<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Christiansborg burde flage på halv. Med regnbueflaget

På Christiansborg flages der denne uge på hel. Med regnbueflag. Folketinget lægger sig fladt for queer-ideologien. Uanset at denne ideologi er helt ude i hampen.

I denne uge flages der med hel på Christiansborg. Med regnbueflag.

Det er til at græde over. At landets politikere synes, de skal sige et stort ja til queer-ideologien.

En ideologi som bygger på en forståelse af køn som er helt ude i hampen. Uden seriøs dækning i forskningen. Selvom forskere, forfattere og alle mulige andre fanebærende stemmer i vestlige samfund passer gevaldig på ikke at træde ved siden af samfundets queer-stemning. (Med enkelte undtagelser, f.eks. Harry Potter-forfatteren, Rowling, som så også måtte smage pisken for sit sidestep). Det er vel sagtens også derfor danske politikere hejser flaget. For ikke at blive ramt af queer-bølgen. Ja, sågar – for mindst to partiers vedkommende - taler for muligt juridisk kønsskifte for 5-6årige, uanset at al uvildig forskning advarer stærkt imod det.

Kan det virkelig passe, at det danske folketing siger ja til den fuldstændigt crazy idé, at der rundt regnet er 65 forskellige kønsmuligheder? Eller at køn i virkeligheden er flydende? At betegnelsen ”kvinde” og ”mand” er out of date og faktisk en hån mod mennesket?

Uanset at biologien er umisforståelig. Lige fra forskellen på xx-kromosomer og xy-kromosmer på forsterstadiet, forskellen på mængden af kønshormonerne østrogen eller testosteron, forskel på produktion af serotonin eller dopamin, forskel på syn og hørelse, forskel på fingerspidsernes følsomhed, forskel på hjernens biologiske struktur osv. osv.

Ph.d. i neurobiologi Lone Frank har anført, at det på grundlag af den foreliggende forskning må antages, at det allerede er i fosterstadiet, at kønsidentiteten formes. Det sker som en konsekvens af den forskellige hormonpåvirkning. Professor i psykologi og lektor i klinisk neurologi Doreen Kimura har ligeledes fastslået, at sexhormonerne tidligt i barnets biologiske udvikling organiserer drenges og pigers hjerner så forskelligt, at de fødes med en forskel, som ikke kan socialiseres væk. Den grundlæggende kønsidentitet hviler så stærkt på medfødt biologi, at den ”ikke kan vendes om”.

Vil vores politikere virkelig hylde en minoritet, som blæser disse faktuelle forhold en lang march, når de marcherer gennem byen og med al tydelighed forsøger at tage majoriteten som gidsel? Så meget, at flere aktive LGBT-personer nu har meldt sig ud af LGBT. Blandt andet Karen M Larsen, som i et interview i Weekendavisen fortalte, at hun nu har fået nok af LGBTs flirt med det totale kønsopgør. Hun som ellers i mange år har været en meget tydelig røst for homoseksuelles rettigheder i samfundet.

Christiansborg burde flage på halv. I sorg over minoritetens tilfangetagelse af majoriteten, så de allerfleste flyver under radarhøjde, når det gælder modsigelse af Queer-minoriteten. Christiansborg burde flage på halv over sig selv.


Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Henrik Højlund (f. 1960) er valgmenighedspræst i Aarhus Bykirke, tidligere sognepræst i Østjylland og på Nørrebro og fhv. formand for Evangelisk Luthersk Netværk, debattør og forfatter, gæstelærer på Menighedsfakultetet.
Seneste blogs
Af Desiree Ohrbeck
14.05.21, 08:25
"Man dukker sig, venter på, at tingene ændrer sig, vender tilbage til normalen, indtil det igen er tid til at søge dækning og vente på, at tingene går over. Ingen er interesseret i en løsning og trækker tiden i langdrag", siger min veninde i Tel Aviv. Læs mere
Af Gitte Seeberg
13.05.21, 16:53
Det er naivt og ude at proportioner at tro, at man kan købe sig til politisk indflydelse for 20.000 kroner Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
13.05.21, 16:02
Dommedagsprofeterne om konsekvenserne af Storbritanniens farvel til EU har det svært for tiden. Læs mere
Af Mikael Jalving
12.05.21, 13:30
Landets tungeste kunstmuseum kalder til pseudodebat mellem ligesindede. Læs mere
Af Elsebeth Gerner Nielsen
11.05.21, 15:50
Bæredygtig dannelse bør have en meget mere central plads i udviklingen af et bæredygtigt samfund, end tilfældet er i dag. Naturen skal stå så stærkt for hver af os, at vi vil gå gennem ild og vand for at passe på den. Først da bliver det for alvor meningsfuldt at bære de afsavn, som f.eks. 70-procentsmålsætningen indebærer. Læs mere
Af Henrik Dahl
11.05.21, 13:30
Skolerne er faldet, når det gælder om at undervise i ytringsfrihed. Her kan det ikke lade sig gøre at demonstrere i praksis, hvad respekt for udpræget vestlige værdier som ytringsfrihed eller tolerance betyder. Læs mere
Af Utku H. Güzel
11.05.21, 12:45
Der eksisterer en ulmende utilfredshed i alle lande, og så længe uligheden vil vokse, og historier om grådighed vil fortsætte, ja, så vil der mangle brød til de fattige, men også mangle fred for de rige. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
11.05.21, 08:00
Når vi lader som om, vi er ubekymrede over for terrorangreb, så har vi allerede tabt. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
10.05.21, 21:34
Den livsild, der brændte så stærkt, er slukket. Læs mere