Christian Rabjerg Madsen

Blog: Landbrugspakken smadrer Venstres grønne spin

Venstre har brugt betydelige kræfter på at bilde danskerne ind, at de går op i miljøpolitik. Landbrugspakken er det mest synlige bevis på, at det er rent spin. Nye foruroligende gylletal lægger Venstres allerede flossede grønne profil i ruiner.

Blog: Løkke satser igen igen på at importere billig arbejdskraft fra Pakistan og Indien

Here we go again. I et nyt, men let genkendeligt angreb på danske lønmodtagere foreslår Lars Løkke Rasmussen og resten af regeringen igen at sænke barren for billig arbejdskraft fra Indien og Pakistan.

Blog: Værdig tilbagetrækning – endelig en reform, der ikke vender den tunge ende nedad

Imens Socialdemokratiet arbejder for at sikre nedslidte danskere en værdig tilbagetrækning, ønsker regeringen at afskaffe efterlønnen. De borgerlige gør det nemt at se forskel i dansk politik.

Blog: Plastikforurening eksploderer – regeringen er passiv

Luppen skal frem, hvis man ønsker at iagttage regeringens ambitioner om at tackle det store og stigende miljøproblem, som plastic i naturen udgør.

Blog: Storebæltsulykken kalder på opgør med kiggekøer

Onsdagens tragiske ulykke på Storebæltsbroen blev samtidig et usympatisk gensyn med fænomenet kiggekøer. Ikke mindre end 40 bilister fik bøder for at tage billeder af ulykken, og bilisternes foragtelige opførsel skabte så farlige kødannelser, at politiet måtte lukke broen i vestgående retning. Der er i den grad behov for et opgør med kiggekøerne.

Blog: Bliver Løkkes nytårstale en lang centralisering af sundhedsvæsnet?

Hvis Søren Gade, Stephanie Lose, Jesper Frost Rasmussen og Lars Krarup har fingeren på pulsen i Venstre – og det har de formentlig – er der grund til at frygte, at statsministerens nytårstale bliver en lang centralisering af vores sundhedsvæsen. Med andre ord: en Løkke classic.

Blog: Nedslidte skal betale for De Konservatives skattelettelser

Med De Konservatives planer om skattelettelser for 26 mia. kr. – et beløb, som regeringspartnerne Liberal Alliance mener er alt for lavt – er forskellene i dansk politik tegnet markant op. De borgerlige går til valg på, at de rigeste skal have skattelettelser betalt af de mest nedslidte. Med andre ord: borgerlig classic.

Blog: Ulighed ødelægger vores samfundsmodel

Ulighed og grådighed er en trussel mod sammenhængskraften og i sidste ende vores demokrati. Derfor bør vi handle politisk for at begrænse uligheden.

Blog: Løkke og vennerne i hårdt angreb på danske lønmodtagere

Regeringen bekender wild west-liberalistisk kulør og går til kamp for retten til social dumping. Dansk landbrug skal have lov til at ansætte praktikanter – der ikke er i praktik – fra Ukraine til 130.000 kr. om året. Og danske lønmodtagere skal i fremtiden konkurrere mod brasilianere, kinesere og indere. Den borgerlige regering har erklæret krig mod almindelige danske lønmodtagere.

Blog: Kan eller vil legetøjsbranchen ikke stoppe salget af giftigt legetøj?

På få måneder er der fundet giftige kemikalier i tre forskellige typer legetøj solgt i Danmark. Det er totalt uacceptabelt, og tålmodigheden med en legetøjsbranche, der enten ikke evner eller ønsker at stoppe salget af giftigt legetøj, er helt og aldeles opbrugt. Desværre gør regeringen intet.

Blog: Venstre og regeringen er totalt passive over for sprøjtegift i drikkevandet

95 gange i 2017 sendte vandværkerne drikkevand ud til danske forbrugere, med mere sprøjtegift end reglerne tillader. Alligevel har Venstre mere travlt med at skælde ud på oppositionen end med at sikre danskerne rent drikkevand.

Blog: Alle skal have lige adgang til natur 

I 30’erne skete der noget for naturen. Statsminister Thorvald Stauning flyttede hele Danmarks naturbevarelse over i Statsministeriet. Han ville beskytte naturen og gjorde en dyd ud af at give folket adgang til Danmarks skønne natur.

Blog: Venstres velfærdskampagne er ren manipulation

Selv ikke Løkkes sporty vindjakkelook kan skjule det faktum, at Venstre i ny kampagne forsøger at sælge et velfærdsglansbillede, der for længst er krakeleret. Regeringen skærer i pengene til uddannelse, og der bliver færre midler til fremtidens ældre, hvis Løkke fortsætter.

Blog: De blå trækker Danmark skævt

Regeringspartierne Liberal Alliance og Konservative vil fjerne arveafgiften. Det vil efterlade et hul i statskassen, udhule velfærden og sende millioner til de rigeste nord for København. Socialdemokratiet vil lette arveafgiften for almindelige mennesker, samtidig med at vi sikrer, at der er råd til bedre velfærd.

Blog: Flere børn skal brænde sig på brændenælder

Halvdelen af danske børn under seks år har aldrig brændt sig på en brændenælde. Det lyder måske meget godt, men er i virkeligheden synd for børnene, der snydes for gode og sunde oplevelser i naturen.

Blog: Hvor længe skal 700 tons plastaffald i Randers vente på regeringen?

I Randers ligger et bjerg af plastic. Omkring 700 tons kødbakker, folie og plastemballage, der kunne genanvendes, men som i stedet er blevet en skamstøtte over regeringens langsommelighed og manglende grønne ambitioner.

Blog: Hvor er Venstre og Ellemann i kampen for rent drikkevand?

Så skete det igen. Vandværker – denne gang i Dragør og Hvidovre – har fundet rester fra sprøjtegift over den tilladte grænseværdi i drikkevandet. Den selvudnævnte grønne miljøminister Jakob Ellemann-Jensen er tavs i sagen.

Blog: Regeringen fik fuld plade i grønt bullshit bingo

Regeringen brugte afslutningsdebatten på at lyve om både Socialdemokratiets og egen grøn politik. Lars Løkke Rasmussen fik fuld plade i bullshit bingo med en vild påstand om, at regeringen er grønnere end Socialdemokratiet.

Blog: Er Jakob Ellemann blot Esben Lundes tvilling i miljøministeriet?

Ny sag om sprøjtegift i drikkevandet tyder på, at Jakob Ellemann-Jensen trods grønne løfter blot bliver Esben Lunde Larsens tvilling i miljøministeriet. Venstre er fortsat bagstræberiske i kampen for rent drikkevand til danskerne.
Mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her