*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Spørgsmål til S: Vil I gerne have flere moskeer i Danmark?

Udlændingedebatten raser som aldrig før i landet, hvem kan stramme mest?

Socialdemokratiet på Christiansborg har med hastige skridt flyttet sig mod DF på udlændingeområdet, så meget, at jeg har svært ved at se forskel. Men Socialdemokratiet i København fører stadig politik, som var de et levn fra før 1995. De ser gerne flere moskeer i København, men hvad er så Socialdemokratisk politik? Man skulle tro, at de havde en fælles holdning, når nu de to socialdemokratiske ledere sidder få hundrede meter fra hinanden på henholdsvis Christiansborg og Københavns Rådhus. Men måske, og det tror jeg er sandheden, fører Frank Jensen nok blot den politik, som vil blive ført, såfremt Mette Frederiksen blev statsminister. Det vil være et bluf på linje med Helle Thornings valgkamp.

Ny moske til København

Den 29. maj 2017 besluttede Borgerrepræsentationen at stemme for en ny moske i København.

I 2015 åbnede landets største moske på Vibevej i København, den er virkelig flot, hvis man mener, at minareter og kupler i grønne farver passer ind i København.

Mit eget forhold til religion er egentlig, at det er en privatsag. Folk må tro på, hvad de vil, og jeg har ikke til sinds at lave en overvågning af hele samfundet for at sikre, at vi alle tilbeder samme gud. Min anke går mere på det æstetiske. Jeg vil ikke forbyde muslimer at bede, men at bygge en kæmpe moske, som får det tidligere HT-hus på Rådhuspladsen til at virke som en arkitektonisk perle, er mig imod. Jeg kender flere muslimer, og jeg har tidligere skrevet om muslimer. Da min kæreste og jeg skulle holde fest for nylig var menuen også arabisk.

Jeg frygter, at hvis vi indordner hele samfundet efter mindretallet, svækker vi flertallet. Ingen svinekød, ingen fælles svømmetræning m.m. er en glidebane, som vi skal passe på med. Vi skal dog som samfund være glade for input udefra, det er jo ikke ligefrem en humaniorakandidat fra Roskilde Universitetscenter, som har opfundet Internettet, PostNord, som opfandt e-mailen eller den lokale pølsemand, som fandt på pizzaen. Vores virksomheder handler med udlandet, og vi skal som samfund ikke lukke os inde om os selv. Jeg har selv rejst i udlandet og boet i udlandet ad flere omgange, jeg er ikke skræmt over fremtiden, men vi skal værne om den danske kultur, og vi skal værne om dansk arkitektur.

Vi skal lade socialhjælpen stoppe ved grænsen, på samme måde som vi også gerne skulle stoppe Romaerne ved grænsen, som jeg tidligere har skrevet om. Danmark kan ikke være hele verdens bistandskontor, men de indvandrere, som kommer for at arbejde, skal være velkomne. Om det er en ingeniør fra USA, Chile eller Pakistan, er underordnet, hvis den pågældendes evner er ønsket hos de danske virksomheder.

Men kære Mette Frederiksen, vil du gerne have flere moskeer i Danmark? For du giver udtryk for en ting, og dine partikollegaer vedtager noget andet.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Jens Kindberg (f. 1982) er iværksætter, selvstændig og erhvervsmand. Han er cand.merc i Finansiering og Regnskab og har siden teenagealderen oprettet og udviklet flere forskellige forretninger og driver nu flere firmaer i ind- og udland. Dette er bl.a. inden for bygge- og finansieringssektoren. Derudover har han en baggrund i finanssektoren i London, Stockholm samt København. Han ser med stor skepsis på offentligt bureaukrati og karrierepolitikere, og har en grundholdning om, at de stærke skal have frihed til at gøre Danmark rigere - uden at vi mister fokus på de svageste. Jens Kindberg er kandidat til Borgerrepræsentationen og til Folketinget for Det Konservative Folkeparti.
Seneste blogs
Af Harun Demirtas
16.12.17, 20:09
Skal vi nu skabe et land, hvor hver enkelt skal opdrages til altid at handle for egennytte og ego, hvor det altid skal en tur igennem regnebrættet, før man kan række en hånd til nogen? Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
16.12.17, 16:11
Embedsmændene leger politikere, og regeringen gemmer sig bag dem. Læs mere
Af Jaleh Tavakoli
15.12.17, 16:42
Det at danskere vender sig imod Naser Khader, siger noget om det selvhad som de vestlige samfund lider under. Det at man betragter Sherin Khankan som reform-imam, siger noget om de lave forventningers racisme overfor muslimer. Læs mere
Af Olav Skaaning Andersen
15.12.17, 14:25
Det kan være fristende, men vi skal ikke gemme den kunst væk, vi ikke kan lide. Læs mere
Af Signe Munk
14.12.17, 12:20
62 procent af danskerne, mener at sygeplejersker fortjener mere i løn. Men Sophie Løhde er uenig, kan jeg fornemme. Læs mere
Af Morten Løkkegaard
14.12.17, 11:22
Årets ord "Fake news" risikerer at underminere vores grundlæggende værdier: ytringsfriheden og vores frie liv. Det kræver handling - her fem liberale svar på fake news og misinformation. Læs mere
Af Naser Khader
14.12.17, 11:22
… nu begynder kampen ved forhandlingsbordet. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
14.12.17, 11:06
Her er det konkrete bevis på at visse borgerlige politikere igen har løjet over for befolkningen. Læs mere
Af Jens Kindberg
14.12.17, 05:13
Det stoppes heldigvis af Mai Mercado – børn skal ikke lide Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
13.12.17, 22:14
Seksuelle overgreb på helt unge piger i England afslører et kvindesyn så afstumpet, at man kun kan se én løsning for sig: Stands al ikke-vestlig indvandring og påbegynd hjemsendelser. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her