<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Udemokratisk, at regeringen underskriver Marrakech-erklæringen

To ud af tre danskere vil have færre muslimske indvandrere. Derfor er det et kæmpe demokratisk problem, at regeringen vil underskrive Marrakech-erklæringen, der ved en folkeafstemning ville få et rungende nej. USA, Israel og Australien afviser den, og det skal vi også.

Hvilke demokratiske grunde har regeringen mon for at underskrive en pagt om migration, der forpligter den til at gå imod dele af dens egen udlændingepolitik?

Vesten eller Vestens ledere har mistet deres sans for grænser og selvrespekt. Grænser er yt, og grænseoverskridende adfærd må vi leve med.

Nej, det vil vi ikke. Vestens befolkninger vil ikke mere. Vi vil have grænser, sikkerhed og tryghed. Vi vil ikke alle ende som Christiansborg, der for nylig måtte installere kæmpe stenkugler ude foran slottet.

Hvor er de voksne henne? Det startede med, at venstrefløjen ikke ville se, høre og forstå, nu har problemet spredt sig langt ude på højrefløjen. Kom dog i gang med at se på, hvad befolkningen vil, eller rettere hvad den ikke vil. To ud af tre danskere vil have færre muslimske indvandre.

Den bliver kaldt lidt forskelligt: FN’s migrationspagt, Marrakech 2 eller Marrakech-erklæringen. Den skal afvises. Det er et kæmpe demokratisk problem, at regeringen vil underskrive Marrakech-erklæringen, der ved en folkeafstemning ville få et rungende nej i Danmark. USA, Israel og Australien afviser den, og det skal vi også.

Hvordan mon man retfærdiggør den i regeringen? Den har ingen indflydelse på dansk politik, er et argument for at underskrive. Jamen, hvorfor skrive under på noget, der ikke betyder noget, og som indeholder så mange fælder?

Hvordan retfærdiggør regeringen mon, at man skal fremme den gensidige respekt for indvandrernes kultur og traditioner og altså multikulturalismen? Det må være sådan noget som den svenske infokampagne: ’Til dig som er gift med et barn’.

Hvordan retfærdiggør man, at landene med pagten forpligter sig på at føre oplysningskampagner, der skal fortælle befolkningen, at indvandring bidrager til samfundet? Altså man forpligter sig på at lyve over for sin egen befolkning.

Hvordan retfærdiggør man, at erklæringen forpligter landene til økonomisk at begrænse, læs: straffe, de medier, som fremmer “intolerance” og “xenofobi” og “racisme”?

Det er sørgeligt, at man er villig til at underskrive en pagt, der går imod ytringsfriheden, vores egne værdier, sund fornuft og regeringens egen politik.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • Vi beklager problemerne med visningen af kommentarsporet. Der bliver arbejdet på en løsning. Vh. Jyllands-Posten
Profil
Jaleh Tavakoli er født i Iran (f. 1982), i et hjem hvor politik fyldte, selvom Jalehs far, der var politisk aktiv imod det nyetablerede præstestyre, levede under jorden, fra hun blev født. Faderen flygtede fra Iran, og familien blev genforenet i Danmark, da Jaleh var ni år gammel. I dag er hun gift med en dansk-tyrkisk mand, og de er sammen forældre til to børn. Hun er samfundsdebattør, cand.scient.soc. og talskvinde for Frit Iran.
Seneste blogs
Af Utku H. Güzel
01.12.21, 19:00
Man skal virkelig passe på med at udtale sig uden omtanke, da man meget nemt kan komme til at træde folk over fødderne. Det er, som om coronadebatten indeholder mange flere følelser og mange flere forskellige synspunkter og perspektiver end andre emner. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
30.11.21, 22:00
P1 Morgen og en forsker fra Aarhus Universitet søgte at bevise, at det går meget bedre med integrationen, end hr. og fru Danmark evner at forstå. Det nærmer sig videnskabelig uredelighed. Læs mere
Af Uffe Elbæk
30.11.21, 20:00
Mediestøtten skal omlægges, så den i langt højere grad støtter nye og genre-eksperimenterende medier Læs mere
Af Carl Holst
30.11.21, 19:55
Måske er læren af den aktuelle rigsretssag, at man bør adskille politik og jura. Havde et flertal i Folketinget haft den lærdom, var Inger Støjberg aldrig kommet for en rigsret. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
30.11.21, 14:56
Danmark skal turde tage et opgør med konventioner, som truer vores sammenhængskraft og fremtiden for vores folk. Det vil kunne give genlyd andre steder i Europa. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
30.11.21, 10:00
Medlemmerne i Dansk Folkeparti må spørge sig selv, hvad der er vigtigst: partiet eller Danmark? Læs mere
Af Mikael Jalving
28.11.21, 09:45
Mennesket er mere og andet end sin seksualitet, men denne erkendelse kniber det med i en seksualiseret tid. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
27.11.21, 11:40
Hvis danske skolebørn bar masker, ville smittetallet falde i Danmark Læs mere
Af Marie Høgh
26.11.21, 17:00
Hold nu op med den automatforargelse over den prøve – hvor værdispørgsmålene tydeligt afslører, hvem man går efter. Læs mere