Erik Winther Paisley

Blog: Luk og sluk den offentlige sektors interne lobbyisme

Der er nok få lande, hvor det offentlige bruger så mange penge på at lave lobbyvirksomhed over for sig selv end Danmark. Det er på tide at lukke festen.

Blog: Er der ikke et snert af hykleri over Facebook-forargelsen?

Facebook kunne og burde have gjort det mere klart, hvad deres forretningsmodel er, og styret deres forretningsgange markant bedre, end de gjorde. Men det er lidt sent at være overrasket over, hvor meget de dog ved.

Blog: Omskæring handler om meget mere end nogen enkelt religion

Omskæring af drengebørn er ikke et unikt jødisk, men et globalt og tværreligiøst fænomen, der skal have en global og tværreligiøs kritik.

Blog: 20 procent er en god begyndelse

Det er meget fint, at regeringen skærer 20 procent af DRs budget, og antageligvis vil nedstemme forslag, der skal tæmme de onde udenlandske medier, men det går ikke vidt nok. Vi skal gøre op med idéen om, at det offentlige skal stable en alternativ massekultur på benene. 

Blog: Afpresning er ikke bare kriminelt, men politisk

Det er måske eneste gang, jeg skriver disse ord, men nu må staten hævde sit territorium - og vise banderne, hvem der bestemmer.

Blog: Ak, hvilken lys skæbne går vi ikke i møde efter brexit?

Foreløbig aftale eller ej, jeg gruer for, hvordan Brexit vil udarte sig. For Europa, altså.

Blog: Burkaforbuddet er politisk redeskideri

Forestil jer et Frankrig med et muslimsk flertal på 50,1 pct., der vil forbyde bikinien. Hvilken indvending vil burkaforbudstilhængerne kunne mønstre?

Blog: Hvis man ikke vil have på munden, så må man lukke den 

Hverken homoseksuelle til priden, politiske aktivister eller provokunstnere skal undskylde for at have behov for politibeskyttelse.

Blog: Grib din fjerboa, kys din kæreste, og vær stolt!

PRIDE: Vi skal ikke acceptere, at ens sociale status, selvrespekt og respekt fra andre afhænger af, at man ikke træder udenfor. Alle bøsser skal være pridebøsser, hvis de ellers tør og kan.

Blog: Danmarks Radio skal overgå til folkeeje

Danmarks Radio er både folkekært, elitært, og mere stormombrust, end det behøver at være. Det skal ikke privatiseres som Dong, men omdannes til en institution ejet af sine seere, licensbetalere og velsagtens det danske folk.

Blog: Gråt på frost og tristesse i løsvægt: Supermarkederne viser Danmarks vækstproblem

Skænk de store partier og Samvirkende Købmænd en kærlig tanke, når du bliver lænset i kassen gang på gang for de samme kedelige varer.

Blog: Alternativ medicin er en postfaktuel sutteklud

Der er intet harmløst overhovedet over for alternativ medicin, "vaccineskepsis" og evidensløse behandlinger.

Blog: Der er intet ophøjet over at tage terror med ro

Ida Auken slukker sit fjernsyn, når hun hører om terrorangrebet i Manchester. Så terroristerne ikke vinder. Gid de piger i Manchester kunne have lukket døren ud til Salman Abedi, så terroristen ikke vandt. Gid de familier kunne lukke deres sorg, så terroristerne ikke vandt.

Blog: Borgerløn er ren dekadence

Hvis du tror førtidspension kan skabe modløshed, så prøv at forestille dig, hvad forhåndspension vil gøre for samfundet.
Bolig
Wehlers vil skabe et økosystem af møbler
Ægteparret Maria Fryd Wehler og Henrik Holm har skabt en møbelvirksomhed, hvis mål er at revolutionere branchen. Med Europas første 'B Corp'-certificering håber de at inspirere andre med deres cirkulære økonomi. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her