Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blog. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Regeringen tillader 15.000 potentielle smittespredere i gaderne

Regeringen gør kirkegangen for tyve mennesker til et forhindringsløb, fordi man tillader en demonstration med tusindvis af mennesker.

Jeg var til gudstjeneste. Jeg måtte tilmelde mig på forhånd for ikke at lide den tort at blive afvist i kirkedøren.

I våbenhuset blev jeg omgående standst af et hjælpsomt menneske. ”Du skal tage sprit på hænderne. Nej, salmebøgerne er fjernet på grund af smittefaren. Her er et sangblad.”

Én person på hver række.

Præsten prædiker foran alteret. Hvis han stod på prædikestolen, kunne han jo komme til at spytte på en kirkegænger, selvom der netop ikke sidder nogen lige under prædikestolen.

Ved altergangen bliver oblaten lagt på en ren serviet af præsten, der er iført gummihandsker, der tydeligvis er fem numre for små.

Kun få ved hvert alterbord. Tålmodigt venter vi på, at der bliver gjort grundigt rent efter de første seks altergæster og de næste seks.

Det er en meget mærkelig følelse, at konstatere, at regeringen har bestemt, at når vi vil synge salmer, kun må være tyve kirkegængere i vores lille landsbykirke, og at vi skal spritte os for at komme ind i kirken for derefter at erfare, at 15.000 mennesker uden at vaske hænder eller holde afstand, syngende og råbende og tæt klumpet sammen, kan gå igennem København.

Sådan forskelsbehandler regeringen sine borgere. Den forskelsbehandling har intet med hensynet til sundheden at gøre.

Når vi vil udøve vor såkaldte grundlovssikrede religionsfrihed og gå til gudstjeneste og begrave vore døde, så er der ingen grænser for regeringens lyst til at gør det så vanskeligt som overhovedet muligt at komme i kirke.

Derimod kan 15.000 mennesker frit samles til demonstration og gå igennem Hovedstaden og mase sig op af masser af mennesker, der ikke vidste, at de ville blive mødt af 15.000 potentielle smittespredere.

Hvad blev der egentlig af Mette Frederiksens propaganda om at passe på os, og hvorfor har Mette Frederiksen set sig ond på os kirkegængere, men tillader smitte i stor stil, når der demonstreres?

Hvorfor dæmmer Mette Frederiksen ikke op for smittefaren, når tusinder samles? Hvorfor er der så mange retningslinjer for tyve kirkegængere, men ingen for de 15.000?

Hvorfor ønsker Mette Frederiksen at gøre kirkegang til et forhindringsløb, medens hun med korslagte arme tillader en kæmpe demonstration uden så meget som at kræve, at der fastsættes en eneste retningslinje om at holde afstand?

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.