Christian Rabjerg Madsen

Blog: Bedre odds for at vinde i Lotto end i regeringens pensionslotteri

Regeringen, Dansk Folkeparti og De Radikales pensionsaftale er hverken en rettighed eller et reelt svar til de nedslidte.

Blog: Misbrug af embedsværket er det nye sort i regeringen

Regeringen har på en uge gjort sig skyldig i at tilbageholde en central rapport under forhandlingerne om ret til tidlig tilbagetrækning og misbrug af embedsværket.

Blog: Først skattevæsnet - nu skal jordforureningsområdet centraliseres i stykker

Først centraliserede og besparede man skattevæsnet i stykker. Sporene skræmmer. Ikke desto mindre ordinerer regeringen og Dansk Folkeparti nu samme kur på jordforureningsområdet. Miljø og grundvand bliver taberne.

Blog: Regeringens centralisering af jordforureningsområdet skader miljøet

Regeringen og Dansk Folkepartis aftale om at centralisere jordforureningsindsatsen er til skade for miljøet, fordi indgående lokalkendskab er afgørende, når der skal ryddes op efter fortidens forureningsynder.

Blog: Løkke udhuler velfærden med 3,2 millioner hver dag

Hver dag er sparedag i den offentlige sektor. Her bliver der færre og færre penge til børn og ældre.

Blog: Flere dør nu af luftforurening end tobak – regeringen er passiv

Ny undersøgelse viser, at hver eneste europæer i gennemsnit får skåret 2,2 år af sin levetid som følge af luftforurening. Ifølge tysk forsker betyder det, at der på europæisk niveau nu er flere dødsfald om året, der skyldes luftforurening end tobaksrygning. Den danske regering er passiv.

Blog: Eva Kjer Hansen skraber bunden med angreb på Vadehavet

Regeringen bekender igen kulør i miljødebatten og vil nu tillade erhvervsfiskeri med brug af bundskrab i det ellers totalfredede og Unesco-beskyttede Vadehav. Et stort tilbageskridt for Danmarks mest værdifulde maritime naturområde.

Blog: Landbrugspakken smadrer Venstres grønne spin

Venstre har brugt betydelige kræfter på at bilde danskerne ind, at de går op i miljøpolitik. Landbrugspakken er det mest synlige bevis på, at det er rent spin. Nye foruroligende gylletal lægger Venstres allerede flossede grønne profil i ruiner.

Blog: Løkke satser igen igen på at importere billig arbejdskraft fra Pakistan og Indien

Here we go again. I et nyt, men let genkendeligt angreb på danske lønmodtagere foreslår Lars Løkke Rasmussen og resten af regeringen igen at sænke barren for billig arbejdskraft fra Indien og Pakistan.

Blog: Værdig tilbagetrækning – endelig en reform, der ikke vender den tunge ende nedad

Imens Socialdemokratiet arbejder for at sikre nedslidte danskere en værdig tilbagetrækning, ønsker regeringen at afskaffe efterlønnen. De borgerlige gør det nemt at se forskel i dansk politik.

Blog: Plastikforurening eksploderer – regeringen er passiv

Luppen skal frem, hvis man ønsker at iagttage regeringens ambitioner om at tackle det store og stigende miljøproblem, som plastic i naturen udgør.

Blog: Storebæltsulykken kalder på opgør med kiggekøer

Onsdagens tragiske ulykke på Storebæltsbroen blev samtidig et usympatisk gensyn med fænomenet kiggekøer. Ikke mindre end 40 bilister fik bøder for at tage billeder af ulykken, og bilisternes foragtelige opførsel skabte så farlige kødannelser, at politiet måtte lukke broen i vestgående retning. Der er i den grad behov for et opgør med kiggekøerne.

Blog: Bliver Løkkes nytårstale en lang centralisering af sundhedsvæsnet?

Hvis Søren Gade, Stephanie Lose, Jesper Frost Rasmussen og Lars Krarup har fingeren på pulsen i Venstre – og det har de formentlig – er der grund til at frygte, at statsministerens nytårstale bliver en lang centralisering af vores sundhedsvæsen. Med andre ord: en Løkke classic.

Blog: Nedslidte skal betale for De Konservatives skattelettelser

Med De Konservatives planer om skattelettelser for 26 mia. kr. – et beløb, som regeringspartnerne Liberal Alliance mener er alt for lavt – er forskellene i dansk politik tegnet markant op. De borgerlige går til valg på, at de rigeste skal have skattelettelser betalt af de mest nedslidte. Med andre ord: borgerlig classic.

Blog: Ulighed ødelægger vores samfundsmodel

Ulighed og grådighed er en trussel mod sammenhængskraften og i sidste ende vores demokrati. Derfor bør vi handle politisk for at begrænse uligheden.

Blog: Løkke og vennerne i hårdt angreb på danske lønmodtagere

Regeringen bekender wild west-liberalistisk kulør og går til kamp for retten til social dumping. Dansk landbrug skal have lov til at ansætte praktikanter – der ikke er i praktik – fra Ukraine til 130.000 kr. om året. Og danske lønmodtagere skal i fremtiden konkurrere mod brasilianere, kinesere og indere. Den borgerlige regering har erklæret krig mod almindelige danske lønmodtagere.

Blog: Kan eller vil legetøjsbranchen ikke stoppe salget af giftigt legetøj?

På få måneder er der fundet giftige kemikalier i tre forskellige typer legetøj solgt i Danmark. Det er totalt uacceptabelt, og tålmodigheden med en legetøjsbranche, der enten ikke evner eller ønsker at stoppe salget af giftigt legetøj, er helt og aldeles opbrugt. Desværre gør regeringen intet.

Blog: Venstre og regeringen er totalt passive over for sprøjtegift i drikkevandet

95 gange i 2017 sendte vandværkerne drikkevand ud til danske forbrugere, med mere sprøjtegift end reglerne tillader. Alligevel har Venstre mere travlt med at skælde ud på oppositionen end med at sikre danskerne rent drikkevand.

Blog: Alle skal have lige adgang til natur 

I 30’erne skete der noget for naturen. Statsminister Thorvald Stauning flyttede hele Danmarks naturbevarelse over i Statsministeriet. Han ville beskytte naturen og gjorde en dyd ud af at give folket adgang til Danmarks skønne natur.
Mere