<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Ungdomshuset producerer flere terrorister end Grimhøjmoskeen

Den 1. marts fejrede vi 10 årsdagen for Ungdomshusets rydning. De er terrorister.

Det medførte desværre også en demonstration og tilsidesættelse af loven, som bør få dramatiske konsekvenser for de unge. De er terrorister.

Hvis ungdomshustilhængernes terroriseren af København 1. marts havde været fra en muslimsk forening på offentlig støtte, ville der være enighed fra rød til blå blok omkring afskaffelse af støtten. Når de autonomes voldsorgie med rod i Ungdomshuset får lov til at leve for dine og mine skattekroner bør enhver borger overveje, om de sætter krydset rigtigt.

Det kan ikke være borgerne, som skal dække de unges hærværk. De myndige hærværksmænd må selv betale, de mange millioner, det koster at rydde op, og i de tilfælde, at hærværksmændene endnu ikke er myndige, må forældrene til lommerne. Det bør også være klart for enhver, at ungdomshuset skal lukkes.

Et er, at ungdommen på venstrefløjen har smadret banker og butikker samt angrebet politiet. Dette er selvsagt helt utilgivelige, men de har yderligere lavet skader på Assistens Kirkegården. Hvis man i sin iver efter at lave ballade laver materiel skade på en kirkegård, er man ikke helt rask.

Nok må være nok i København – vi har i forvejen mange forskellige grupperinger i hovedstaden, både politiske og etniske, og vi kan oftest leve sammen. Men den røde terrorrede skal ikke have lov til, at ødelægge byen for resten af hovedstadens borgere – den må og skal lukkes og fremtidens røde terrorister skal opleve, at dette ikke længere accepteres.

Kindbergs København

Jeg foreslår følgende fem-punktsplan mod ungdommens røde terrorister:

  1. Inddragelse af de sociale myndigheder i de tilfælde, hvor de unge ikke er myndige.
  2. Inddrivelse af de samlede omkostninger hos hærværksmændene (og forældrene i de sager hvor gerningsmanden ikke er myndig).
  3. Stop for al kommunal støtte til Ungdomshuset.
  4. Indførsel af tre måneders ubetinget fængsel for at bryde maskeringsforbuddet
  5. Øgede bevillinger til politiet

Er de autonome virkelig terrorister?

Er det i orden at kalde de omtalte unge demonstranter for terrorister? Ja, i min bog er det terrorisme at angribe politiet, at smadre de private næringsdrivendes butikker, at afbrænde folks ejendele og at overfalde folk, som vi også så et eksempel på.

Den positive nyhed er, at momentum er aftaget. Venstrefløjens autonome er langt færre end tidligere, men det betyder ikke, at vi skal straffe dem mindre.

Det er ikke kun ved 10 års jubilæet, at den venstreorienterede vold eskalerede, ligeledes sker det når ”For Frihed” har deres arrangementer.

Disse terrorister undergraver demokratiet og forsamlingsfriheden, og ødelægger det for alle os, der overholder lovgivningen. Vi lever i en retsstat og demonstranter bør ikke skjule deres ansigt, hvorfor maskeringsforbuddet bør overholdes. Det paradoksale er, at selvsamme typer ville have numre på vores politifolk, for at de kunne identificeres.

Min konklusion er klar: Ungdomshuset producerer flere terrorister end Grimhøjmoskeen, og man skal stemme borgerligt for at stoppe dem.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Jens Kindberg (f. 1982) er iværksætter, selvstændig erhvervsmand. Han er cand.merc i finansiering og regnskab og har siden teenagealderen oprettet og udviklet flere forskellige forretninger og driver nu flere firmaer i ind- og udland. Dette er bl.a. inden for bygge- og finansieringssektoren. Derudover har han en baggrund i finanssektoren i London, Stockholm samt København. Han ser med stor skepsis på offentligt bureaukrati og karrierepolitikere, og har en grundholdning om, at de stærke skal have frihed til at gøre Danmark rigere - uden at vi mister fokus på de svageste. Jens Kindberg er førstesuppleant til Københavns Borgerrepræsentation for Det Konservative Folkeparti.
Seneste blogs
Af Birthe Rønn Hornbech
01.03.21, 12:58
Kender Dansk Folkeparti slet ikke antisemitismens historie? Tier og samtykker de andre partiledere? Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
28.02.21, 22:15
De vil skabe revolution, bekæmpe den hvide mand og gøre op med objektiv forkning Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
28.02.21, 16:45
Man blæser én faktor, hvor der er forbedringer, helt ud af proportioner. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
28.02.21, 13:24
Vi afviser dygtige udlændinge. Tænk, at vi har råd til det Læs mere
Af Mikael Jalving
28.02.21, 10:00
Mens de gamle marxister talte åbent om deres hensigter, taler de nye marxister om åbenhed og diversitet, men mener præcis det modsatte. De er uhæderlige, men vandrer gennem institutioner, virksomheder og den akademiske verden. Læs mere
Af Nauja Lynge
26.02.21, 19:22
Heldigvis vil Bertel Haarder få stor indflydelse på vores fremtidige demokrati.   Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
26.02.21, 13:45
Den socialdemokratiske regering er træt og ideforladt. Danmark går i stå, fordi Mette Frederiksen og co. kun kan se begrænsningerne. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
26.02.21, 12:36
Vores børn skal ikke være prøvekaniner i Socialdemokratiets obskure nye samfundskontrakt. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
26.02.21, 05:52
Børn bliver måske ikke så syge af covid-19, men det gør deres bedsteforældre. Læs mere