<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Ungdomshuset producerer flere terrorister end Grimhøjmoskeen

Den 1. marts fejrede vi 10 årsdagen for Ungdomshusets rydning. De er terrorister.

Det medførte desværre også en demonstration og tilsidesættelse af loven, som bør få dramatiske konsekvenser for de unge. De er terrorister.

Hvis ungdomshustilhængernes terroriseren af København 1. marts havde været fra en muslimsk forening på offentlig støtte, ville der være enighed fra rød til blå blok omkring afskaffelse af støtten. Når de autonomes voldsorgie med rod i Ungdomshuset får lov til at leve for dine og mine skattekroner bør enhver borger overveje, om de sætter krydset rigtigt.

Det kan ikke være borgerne, som skal dække de unges hærværk. De myndige hærværksmænd må selv betale, de mange millioner, det koster at rydde op, og i de tilfælde, at hærværksmændene endnu ikke er myndige, må forældrene til lommerne. Det bør også være klart for enhver, at ungdomshuset skal lukkes.

Et er, at ungdommen på venstrefløjen har smadret banker og butikker samt angrebet politiet. Dette er selvsagt helt utilgivelige, men de har yderligere lavet skader på Assistens Kirkegården. Hvis man i sin iver efter at lave ballade laver materiel skade på en kirkegård, er man ikke helt rask.

Nok må være nok i København – vi har i forvejen mange forskellige grupperinger i hovedstaden, både politiske og etniske, og vi kan oftest leve sammen. Men den røde terrorrede skal ikke have lov til, at ødelægge byen for resten af hovedstadens borgere – den må og skal lukkes og fremtidens røde terrorister skal opleve, at dette ikke længere accepteres.

Kindbergs København

Jeg foreslår følgende fem-punktsplan mod ungdommens røde terrorister:

  1. Inddragelse af de sociale myndigheder i de tilfælde, hvor de unge ikke er myndige.
  2. Inddrivelse af de samlede omkostninger hos hærværksmændene (og forældrene i de sager hvor gerningsmanden ikke er myndig).
  3. Stop for al kommunal støtte til Ungdomshuset.
  4. Indførsel af tre måneders ubetinget fængsel for at bryde maskeringsforbuddet
  5. Øgede bevillinger til politiet

Er de autonome virkelig terrorister?

Er det i orden at kalde de omtalte unge demonstranter for terrorister? Ja, i min bog er det terrorisme at angribe politiet, at smadre de private næringsdrivendes butikker, at afbrænde folks ejendele og at overfalde folk, som vi også så et eksempel på.

Den positive nyhed er, at momentum er aftaget. Venstrefløjens autonome er langt færre end tidligere, men det betyder ikke, at vi skal straffe dem mindre.

Det er ikke kun ved 10 års jubilæet, at den venstreorienterede vold eskalerede, ligeledes sker det når ”For Frihed” har deres arrangementer.

Disse terrorister undergraver demokratiet og forsamlingsfriheden, og ødelægger det for alle os, der overholder lovgivningen. Vi lever i en retsstat og demonstranter bør ikke skjule deres ansigt, hvorfor maskeringsforbuddet bør overholdes. Det paradoksale er, at selvsamme typer ville have numre på vores politifolk, for at de kunne identificeres.

Min konklusion er klar: Ungdomshuset producerer flere terrorister end Grimhøjmoskeen, og man skal stemme borgerligt for at stoppe dem.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Jens Kindberg (f. 1982) er iværksætter, selvstændig erhvervsmand. Han er cand.merc i finansiering og regnskab og har siden teenagealderen oprettet og udviklet flere forskellige forretninger og driver nu flere firmaer i ind- og udland. Dette er bl.a. inden for bygge- og finansieringssektoren. Derudover har han en baggrund i finanssektoren i London, Stockholm samt København. Han ser med stor skepsis på offentligt bureaukrati og karrierepolitikere, og har en grundholdning om, at de stærke skal have frihed til at gøre Danmark rigere - uden at vi mister fokus på de svageste. Jens Kindberg er førstesuppleant til Københavns Borgerrepræsentation for Det Konservative Folkeparti.
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
21.04.21, 00:00
Engang var organisationen noget med udviklingen i de varme lande. I dag handler det om udviklingen i de kolde lande. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
20.04.21, 10:30
Teknokraterne på markedsuniversitetet spytter ligegyldige artikler ud, som ingen læser. Vi skal have det borgerlige universitet tilbage Læs mere
Af Uffe Elbæk
20.04.21, 09:59
Ud med dansk trumpisme og nationalkonservativ identitetspolitik og ind med internationalt samarbejde, demokratisk sindelag og respekt for mangfoldigheden. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
19.04.21, 15:23
Kineserne klasker sig på lårene af grin over USA’s og Vesteuropas kurs mod den multietniske afgrund. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
18.04.21, 14:30
Hallo, hallo, er du til stede, Lars? Læs mere
Af Mikael Jalving
18.04.21, 10:00
Tak til den store tyske menneskekender Arthur Schopenhauer, der allerede for 200 år siden slog fast, at viljen er umættelig og ideologisk. Læs mere
Af Nauja Lynge
17.04.21, 17:57
Samtidig bæver jeg ved reaktionerne fra både EU og Danmark. Læs mere
Af Martin Ågerup
17.04.21, 13:09
Fastholdelsen af forsamlingsforbud på 10 tilsidesætter en grundlovssikrede rettigheder uden saglig grund Læs mere
Af Marie Høgh
16.04.21, 14:00
Hvis du tror, at socialdemokraterne er nationalkonservative, er du faldet for et snedigt orkestreret blændværk. Læs mere