Holger K Nielsen

Blog: Danmark bør støtte Canada

Canada er gerådet ud i et kæmpeslagsmål med Saudi-Arabien.

Blog: Fodbold samler

VM i fodbold starter i dag og i de næste uger vil en hel verden være tryllebundet af spillet

Blog: Israel 70 år

D. 14. maj er det 70 år siden, staten Israel blev oprettet.

Blog: Vi må sige fra overfor Tyrkiet

Jeg skulle i denne uge have mødtes med Saleh Muslim, tidligere leder af PYD, den politiske gren af den kurdiske bevægelse, som har været Vestens mest effektive allierede i kampen imod Islamisk Stat i Syrien.

Blog: Kampen om Danmarks Radio

Partierne i blå blok er ikke enige om ret meget, men én ting synes at kunne samle dem: Danmarks Radio skal rundbarberes.

Blog: Hvem er fjenden?

Da det nye forsvarsforlig blev præsenteret, opstod der forvirring om, hvem vi skal forsvare os imod.

Blog: Skal man have eksamen for at stemme?

Dansk Folkeparti vil stille krav om at udlændinge for at stemme ved kommunale valg skal have bestået prøve i dansk 3. Det er ikke første gang, at de kloge bliver vrede over, at den uuddannede befolkning bruger sin stemmeret.

Blog: Manden, der reddede verden

For nylig kom det frem at Stanislav Petrov er død. Eller rettere: han døde i maj måned men først nu er dødsfaldet kommet frem til en større offentlighed

Blog: Ord har betydning

Det hævdes ofte, at kun handlinger betyder noget i politik. Hvad man går rundt og siger er ligegyldigt, for det er kun ord.

Blog: Ingen militær løsning på terrorproblemet

Så ramte den barbariske terror igen Storbritannien. Som ved tidligere angreb har Islamisk Stat igen påtaget sig ansvaret.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her