalater. Læs mere
Af Mikael Jalving
13.12.17, 11:48
Skulle man blive gymnasielærer? Så hellere lave en ironman. Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
12.12.17, 19:57
Efter Sophie Løhdes angreb på offentlige ansattes løn skylder regeringen svar på, om det er sosuen eller sygeplejersken, der får for meget i løn. Læs mere
Af Siddik Lausten
12.12.17, 18:30
Hvad med at krydstjekke med vælgerne, om LA har opbakning til igen at gamble med den danske velfærd? Læs mere
Af Anders Vistisen
12.12.17, 10:54
I denne juletid bør der i en verden, som plages af nød, elendighed, vold og terror, også være plads til at sætte fokus på lyspunkterne. Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
11.12.17, 18:33
Hvis de seneste dages politiske teater var fiktion, ville kaosscenerne fra Finans- og Statsministeriet være kanon underholdning. Desværre er de kaotiske forhandlinger mellem regeringen og Dansk Folkeparti benhård virkelighed, og første akt har allerede gjort Danmark fattigere. Læs mere
Af Annika Smith
11.12.17, 09:18
Så får den en pause fra torturen og slipper for selv at gøre det rigtige helt frem til næste folketingsvalg Læs mere
Af Harun Demirtas
10.12.17, 22:50
Politikerne har skabt et system, hvor man som offentligt ansat bliver opdraget til at opfatte sig i en konkurrence, indtil det går op for en, kampen man kæmper, aldrig kan vindes. For man kan ikke konkurrere eller være i krig mod sig selv. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
10.12.17, 20:33
EU-modstandere har kun gavn af de tyske socialdemokraters formand. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her