Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Vi kan sagtens klare flere indvandrere i Danmark, bare ikke muslimer

Danmark kan ikke undvære indvandrere.

Der er stor forskel på, hvorledes Danmark beriges af indvandring, det afhænger af, hvilke folk vi lukker ind ved grænsen i Kruså. Ca. 28 pct. af danskerne vil gerne have muslimerne ud af landet, men helt anderledes ser det ud, når det kommer til vores europæiske naboer. Danskerne er ikke modstandere af indvandring fra andre EU-nationers borgere, nej, de er skam velkomne, og det er fuldt forståeligt. Det er nemmere at integrere en østeuropæer, som gerne vil arbejde, end en velfærdsmigrant, som vil køre på frihjul.

I søndags bragte Jyllands-Posten en artikel, der omhandler, at østarbejdere bliver til vestjyske børnefamilier. I artiklen omtales vestjyske byer, hvor befolkningen består af 10-15 pct. østeuropæiske tilflyttere, og det sker i god stemning. Jeg tvivler på, at det samme ville ske, hvis det var arabiske velfærdsmigranter, som ikke ønsker at bidrage til samfundet. Som det er nævnt i artiklen: ”Søstrene Jytte og Lene Bjørslev hælder kaffe og te på kande. Søstrene har boet i Ådum det meste af deres liv, nu er de pensionister, og for tre år siden besluttede de at gøre noget for, at de nye tilflyttere fra Østeuropa skulle lære dansk. Siden da har de stået klar torsdag aften her i klublokalet kl. 19 med en times undervisning og en times snak bagefter, en indsats, som for nylig betød, at de fik Frivillighedsprisen i Ringkøbing-Skjern Kommune.” Et andet sted i artiklen står der: ”For få år siden kaldte vi dem de nye gæstearbejdere. Det var dengang, enlige mænd ankom for at arbejde på de jyske gårde, men det ser ud til, at mange af dem har tænkt sig at blive. De er ikke længere gæster, de er fremtidens indbyggere i landsbyer som Ådum, hvor de er begyndt at købe huse og stifte familier. Deres børn udgør allerede ca. 50 pct. af eleverne i børnehaven her, og i alt er der i dag omkring 10-15 pct.” Sluttelig udtaler borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune Hans Østergaard (V): ”Jeg kan godt sige dig, at de her mennesker kommer med handskerne på. De er stabil arbejdskraft, de køber huse i vores små samfund. Uden dem ville vi have færre børnehaver og skoler, det er helt sikkert.”

Som jeg selv skrev i 2016 her i avisen: ”De polske, rumænske, bulgarske arbejdere ser sådan på det, at de sådan set ikke gør noget, at de slider sig selv op i et hårdt, manuelt job, hvis bare deres børn kan få en uddannelse, et bedre liv end de selv og måske også en højere levestandard. Det er hele deres begrundelse for at tage til de vestlige og nordlige dele af EU for at arbejde, i stedet for at blive hjemme hos familien.” Kort sagt, det er folk med de samme gode værdier, som er fremherskende i den danske kultur.

Med hensyn til velfærdsmigranterne er det yderst begrænset, hvor mange af dem, som ønsker sig et arbejde og et hus i Ringkøbing. De klumper sig sammen i de større byer, får rigeligt med sociale overførsler og lever i deciderede parallelsamfund, mens østeuropæerne arbejder og bliver integreret. Den største fejl, staten Danmark har begået med muslimerne, er den passive forsørgelse. De burde i stedet for tvinges ud at arbejde, for det er den eneste måde at få integreret denne underklasse af sociale tilfælde, hvor kvinderne holdes hjemme, og mændene ikke arbejder.

Så lad os omfavne den indvandring, vi får fra Østeuropa, og huske på, at der er forskel på indvandrere, flygtninge og velfærdsmigranter.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Jens Kindberg (f. 1982) er iværksætter, selvstændig erhvervsmand. Han er cand.merc i finansiering og regnskab og har siden teenagealderen oprettet og udviklet flere forskellige forretninger og driver nu flere firmaer i ind- og udland. Dette er bl.a. inden for bygge- og finansieringssektoren. Derudover har han en baggrund i finanssektoren i London, Stockholm samt København. Han ser med stor skepsis på offentligt bureaukrati og karrierepolitikere, og har en grundholdning om, at de stærke skal have frihed til at gøre Danmark rigere - uden at vi mister fokus på de svageste. Jens Kindberg er førstesuppleant til Københavns Borgerrepræsentation for Det Konservative Folkeparti.
Seneste blogs
Af Nauja Lynge
03.08.20, 21:12
Jeg anbefaler på det varmeste at se denne film og bruge den til debat om forholdet mellem grønlændere og danskere. Men lad os ikke trække i den modsatte offerrolle og tro, at den ikke får international succes, fordi instruktøren er hvid.   Læs mere
Af Mikael Jalving
03.08.20, 17:07
Med syrerne var det anderledes. Der var jo tale om powerflygtninge. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
02.08.20, 20:20
Sverige vil synke ned i et dybt mørke i kraft af forandringerne i sammensætningen af befolkningen. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
02.08.20, 15:06
Hvem er egentlig mest uværdig. Den tvungne eller den tvingende? Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
31.07.20, 12:00
Det er oprørende, at hospitalernes manglende hygiejne kræver tusinder af menneskeliv. Læs mere
Af Nauja Lynge
31.07.20, 10:43
Hovedingrediensen i fordomme mod grønlændere er selvstyrets sejlende sociale område og dansk uvidenhed.   Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
31.07.20, 09:44
Engang var Danmark også dansk syd for den nuværende sønderjyske grænse. I løbet få årtier blev det fortysket. Og forsvandt for altid for Danmark. Læs mere
Af Isabella Arendt
30.07.20, 20:59
Morten Messerschmidt er i dag ude med udtalelser om, at han og DF skal gå til kamp for kristne værdier. Desværre har han fuldstændig misforstået, hvad kristne værdier er. Det er farligt! Læs mere
Af Henrik Højlund
30.07.20, 17:45
Coronapandemien har endnu en gang rejst det gamle spørgsmål om Guds troværdighed. Hvordan kan så meget lidelse finde sted i verden, hvis Gud er god og almægtig? Men det spørgsmål er kun for alvor relevant, hvis Gud kun er Gud på menneskets præmisser. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
30.07.20, 15:16
Vi bor i et lille land, og derfor har vi brug for at komme ud og suge nye indtryk til os Læs mere