<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Jeg er bekymret: Bliver vaccinationscentre centrum for smittespredning?

Bliver alle vi ældre, der har levet en eremittilværelse for at undgå smitte, nu udsat, når vi vaccineres i store centre. Jeg spørger ministeren, om han føler sig sikker på, at forholdene er i orden.

Åbent brev til sundhedsministeren.

Er vaccinationscentrene i virkeligheden smittereder og smittespredere? Hvilken risiko er der for at blive smittet i de store vaccinationscentre? Er der udvist rettidig omhu?

Kære Sundhedsminister!

Jeg bliver bekymret, når jeg i tv ser de store haller, der indrettes til at vaccinere måske mange hundrede mennesker eller endnu flere på en enkelt dag.

Det er, som om vaccination er blevet et prestigeprojekt og en konkurrence om at vaccinere flest på kortest tid. Men hvad med sundhedssikkerheden? Enhver kan jo regne ud, at der vil være smittespredere blandt dem, der stiler op i vaccinationskøen?

Skal alle os gamle, der har levet en eremittilværelse netop for at undgå smitte, nu tvinges til at være nær på hundreder af mennesker?

Hvad med logistikken? Hvordan vil man holde styr på menneskemængden på vej ind og ud og under hele seancen? Hvordan er den enkelte sikret imod at andre kommer tæt på? Hvordan vil man hindre sammenstimlen?

Hvordan vil man sikre, at lægerne ikke cirkulerer rundt? Hvordan vil man sikre, at de mange læger spiser sammen i de samme bobler fra dag til dag?

Og hvordan med de sanitære forhold?

Hvis sundhedsministeren ikke har iagttaget rettidig omhu og mener, at jeg overdriver, henviser jeg til Altingets historie i dag. Altinget beretter om, smittereden i smitteopsporingen, hvor det gik helt galt til trods for, at der alene skulle holdes styr på få mennesker, sammenlignet med massevaccinationen.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.