<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Josephine Fock

Blog: Længslen efter samhørighed gjorde mig til håndboldfan

Normalt er jeg ikke den, der klistrer mig til skærmen, når der er herrehåndbold – men jeg skal da love for, at denne turnering har ændret det. Måske er det længslen efter større fællesskaber, der har gjort, at jeg er blevet suget helt ind i disse kampe.

Blog: Men In Black er mere end sølvpapirshatte

Jeg synes det er bekymrende, når man hører, hvad der foregår til Men in Black-demonstrationer. Vi skal tage dem alvorligt.

Blog: Så kom instrukskommissionen med en meget klar kritik af Inger Støjberg. Det skal føre til en Rigsretssag

Jeg har faktisk ikke tal på de mange timer, jeg har brugt på Inger Støjbergs instruks om at tvangsadskille unge asylægtepar. Nu er afgørelsen kommet. Instruksen er ulovlig og hun har løjet overfor mig og resten af folketinget.

Blog: Endelig en undskyldning fra Mette Frederiksen til de grønlandske børn. Henter hun nu også børnene fra lejrene i Syrien hjem?

De såkaldte eksperimentbørn fra Grønland blev fjernet fra deres forældre, deres sprog og deres land. De har nu langt om længe fået en undskyldning. Nu må det også være på tide at hente de børn, der sidder i al-Hol- og al-Roj-lejrene i Syrien, hjem.

Blog: Minkaflivninger er det nødvendiges politik

Regeringens beslutning om at aflive samtlige mink i Danmark er en svær beslutning, men det er den eneste rigtige. For folkesundheden og for dyrevelfærden.

Blog: Yes, så får vi endelig kødfrie menuer over hele landet

Jeg blev hånet, da jeg sammen med mine kollegaer i Alternativet gik til valg på en kødfri dag om ugen. Sikke meget forandring fem år kan medføre, siger jeg bare.
Profil
Josephine Fock (f. 1965), selvstændig. Fhv. politisk leder i Alternativet, som hun er medstifter af. Som MF'er var hun også gruppeforkvinde for partiet. Fhv. direktør for integration i Dansk Flygtningehjælp. Josephine Fock er uddannet jurist og har en fortid i fagbevægelsen, hvor hun har været sekretariatschef for OAO (Offentlige Ansattes Organisationer), og som chefforhandler har hun forhandlet overenskomsten for alle statsligt ansatte med tre forskellige finansministre. Josephine Fock er fritidssejler, naturelsker og den yngste i en søskendegruppe på fem.
Seneste blogs
Af Utku H. Güzel
15.10.21, 19:00
Der er vel ingen, som er i tvivl om, at nutidens mantra er blevet vækst og velstand. Det kapitalistiske system tillader simpelthen ikke, at vi stopper op og lige trækker vejret. Læs mere
Af Marie Høgh
15.10.21, 17:00
De eneste, der kan drage til ørkenlandet alene for sportens skyld, er fodboldspillerne. Alt andet er politik i rå form. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
15.10.21, 16:09
Den bedste måde at fejre fodboldslandsholdets succes på er at blive hjemme. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
15.10.21, 14:58
Regeringen og dets socialistiske parlamentariske grundlag giver flere penge til DR. Læs mere
Af Harun Demirtas
14.10.21, 14:00
Ingen forældre kommer i paradis for at begå overgreb på et barns kønsorgan – og slet ikke under dybt bekymrende forhold. Stop med det! Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
14.10.21, 08:18
Helle Thorning-Schmidts nye bog er værd at læse. Den er som at høre hende tale. Og fuld af selverkendelse. Læs mere
Af Louis Jacobsen
14.10.21, 08:15
Det burde være ligetil at boykotte VM i Qatar. Men vi har syltet beslutningen, og nu har fodboldlandsholdet tilmed klaret sig suverænt godt. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
13.10.21, 13:45
Lad os nu sige det, som det er. En baby i folketingssalen er et mediestunt. Og medierne bakker op. Læs mere
Af Martin Ågerup
12.10.21, 11:00
I den seneste omgang er det blevet til 10 års bloggeri på JP. Nu er det farvel og tak for denne gang. Læs mere