Erik Winther Paisley

Blog: Luk og sluk den offentlige sektors interne lobbyisme

Der er nok få lande, hvor det offentlige bruger så mange penge på at lave lobbyvirksomhed over for sig selv end Danmark. Det er på tide at lukke festen.

Blog: Er der ikke et snert af hykleri over Facebook-forargelsen?

Facebook kunne og burde have gjort det mere klart, hvad deres forretningsmodel er, og styret deres forretningsgange markant bedre, end de gjorde. Men det er lidt sent at være overrasket over, hvor meget de dog ved.

Blog: Omskæring handler om meget mere end nogen enkelt religion

Omskæring af drengebørn er ikke et unikt jødisk, men et globalt og tværreligiøst fænomen, der skal have en global og tværreligiøs kritik.

Blog: 20 procent er en god begyndelse

Det er meget fint, at regeringen skærer 20 procent af DRs budget, og antageligvis vil nedstemme forslag, der skal tæmme de onde udenlandske medier, men det går ikke vidt nok. Vi skal gøre op med idéen om, at det offentlige skal stable en alternativ massekultur på benene. 

Blog: Afpresning er ikke bare kriminelt, men politisk

Det er måske eneste gang, jeg skriver disse ord, men nu må staten hævde sit territorium - og vise banderne, hvem der bestemmer.

Blog: Ak, hvilken lys skæbne går vi ikke i møde efter brexit?

Foreløbig aftale eller ej, jeg gruer for, hvordan Brexit vil udarte sig. For Europa, altså.

Blog: Burkaforbuddet er politisk redeskideri

Forestil jer et Frankrig med et muslimsk flertal på 50,1 pct., der vil forbyde bikinien. Hvilken indvending vil burkaforbudstilhængerne kunne mønstre?

Blog: Hvis man ikke vil have på munden, så må man lukke den 

Hverken homoseksuelle til priden, politiske aktivister eller provokunstnere skal undskylde for at have behov for politibeskyttelse.

Blog: Grib din fjerboa, kys din kæreste, og vær stolt!

PRIDE: Vi skal ikke acceptere, at ens sociale status, selvrespekt og respekt fra andre afhænger af, at man ikke træder udenfor. Alle bøsser skal være pridebøsser, hvis de ellers tør og kan.

Kommentar: »Nogle gange har jeg været så uforskammet stresset, at jeg bliver helt flov over at tænke på det. Undskyld.«

Peter Rosendal
Ja ja, så kører hjulet igen, og man skal igen plages med den der manglede work-life-balance, fordi der altid lige er noget, man skal nå på pinden. Hvis det bliver for heftigt med ubalancen så brug din sunde fantasi.