Jaleh Tavakoli

Blog: Dette bliver mit sidste blogindlæg

Jeg trækker mig fra den offentlige debat. Voldsmanden vinder.

Blog: Nej Pelle (EL), Kenneth (DF) er ikke racist!

Som medlem af Enhedslisten var jeg mange gange taler til og arrangør for antiislamiske demonstrationer, men jeg forlod partiet da Asmaa Abdol Hamids antiisraelske kampagne og tørklæde blev symboler for frihed og kvindekamp.

Blog: Abdul Wahid Pedersen om stening – fra 2002-2018

Hvor mange gange skal en imam have lov til at snyde os, før det officielle Danmark skærer alle bånd til vedkommende?

Blog: Kære terrorforsker, er du ikke islamkritiker? Hvorfor egentligt ikke?

»Vi skal ikke lade DF og andre svine islam til«, »det bliver vand på DF’s mølle« eller »vi kommer til at gå deres ærinde«; det har jeg hørt på hele mit voksne liv i Danmark.

Blog: Psykisk "vold" vil udvande problemer med egentlig vold

Dette lovforslag betyder i princippet, at manden, der har banket sin kone til uigenkendelighed kan påstå at være blevet ramt lige så hårdt af konens sårende ord.

Blog: Henrettelse ved halshugning blev til »døde med tegn på vold«

Både norsk og dansk politi meddeler nu, at videoen af halshugningen af en af de to skandinaviske kvinder vurderes som ægte. Myndighederne meddelte ellers i første omgang, at kvinderne var blevet dræbt med tegn på vold fra en skarp genstand på halsen.

Blog: Jens Rohde, hvad er det, du siger?

Islam har brug for kritikken, islam skal enten reformeres eller forlades af muslimer, hvis ellers dine og mine oldebørn skal kunne komme på julemarkeder, uden antiterrorismeafspærringer. Det kan vores børnebørn formentligt ikke nå at opleve, nok ikke som børn i hvert fald.

Blog: Julemarkedsterror: Billeder af dræbte europæere er blevet normale

Blot for et par år siden ville vi alle være klistrede til skærmen og følge med i det forfærdelige angreb i Strasbourg. Min fornemmelse er, at det i dag er en forventelig nyhed, at der er ikke længere noget nyt i nyheden.

Blog: Muslimer splitter familier ad

Kære indvandrings- og islamkritikere, lad jer håne, tag pis på jer selv og dem, der gør grin med jer, lad os være de voksne. Nogen må jo være det. Vi er et tolerant folk, og vi skal insistere på at tage de her debatter.

Blog: Udemokratisk, at regeringen underskriver Marrakech-erklæringen

To ud af tre danskere vil have færre muslimske indvandrere. Derfor er det et kæmpe demokratisk problem, at regeringen vil underskrive Marrakech-erklæringen, der ved en folkeafstemning ville få et rungende nej. USA, Israel og Australien afviser den, og det skal vi også.

Blog: Politikerne og politiet svigtede Nedim, og nu er han død

Vi skal have strengere straffe, mere politi og politikere med røv i bukserne. Luk også vores grænser og stop indvandringen, vi har problemer nok, som det er.

Blog: Stop behandlingen af asylansøgninger i Danmark

Vores politikere kender godt til problemerne, men de er ramt af en infantil frygt for at blive upopulær iblandt de pæne og virkelighedsfjerne i EU, men også herhjemme.

Blog: Islam, muslimsk indvandring og Europas død

De europæiske ledere er i gang med et kollektivt selvmord på Europa, siger Douglas Murray. Mit interview kan ses her og handler om islam, muslimsk indvandring og Europas død.

Blog: Islam har mange offentlige hemmeligheder

Vi skal hverken holde tilbage med kritikken af det kritisable eller flove os over vores egne værdier. Demokrati er bedre end diktatur, og vestlig kultur er generelt bedre end alle andre kulturer.

Blog: Selv babysex er mainstream islam

Når babysex er tilladt i mainstream islam, når en kvindes samtykke aldrig er nødvendig, og når det at blive voldtaget er en forbrydelse, har det betydning for muslimske mænds syn på kvinder.

Blog: Kvinde æresdræbt den 9. september i Aarhus

Et menneske må være dydig og have ære. Et menneske lever for sin dyd/ære. Kvinder med dårligt blod [af familier der lever uden ære] skal holde sig væk. Kvinder som dig.

Blog: I 2017 tog islamiske terrorister 84.000 liv

121 forskellige grupperinger, i 66 forskellige lande. Truslen er global, de fleste ofre er dog muslimer. Denne form for terrorisme har kun været voksende, også i Vesten, og intet peger på, at den har toppet.

Blog: Blokeret i 30 dage op til udgivelsen af min bog

Ytringsfriheden er under pres, når Facebook censurerer og straffer i den offentlige debat. Der er tale om politisk diskrimination, når folk bliver blokeret eller helt udelukket af Facebook på baggrund af mediets eller dets ansattes politiske præferencer.

Blog: Er anholdelsen af Tommy Robinson politisk?

I fredags, d. 25. maj, blev Tommy Robinson anholdt ude foran en domstol og dømt til 13 måneders fængsel for at have vist 'foragt for retten'. Siden har jeg haft en uro i kroppen. Jeg er rasende, forvirret og bekymret.
Mere