Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Når danske skoler mødes med det iranske regimes repræsentanter

Kære skoler, gymnasier, kirker og andre som besøger, samarbejder med eller som promoverer det iranske præstestyres moske, I skal vide at over tyve unge mennesker for nyligt har mistet livet i Iran, alene fordi de gik på gaden og ytrede sig imod netop samme præstestyre.

Et fascistisk diktatur som har fundet vej til Danmark igennem Imam Ali moskeen, bare hvis I er i tvivl om hvem, I har haft et fantastisk kulturmøde med.

Her er dokumentationen for hvordan at også præstestyrets repræsentanter heroppe i Danmark, er talspersoner for den samme slags død og ødelæggelse som præsterne i Iran er det. 

Her er nogle billeder af kulturmøderne i moskeen og nedenfor en liste over de skoler, gymnasier, kirker, organisationer og offentlige personligheder der enten har sendt en klasse til moskeen, eller som har haft repræsentanter der på anden vis har samarbejdet med eller som ligefrem har promoveret moskeen:

Skoler

Korsager Skolen

Skolen på Borgervænget

Dyveskolen

Vesterbro Ny skole

Gymnasier

Gammel Hellerup Gymnasium

Rungsted Gymnasium

Ørestad Gymnasium

Christianshavns Gymnasium

Marie Kruse Skole

Virum Gymnasium

Kirker

Biskopperne fra Københavns, Haderslevs og Lolland-Falsters Stift

Den Katolske Kirke i Danmark

Danske Kirkers Råd

Brorsons Kirke

Husum Kirke

Danmission Unge

Mission Afrika

Præsteforeningen

Offentlige personligheder, organisationer & politikere

Exitcirklens leder og imamen: Sherin Khankan

Debattør, Natasha Al-Hariri

Sociolog og forfatter: Aydin Soei

Hospitals-imam, Navid Baig

Den Radikale politiker Sofie Carsten Nielsen

Professor ved Aarhus Universitet, Preben Bertelsen

Professor ved Menighedsfakultetet, Kurt Christensen

Liberal Alliances Ungdom

Lektor ved Københavns Universitet, Hans Raun Iversen

Journalist og forfatter, Malene Fenger-Grøndahl

Amager Vest Lokaludvalg

Velkomstfesten

Der er sikkert mange flere og hvis du som læser kender til eller selv har en forbindelse til nogle af de her skoler, organisationer eller personer, bedes du forsøge at tale dem til fornuft, i håb om at de kan blive klogere og mere kritiske i fremtiden.

Hvordan kan det her overhovedet lade sig gøre?

Hvordan ville man mon reagere hvis danske skoler, gymnasier og den danske folkekirke og andre besøgte eller samarbejdede med jødehadende nazister? Nazister som arbejdede for tilintetgørelsen af Israel? Nazister som hyldede terrorisme og nazi-krige rundt omkring i verden? Nazister der ønskede død over andre nationer? Nazister der var tilhængere af systematisk og massiv kvindeundertrykkelse?

Det ville jo aldrig ske. Det ville vores skoler, gymnasier og andre institutioner da være kritiske overfor, men ikke når det kommer til en moske betalt af og styret af et af de mest undertrykkende og terroristiske regimer på denne planet, nemlig præstestyret i Iran. Ideologien er ikke nazisme, men islamisme.

Imens iranske kvinder og mænd bliver dræbt, fængslet og tortureret i Iran, alene fordi de går på gaden og ytrer sig imod styret, så mødes danske skoler, gymnasier, kirker og mange andre med regimets repræsentanter i København.

Det er en hån imod de danske eksiliranere som faktisk er flygtet fra det helvede, som moskeens ideologi og hjernevask af unge mennesker repræsenterer. Her er desuden dokumentationen for at præstestyret i Iran ved hjælp af moskeen lokker unge danske muslimer til Iran, med alle udgifter betalt, for at uddanne dem til præster og propagandister for styret i Iran.

Og alligevel promoveres moskeen og skoler og andre sender unge mennesker til moskeen, i et naivt forsøg på at vise egen åbenhed overfor andre. I viser blot jeres uvidenhed og måske endda kynisme. 

Exitcirklens leder og imamen Sherin Khankan romantiserer ligefrem kvindehelvedet i Iran

Jeg har lavet en video om Khankans forhold til islamisk feminisme i Iran og Egypten. Sherin Khankan hylder på Facebook det iranske regimes såkaldte feminisme, ved at invitere og reklamere for en tidligere repræsentant for netop præstestyrets moske på Vibevej. 

Der er tale om Nour Tessie Jørgensen som er en dansk konvertit til shiaislam, der i december 2017 var inviteret til Khankans Mariam Moskeen, for ifølge Khankan selv, at givet et "sjældent og tiltrængt indblik i islamisk feminisme i Iran". Jørgensen har desuden også studeret islamisk teologi i Qom på det statsteologiske institut Hawza, i Iran.

