Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Udemokratisk, at regeringen underskriver Marrakech-erklæringen

To ud af tre danskere vil have færre muslimske indvandrere. Derfor er det et kæmpe demokratisk problem, at regeringen vil underskrive Marrakech-erklæringen, der ved en folkeafstemning ville få et rungende nej. USA, Israel og Australien afviser den, og det skal vi også.

Hvilke demokratiske grunde har regeringen mon for at underskrive en pagt om migration, der forpligter den til at gå imod dele af dens egen udlændingepolitik?

Vesten eller Vestens ledere har mistet deres sans for grænser og selvrespekt. Grænser er yt, og grænseoverskridende adfærd må vi leve med.

Nej, det vil vi ikke. Vestens befolkninger vil ikke mere. Vi vil have grænser, sikkerhed og tryghed. Vi vil ikke alle ende som Christiansborg, der for nylig måtte installere kæmpe stenkugler ude foran slottet.

Hvor er de voksne henne? Det startede med, at venstrefløjen ikke ville se, høre og forstå, nu har problemet spredt sig langt ude på højrefløjen. Kom dog i gang med at se på, hvad befolkningen vil, eller rettere hvad den ikke vil. To ud af tre danskere vil have færre muslimske indvandre.

Den bliver kaldt lidt forskelligt: FN’s migrationspagt, Marrakech 2 eller Marrakech-erklæringen. Den skal afvises. Det er et kæmpe demokratisk problem, at regeringen vil underskrive Marrakech-erklæringen, der ved en folkeafstemning ville få et rungende nej i Danmark. USA, Israel og Australien afviser den, og det skal vi også.

Hvordan mon man retfærdiggør den i regeringen? Den har ingen indflydelse på dansk politik, er et argument for at underskrive. Jamen, hvorfor skrive under på noget, der ikke betyder noget, og som indeholder så mange fælder?

Hvordan retfærdiggør regeringen mon, at man skal fremme den gensidige respekt for indvandrernes kultur og traditioner og altså multikulturalismen? Det må være sådan noget som den svenske infokampagne: ’Til dig som er gift med et barn’.

Hvordan retfærdiggør man, at landene med pagten forpligter sig på at føre oplysningskampagner, der skal fortælle befolkningen, at indvandring bidrager til samfundet? Altså man forpligter sig på at lyve over for sin egen befolkning.

Hvordan retfærdiggør man, at erklæringen forpligter landene til økonomisk at begrænse, læs: straffe, de medier, som fremmer “intolerance” og “xenofobi” og “racisme”?

Det er sørgeligt, at man er villig til at underskrive en pagt, der går imod ytringsfriheden, vores egne værdier, sund fornuft og regeringens egen politik.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Jaleh Tavakoli er født i Iran (f. 1982), i et hjem hvor politik fyldte, selvom Jalehs far, der var politisk aktiv imod det nyetablerede præstestyre, levede under jorden, fra hun blev født. Faderen flygtede fra Iran, og familien blev genforenet i Danmark, da Jaleh var ni år gammel. I dag er hun gift med en dansk-tyrkisk mand, og de er sammen forældre til to børn. Hun er samfundsdebattør, cand.scient.soc. og talskvinde for Frit Iran.
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
26.05.19, 09:00
Multietnisk er i virkeligheden en eufemisme for den gradvise indtrængen af islamiske normer, vaner og forskrifter. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
25.05.19, 19:07
Hvornår begynder de selvudnævnte klimademonstranter at gøre noget for klima og miljø i deres eget liv? Læs mere
Af Martin Ågerup
25.05.19, 16:56
Socialdemokraternes skattestigninger rammer både pensioner og boligejere Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
25.05.19, 15:31
Hvad er Europa uden sine righoldige nationer? En stemme på Venstre er en stemme på ekstrem føderalisme. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
25.05.19, 08:34
”Nede i Europa” eksisterer ikke. Vi er Europa. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
24.05.19, 21:10
Der er kun opmuntrende tegn for danskerne og europæerne her to dage før valget til skinparlamentet i Bruxelles/Strasbourg. Læs mere
Af Mikael Jalving
24.05.19, 14:04
Jeg bilder mig ind at forstå, hvad Rasmus Paludans protest er et symptom på: store forandringer i den sociale virkelighed. Hvis vi benægter dem, har vi for alvor et problem. Læs mere
Af Martin Ågerup
23.05.19, 10:17
Partiet har ekstreme standpunkter, som er uforenelige med retsstaten og danske værdier. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
22.05.19, 17:51
Uanset graden af virkning er det en politisk skandale af første rang. Læs mere
Af Mikael Jalving
22.05.19, 14:15
Jeg troede, de var modstandere af hate speech. Læs mere