<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Har fornuften da fuldstændig forladt udlændingepolitiken?

At sende en velintegreret, dansktalende ung kvinde ud af landet bare for at fremstå hårdere end de andre er grumt - og dumt! Både for Danmark og for de mennesker, som det handler om.

Mange partier har i valgkampe sagt, at Danmark skal være for dem, som kan og vil. Aya og mange andre som hende både kan og vil. Det har hun jo bevist. Hun har lært dansk. Hun har taget en uddannelse og kan få hue på til sommer.

Alle i Danmark burde glæde sig over, at hun vil bidrage til samfundet, arbejde og skabe vækst og udvikling for Danmark. Regeringen og flere blå partier vil sende hende til Syrien i stedet. Det sætter hendes liv i fare. De er tilsyneladende så forblændede af deres egen symbolpolitik, at de er ligeglade med, at Aya og andre velintegrerede flygtninge betaler prisen.

Det er dybt uetisk! I et land bygget på kristne værdier skal vi altid se det enkelte menneske og basere vores politik på rimelighed og næstekærlighed. Lever man i Danmark, uddanner sig eller tager arbejde, så skal man have lov til at blive her. Jeg har meget svært ved at se, hvilke værdier og logikker der styres efter i dag. Men de er hverken danske eller kristne.

Vi skal sende et tydeligt signal til alle nydanskere om, at de skal slå sig ned i Danmark. De skal lære dansk, tage en uddannelse og eventuelt få en familie her. De skal høre til her og føle sig som en del af os. Det er kun rimeligt at forvente, hvis vi så også faktisk lader dem blive her.

Regeringen og de andre borgerlige partier skaber selv de parallelsamfund, som de vil bekæmpe. Når de ikke lader Aya og andre flygtninge falde til og blive i Danmark, så er der jo ingen grund til for flygtninge at lære dansk og integrere sig hos os. Hvis de alligevel bare er midlertidigt tolereret og skal sendes ud igen.

Vi må huske fornuften i udlændingepolitiken. Danmark skal være for dem, som vil os. Vi møder flygtninge med krav om integration. Så skal vi også faktisk tage imod dem, når de bliver integreret. Alt andet er ikke kun grufuldt, men også direkte dumt og skaber ødelæggende parallelsamfund og flygtninge, som vender Danmark ryggen.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Isabella Arendt (f. 1993) er formand for KD - Kristendemokraterne. Hun siger ofte noget om børn og brænder for alt, der har med vores hverdag og familieliv at gøre. Derudover er hun inkarneret klimaoptimist med tillid til det gode i mennesker. Hun har arbejdet med lykkeforskning, skrevet rapporter om arbejdslyst og er uddannet bachelor i statskundskab. Privat er hun gift med Caspar og bor i København.
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
19.04.21, 15:23
Kineserne klasker sig på lårene af grin over USA’s og Vesteuropas kurs mod den multietniske afgrund. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
18.04.21, 14:30
Hallo, hallo, er du til stede, Lars? Læs mere
Af Mikael Jalving
18.04.21, 10:00
Tak til den store tyske menneskekender Arthur Schopenhauer, der allerede for 200 år siden slog fast, at viljen er umættelig og ideologisk. Læs mere
Af Nauja Lynge
17.04.21, 17:57
Samtidig bæver jeg ved reaktionerne fra både EU og Danmark. Læs mere
Af Martin Ågerup
17.04.21, 13:09
Fastholdelsen af forsamlingsforbud på 10 tilsidesætter en grundlovssikrede rettigheder uden saglig grund Læs mere
Af Marie Høgh
16.04.21, 14:00
Hvis du tror, at socialdemokraterne er nationalkonservative, er du faldet for et snedigt orkestreret blændværk. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
16.04.21, 11:35
Der er desværre nu kun ét parti i Danmark, som ikke køber Socialdemokratiets nye absurde samfundskontrakt. Læs mere
Af Isabella Arendt
16.04.21, 08:11
Der er brug for decentralisering. Der er brug for en helt grundlæggende erkendelse af, at der i Danmark er millioner af voksne mennesker, som selv kan tage ansvar for deres liv og hverdag. Læs mere
Af Henrik Dahl
15.04.21, 23:42
Vi er inødt til at genoverveje hele det spørgsmål om indoktrinering i folkeskolen, man diskuterede i 1970’erne. Der skal være metodefrihed og åbenhed i folkeskolen. Men der må også være nogle retningslinjer som sikrer, at det kontroversielle ikke bliver forklædt som det ukontroversielle. Læs mere