Derudover er hun foredragsholder for organisationen Wilayah, der ifølge Wilayah selv, samarbejder med Khameneis repræsentant i Danmark. Khamenei er den øverste leder (diktator) i Iran. Al dokumentationen for Khankans invitation af og rosende ord om Jørgensens bidrag til den danske feministiske debat, samt Jørgensens tilknytning til præstestyret er at finde her:

Sherins invitation af Nour Tessie Jørgensen og om hendes tilknytning til præstestyret i Iran.

Nour Tessie Jørgensen svarer: 

Følgende er en uddybende og afklarende kommentar til blog-indlægget "Når danske skoler mødes med det iranske regimes repræsentanter". 

Jeg bliver i det omtalte indlæg beskyldt for en række påstande, fabrikerede såvel som bygget på tyndt og ubegrundet grundlag. Da jeg først blev opmærksom på beskyldningerne rettet imod mig og hvilke konsekvenser det har for mit privatliv og erhvervsliv, rettede jeg henvendelse til skribenten. Jeg præciserede og tydeliggjorde mine følelser heriblandt, at det synes krænkende og skadeligt for min private og faglige person. Jeg forklarede dernæst, at de givende beskyldninger ikke har grundlag i reelle forhold, med den tanke, at hun måske handlede i god tro og ved en fejltagelse glemte at udføre fakta-tjek. Det viste sig med de svar jeg modtog, at hun ikke ønskede at ændre de givende beskyldninger på baggrund af faktuelle oplysninger, da de fabrikerede informationer forstærker en følelsesladet sag henvendt til Irans politik. 

Til trods for ønsker om dialog, blev det pågældende indlæg senere offentliggjort på Jyllands-posten og derved bliver de fabrikerede oplysninger genoptrykt i større format. Da det er strafbart, at krænke eller tilsværte en privat person og i dette tilfælde professionelle omdømme med personlige og erhvervsmæssige konsekvenser, dernæst usmageligt at trække danskere ind i politiske kampe i Iran, tyr jeg til dette modsvar for at gøre opmærksom på sagens alvor og konsekvenser personangreb har i medier. 

Afslutningvist vil jeg gøre opmærksom på, at det er en sag, som gør mig ked af det, særligt taget i betragtning, at jeg ikke anser det som værende retfærdig behandling af danske medborgere, at medier såsom Jyllands-posten bruges til angreb på privat personer og særligt af fabrikeret karakter. 

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Jaleh Tavakoli er født i Iran (f. 1982), i et hjem hvor politik fyldte, selvom Jalehs far, der var politisk aktiv imod det nyetablerede præstestyre, levede under jorden, fra hun blev født. Faderen flygtede fra Iran, og familien blev genforenet i Danmark, da Jaleh var ni år gammel. I dag er hun gift med en dansk-tyrkisk mand, og de er sammen forældre til to børn. Hun er samfundsdebattør, cand.scient.soc. og talskvinde for Frit Iran.
Seneste blogs
Af Rune Lund
15.11.18, 13:58
Det er virkelig det helt centrale spørgsmål, der presser sig på i forlængelse af dagens skandale i finanssektoren. I morgen er der nok en ny igen. Læs mere
Af Christel Schaldemose
15.11.18, 11:45
Ansvarlighed er et nøgleord i diskussionen om Europas fremtid. At forlade EU er ikke løsningen på de udfordringer, vi står over for. I denne uge fik vi to meget forskellige bud på Europas fremtid. Læs mere
Af Nauja Lynge
15.11.18, 09:17
Rigsfællesskabet er vigtigt for EU, USA, Kina og Rusland. Det er tragikomisk, at vi ikke selv kan se det. Læs mere
Af Anders Vistisen
15.11.18, 08:51
EU-tilhængere brugte 100-året for afslutningen på Første Verdenskrig til at hylde EU som fredens projekt. Men det er for letkøbt og historieforvanskning Læs mere
Af Louis Jacobsen
15.11.18, 08:21
De arbejdende ved DSB mødes med agressiv fremfærd og revolverdiplomati fra DSB's ledelse og Dansk Industri. Læs mere
Af Nauja Lynge
14.11.18, 12:16
En statsminister er minister for hele Danmark. Den evne har Støjberg ikke. Læs mere
Af Jens Kindberg
14.11.18, 12:10
Fremtidens investerings- og lånemarked starter nu. Læs mere
Af Mikael Jalving
14.11.18, 11:45
Regeringskrisen i Sverige afspejler en langt dybere samfundskrise. Læs mere
Af Nauja Lynge
13.11.18, 15:38
Prisen for dansk berøringsangst betales af mindretal og udsatte borgere. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her