Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Erik Winther Paisley

Blog: Luk og sluk den offentlige sektors interne lobbyisme

Der er nok få lande, hvor det offentlige bruger så mange penge på at lave lobbyvirksomhed over for sig selv end Danmark. Det er på tide at lukke festen.

Blog: Er der ikke et snert af hykleri over Facebook-forargelsen?

Facebook kunne og burde have gjort det mere klart, hvad deres forretningsmodel er, og styret deres forretningsgange markant bedre, end de gjorde. Men det er lidt sent at være overrasket over, hvor meget de dog ved.

Blog: Omskæring handler om meget mere end nogen enkelt religion

Omskæring af drengebørn er ikke et unikt jødisk, men et globalt og tværreligiøst fænomen, der skal have en global og tværreligiøs kritik.

Blog: 20 procent er en god begyndelse

Det er meget fint, at regeringen skærer 20 procent af DRs budget, og antageligvis vil nedstemme forslag, der skal tæmme de onde udenlandske medier, men det går ikke vidt nok. Vi skal gøre op med idéen om, at det offentlige skal stable en alternativ massekultur på benene. 

Blog: Afpresning er ikke bare kriminelt, men politisk

Det er måske eneste gang, jeg skriver disse ord, men nu må staten hævde sit territorium - og vise banderne, hvem der bestemmer.
Bolig
Camilla Kørschens pastelfarvede juleunivers
Nogle er skeptiske, nogle er glade, og nogle er bare lidt trætte. Sådan er vi mennesker, og sådan er figurerne i Lucky Boy Sunday også. Designvirksomheden er kendt for sine bløde og skøre bamser i alpakauld, men sidste år lancerede de glaskugler til juletræet, og i år har de lavet helt nye kugler til det skæve og pastelfarvede juleunivers. 
Se flere