Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Manchester: Børn skulle dø, fordi musik er haram

De havde ikke tegnet nogen profet, de havde ikke deltaget i nogen krige, de havde ikke undertrykt nogen eller udsat nogen for racisme. Men musik er haram.
Terroren går ikke væk af sig selv, det lover jeg jer! Vestens problem er, at man i generationer kun har oplevet krige i andre lande. Man føler sig derfor uovervindelig og udødelig. Det første er da egentligt meget godt, det sidste er dødsensfarligt.
 
Kære danskere, tag ikke jeres frihed for givet. Friheden har fjender.
 
Da jeg overlevede terrorangrebet på Krudttønden, var jeg så gal på alle jer andre, på politiet og på myndighederne, på alle jer, der ikke kunne eller ville forstå, hvad der var sket. Og hvad der ville ske igen og igen, mange flere uskyldige liv vil i fremtiden gå tabt i vesten.
 
Jeg er derfor stadig gal, hvis jeg skal være helt ærlig. Mange af jer kommer ikke til at forstå, medmindre en meget tæt på jer enten mister livet, eller kommer meget tæt på.
 
Børn har i går mistet livet, fordi de var til en koncert. De havde ikke tegnet nogen profet, de havde ikke deltaget i nogen krige, de havde ikke undertrykt nogen eller udsat nogen for racisme. Men musik er haram.
 
Det kunne være dit barn, og du må indse, at det Danmark og Europa du engang kendte, ikke længere er det Danmark og Europa, du lever i, i dag.
 
Selv hvis det særdeles usandsynlige skulle ske, og at det her var et højreekstremt børne-racistisk politisk motiveret angreb, så er terrorproblemet bare det større, ikke mindre.
 
Hvad skal vi gøre, spørger du? På kort sigt skal vi sikre os med massiv politi, overvågning og kontrol. På langt sigt skal vi bekæmpe de ideer som står bag og motiverer terroren, uanset om de for terroristerne er en religion.
 
Dine tanker, bøn og blomster mindsker ikke terrorrisikoen.
Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Jaleh Tavakoli er født i Iran (f. 1982), i et hjem hvor politik fyldte, selvom Jalehs far, der var politisk aktiv imod det nyetablerede præstestyre, levede under jorden, fra hun blev født. Faderen flygtede fra Iran, og familien blev genforenet i Danmark, da Jaleh var ni år gammel. I dag er hun gift med en dansk-tyrkisk mand, og de er sammen (pleje)forældre til en lille pige. Hun er samfundsdebattør, cand.scient.soc. og talskvinde for Frit Iran.
Seneste blogs
Af Anders Vistisen
20.02.18, 09:35
EU-tilhængere forsøger at miskreditere Europol-aftale og råber endnu engang ”Ulven kommer” Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
19.02.18, 16:34
Men globalisterne har en interesse i at påstå det modsatte. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
19.02.18, 14:57
Vægtede målinger som Berlingske Barometret er måske ikke så retvisende, som man lige skulle tro ved første øjekast. Læs mere
Af Mikael Jalving
18.02.18, 12:34
Storbritannien er en nation med fødselsveer. Pludselig diskuteres der politisk indhold i stedet for positioner, markeringer og taktiske krumspring. Læs mere
Af Signe Munk
16.02.18, 08:39
Kald dog en spade for en spade. Læs mere
Af Mikael Jalving
15.02.18, 14:08
Når du træder ind i en af disse endnu eksisterende katedraler, er det som at træde ind i en tidskapsel og mærke, hvor meget du har misset i mellemtiden. Læs mere
Af Jens Kindberg
15.02.18, 08:03
Alternativet er, at velfærdssamfundet smuldrer. Læs mere
Af
14.02.18, 21:58
Jeg har bare så stor respekt for prins Henrik. Han var sjov, sød, klog og vidende. Måske for klog til os her i Danmark. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her