Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Selvfølgelig bør afrikanerne ikke få mere end et barn

Det samme burde velsagtens gælde for araberne.

Nuvel, bør man virkelig forhindre araberne og afrikanerne i at få mere end ét barn? Egentlig ikke, men vi har taget lignende geværgreb over for vores egen europæiske befolkning, og det med stor succes. Hvorfor ikke eksportere vores europæiske succes? Eksportere velstand til tredjeverdenslandene frem for vores aflagte tøj via en tøjcontainer fra Tvind.

Inden vi kommer så langt, så har lysten til at skrive denne blog ulmet i en del tid i mit hoved. Kan man overhovedet tillade sig at skrive om dette emne i avisen uden straks at blive kaldt det ene ukvemsord efter det andet? Men så læste jeg en artikel i Jyllands-Posten, der handler om emnet og om, at forskere nu også bakker op om sagen. Dernæst kom der reaktioner fra Søren Espersen, DF, som udtalte følgende: »Det er simpelthen det mest dobbeltmoralske, jeg har hørt,« og Joachim B. Olsen fra LA bakker gladeligt op: »Det er et udtryk for, at der i den her klimadebat er en understrøm af noget totalitært.«

Men jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor netop Søren Espersen og Joachim B. Olsen skulle have så meget imod det forslag. De to er normalt kendt for, at de kan bruge lommeregnere i forhandlingerne på Christiansborg. Hvorfor kan de så ikke regne sig frem til, at økonomien blot bliver værre og værre i Afrika og Mellemøsten?

Når økonomierne vokser mindre end befolkningstilvæksten, bliver befolkningen fattigere og fattigere, og flere vil søge væk. Det er evident, kære Søren og Joachim.

Da Grækenland stod med det ene ben i graven og tæt på at gå statsbankerot, gik de internationale långivere, herunder IMF og EU, ind for, at der skulle skæres dybt i Grækenlands offentlige økonomi, hvis de skulle have hjælp. Hvordan måtte grækerne selv vælge, men der skulle skæres, så der kom balance i økonomien. Hvorfor kan man ikke også gøre det, når fattige lande skal have hjælp? Målsætningen må være, at befolkningen bliver rigere, og det kræver enten mere amfetamin i økonomien, end nogen andre lande har præsteret før, en formindsket vækst i befolkningen eller eventuelt en skrumpende befolkning via etbarnspolitikken. Landenes bud på konklusionen må de selv stå for, men det burde være en normal tankegang. Dermed kom vi tilbage til indledningen. Vi påtvinger vores egne naboer sanktioner, men af frygt for at blive udråbt til racist tør man ikke bruge samme metode i Afrika eller Mellemøsten.

Hvis ikke der sker noget, så fortsætter væksten i befolkningerne i tredjeverdenslandene, og jeg bebrejder ikke en eneste velfærdsmigrant, som i sin søgen efter lykke vælger at krydse Middelhavet i en ramponeret gummibåd, eller som via Tyrkiet går op gennem Balkan mod landet, der flyder med mælk og honning. Det er velsagtens forståeligt nok – hvorfor vi også bør stoppe befolkningsvæksten.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Jens Kindberg (f. 1982) er iværksætter, selvstændig erhvervsmand. Han er cand.merc i Finansiering og Regnskab og har siden teenagealderen oprettet og udviklet flere forskellige forretninger og driver nu flere firmaer i ind- og udland. Dette er bl.a. inden for bygge- og finansieringssektoren. Derudover har han en baggrund i finanssektoren i London, Stockholm samt København. Han ser med stor skepsis på offentligt bureaukrati og karrierepolitikere, og har en grundholdning om, at de stærke skal have frihed til at gøre Danmark rigere - uden at vi mister fokus på de svageste. Jens Kindberg er førstesuppleant til Københavns Borgerrepræsentation for Det Konservative Folkeparti.
Seneste blogs
Af Rune Toftegaard Selsing
17.07.19, 21:38
Under én af ud ti muslimske indvandrere bliver integreret Læs mere
Af Martin Ågerup
15.07.19, 19:53
FN bør indse sandheden: Markedsøkonomi og konkurrence er de fattiges ven. Læs mere
Af Mikael Jalving
12.07.19, 16:00
Mens teknologi og gadgets forandrer vores sociale eksistens til uigenkendelighed, har EU’s imperialistiske institutioner fået os til lige så frivilligt at give afkald på national suverænitet. Læs mere
Af Anna Thygesen
12.07.19, 13:30
Vi skal ikke fordømme folk, der forsøger at begå selvmord. De skal have hjælp, og så skal vi tale om det med hinanden og vores børn, for det eneste, der ikke virker, er tavshed og tabuisering. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
12.07.19, 11:29
Det yderste højres sande ansigt viser sig, når det russiske flag bliver luftet Læs mere
Af Signe Munk
11.07.19, 16:00
Skønhedsindustrien, samfundet og vi selv har et fælles ansvar for de skønhedsidealer, som lægger et enormt præstationspres på især unge. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
11.07.19, 10:18
Min ringe person har netop fået tre dages karantæne. Læs mere
Af Jens Kindberg
10.07.19, 00:02
De fleste af os har vel været i berøring med hospitalsvæsnet. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
08.07.19, 22:14
Af hjertet tak, Harun Demirtas, du fremskynder det tidspunkt, hvor omfattende hjemsendelser på grundlovens og retsstatens grund vil finde sted. Læs mere