<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Raceren video slår dybe skår i billedet af Mette Frederiksen som alle børns minister

Socialdemokratiet har udsendt en video, der viser, at det kun er hvide danske børn, der er genstand for partiets omsorg for at mindske uligheden i samfundet.

Mette Frederiksen er ikke heldig med sin årelange udmelding om, at hun ønsker at være børnenes minister. Kendsgerningerne og egne selvmodsigelser taler imod Mette Frederiksens troværdighed.

For få dage siden forklarede statsministeren i nytårstalen, der er gennemarbejdet af 117 spindoktorer, at hun ønsker flere børn tvangsfjernet fra deres forældre. Det har rimeligt nok affødt massiv kritik fra mange sider. Man kunne da forvente, at børnenes minister netop ville kaste alle kræfter ind på at styrke barnets mulighed for at have et godt liv med sine biologiske forældre.

Nytårstalen virker som et spark til nogle af de alle svageste familier.

Nu er den gal igen. Socialdemokratiet har efter alle kunstens regler og med hjælp fra fagfolk udsendt en video for at styrke statsministerens image som børnenes minister.

Den video er socialdemokratiet sluppet ualmindeligt dårligt fra.

Videoen skal fremtræde, som om de børn, der medvirker, kommer fra en skole i Brøndby, hvor danskerne vel at mærke i det store strandområde er et etnisk mindretal.

Brøndby Kommunes skoler er et broget skue. Jeg passerer jævnligt Strandskolen, når skolen begynder om morgenen. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg bor i et område og i et Danmark med børn, der nedstammer fra mange folkeslag.

Den virkelighed ønsker Socialdemokratiet ikke at afspejle. Ved et snuptag har Socialdemokratiet ændret totalt på virkeligheden. Børnene i videoen er nærmest racerene hvide. Det viser sig, at de fleste medvirkende slet ikke er skolebørn fra Brøndby, sådan som Socialdemokratiet ellers fremstiller det i videoen. De medvirkende, viser det sig, er fundet i Socialdemokratiet og SDU.

Endelig viser det sig, at hele idéen i videoen er et plagiat.

Men det er slet ikke det værste. Det værste er, at Socialdemokratiets ordfører Jesper Petersen i en udsendelse i DR lørdag igen og igen forsvarer videoen i stedet for at indrømme, at videoen er udtryk for flere begåede bommerter.

Allerværst er dog Jesper Petersens begrundelse for Socialdemokratiets forsvar.

Videoen er fremstillet for at gøre opmærksom på de sociale forskelle, hævder Jesper Petersen!

Det er altså, hvad socialdemokratiet ved om Danmark. At sociale forskelle alene findes blandt hvide danskere.

De familier, der er de allersvageste, trues med tvangsfjernelse.

Der hetzes mod ghettoerne.

Socialdemokratiets univers er, at danske børn, kun hvis de er hvide, er genstand for Socialdemokratiets omsorg for at mindske uligheden i samfundet.

Det er uhyggeligt at tænke på, hvilke samfundsgrupper Socialdemokratiet mon næste gang vil holde ude af fællesskabet.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Birthe Rønn Hornbech, (f. 1943), cand.jur., forfatter og samfundsdebattør. Tidl. vicepolitimester, MF og minister (V).
Seneste blogs
Af Jan E. Jørgensen
15.01.21, 16:34
Som ufortrødent arbejder videre trods corona. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
15.01.21, 07:00
Den tiltalte er uskyldig, indtil andet er bevist, og har krav på en fair rettergang. Også Inger Støjberg. Læs mere
Af Signe Munk
14.01.21, 15:00
Vi tager vores drikkevand som en selvfølgelighed. Det skal vi ikke – men derimod skride ind, så forureningen af det bliver stoppet. Læs mere
Af Rune Lund
14.01.21, 13:10
Det handler om, at loven gælder for alle Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
14.01.21, 11:05
Bliver alle vi ældre, der har levet en eremittilværelse for at undgå smitte, nu udsat, når vi vaccineres i store centre. Jeg spørger ministeren, om han føler sig sikker på, at forholdene er i orden. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
13.01.21, 15:35
Det er artige sager, hvad tilhængerne af masseindvandring har kaldt os andre. Læs mere
Af Henrik Højlund
13.01.21, 15:16
Coronaepidemien forstærker øjensynlig argumentationen mod Guds eksistens. Men det ser ikke bedre ud uden Gud. Læs mere
Af Søren Gade
13.01.21, 10:48
Det glæder mig, at det i går kom frem, at Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol mener, at Højesterets afgørelse om at udvise bandelederen Shuaib Khan var helt på sin plads. Læs mere
Af Harun Demirtas
13.01.21, 10:12
Ikke fordi det skal handle om, hvem af os der er mest vigtige. Hvad kalder du så dig og dit arbejde som du kunne klare fra en sofa? Sygeplejerskerne har reddet liv. Hvad gjorde du? Læs mere