Annonce

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Elev på Al Quds skole til verdens muslimer: Hjælp os med jeres kanoner!

En dansk-arabisk lille pige på ca. 8-9 år, har lært et arabisk digt, og dette handler blandt andet om at verdens muslimer skal hjælpe palæstinenserne med deres kanoner, for at befri Al Aqsa moskeen i Jerusalem.

Jeg kan ikke forstå meget arabisk, men jeg får en mistanke, så jeg får oversat dele af digtet, og rigtigt nok, så er digtet krigspropaganda. Du kan se videoen her.

I sidste uge fandt jeg frem til en række Hamas-billeder på en Facebookprofil, hvilket var særligt problematisk, fordi profilen tilhører en dansk-arabisk friskoleleder. Der er tale om Al Quds skole, hvor også en af lærerne, på Facebook både spreder Hizb ut Tahrir propaganda, og også legitimerer terror. Det handler om Naji Dyndgaard, som er etnisk dansk og som har konverteret til islam. Det er der kommet to artikler ud af. 

Begge de to herrer fra Al Quds skole, har brugt deres Facebook til henholdsvis at støtte og legitimere terror. Dyndgaard som er skolelærer på Al Quds skole, er en ivrig tilhænger af, og sikkert også medlem af den salafistiske organisation Hizb ut Tahrir. I BT's artikler kan man blandt andet læse, at Dyndgaard fraråder muslimer at samarbejde med efterretningstjenesten, det tillader islam ikke, mener Dyndgaard.

I linket forneden ses Dyndgaard skrive at de vantro kommer til at brænde i helvede, og han fortsætter ellers med at forklare at muslimer ikke skal samarbejde med de danske myndigheder, i bekæmpelsen af radikalisering. Muslimer skal aldrig samarbejde med vantro, heller ikke i tilfælde af at der skulle ske "noget" på dansk jord, for så er det blot guds vilje. "Dont worry, be happy", står der blandt andet i opslaget.

Derudover mener Dyndgaard ikke at det er et problem at skære halsen over på vantro, i en krig, og både i ovenstående opslag, men også i mange andre opslag, giver han så udtryk for at muslimerne efter hans opfattelse, er i krig med vesten / de vantro / jøderne. Hvilket må betyde at han legitimerer terror? Sådan lyder det, nu engang, i mine øre.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Profil
Jaleh Tavakoli er født i Iran (f. 1982), i et hjem hvor politik fyldte, selvom Jalehs far, der var politisk aktiv imod det nyetablerede præstestyre, levede under jorden, fra hun blev født. Faderen flygtede fra Iran, og familien blev genforenet i Danmark, da Jaleh var ni år gammel. I dag er hun gift med en dansk-tyrkisk mand, og de er sammen (pleje)forældre til en lille pige. Hun er samfundsdebattør, cand.scient.soc. og talskvinde for Frit Iran.
Annonce
Annonce
Seneste blogs
Af Christian Rabjerg Madsen
20.03.18, 16:37
Hvis Løkke får held til at tømme Landsbyggefonden, går renoveringen af landets almene boliger i stå. Det kan man ikke byde lejerne, som på trods af deres opsparede midler vil kunne se deres boliger forfalde uden nødvendige renoveringer. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
20.03.18, 12:42
Hvis en direktør ikke kan effektivisere med 4% om året uden at ødelægge kernen i virksomheden, så burde denne fyres på stedet. Læs mere
Af Josephine Fock
20.03.18, 09:37
Hvis du vil være sikker på, at PET ikke uberettiget ligger inde med oplysninger om dit sexliv, dit sociale netværk og din gæld, skal du aktivt kontakte dem selv. Det burde ikke være nødvendigt i et retssamfund. Læs mere
Af Mikael Jalving
19.03.18, 08:16
Gode fagbøger rejser fælles anliggender, men medierne ser dem åbenbart ikke eller tier dem ihjel. Læs mere
Af Angela Brink
19.03.18, 02:40
Alt tyder på, at DR i løbet af de næste fem år skal spare 20 procent. Og at de politikere, der kritiserer spare-udspillet, kan gøre det helt omkostningsfrit. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
18.03.18, 16:12
Når virkeligheden ikke gør, som man vil, må man finde på dårlige undskyldninger. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
18.03.18, 09:17
Der bør indføres flere målrettede sanktioner mod Putins indercirkel. Læs mere
Af Signe Munk
16.03.18, 17:00
En nedskæring på 700 mio. er et økonomisk cirkelspark til DR med store konsekvenser for dansk kultur. Læs mere
Af Christina Egelund
16.03.18, 16:54
Det er faldet mange for brystet, at Liberal Alliance i øjeblikket kører en stor udendørs kampagne i København med teksten: ”Ingen kæmper hårdere for billigere biler. Indtil nu er en VW Passat blevet 104.800 kroner billigere.” Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her