Anna Thygesen

Blog: Forbud mod religionskritik er ren selviscenesættelse for etniske danskere

Religion skal ikke fylde mere end nu, og hvis vi skal til at vurdere, hvornår en eller anden udtalelse er religionskritik eller ej, så ender vi på en glidebane.

Blog: Er City Singlernes show bare ikke fint nok til parnasset?

Showet er skidesjovt og mega politisk ukorrekt på den feministiske måde, og kære mand, hvis du griner af Søren Pilmark og hans fezklædte venner, så griner du også af Trine Gadeberg og co.

Blog: Se det i øjnene, 3F: I har en dårlig sag – og I håndterer den amatøragtigt

Det er stadig jungleloven, der hersker i 3F – selv om de påstår noget andet. Og med deres arrogante attitude ender fagforeningen på Arbejdermuseet.

Blog: Er der en voksen til stede på Københavns Universitet?

Der er snart nogen, der skal tage fat i ledelsen på universitetet og fortælle dem, at deres hensynssyge er komplet latterlig.

Blog: Politikernes dobbeltmoral er udtryk for en usund kultur

Vi kender jo alle udtrykket ”magt korrumperer”, og der er altså et eller andet om snakken.

Blog: En muslimsk religiøs sang i Højskolesangbogen får i den grad mit p*s i kog!

Isam B mener, at kritikken er et udtryk for, at nogle er bange for forandring. Ironien er tyk, for nu er islam jo ikke just kendetegnet ved at have udviklet sig på den progressive måde.

Blog: Heldigvis er faste rammer og lidt skældud i ny og næ kommet på mode igen

Ligesom ude i resten af samfundet er der et hierarki, og de mindre børn må indordne sig og vente på, at de bliver store.

Blog: Det er en virkelig dårlig idé at straffe folk, der forsøger selvmord

Vi skal ikke fordømme folk, der forsøger at begå selvmord. De skal have hjælp, og så skal vi tale om det med hinanden og vores børn, for det eneste, der ikke virker, er tavshed og tabuisering.

Blog: Små piger i en svømmehal er ikke æggende symboler

Det nytter ikke i integrationens navn at gå på kompromis med nogle af vores grundlæggende værdier om ligestilling og respekt for alle køn.

Blog: Hvis Liberal Alliance var en virksomhed, var partiet gået konkurs for længst

Det er egentlig vildt nok, at et parti, der i den grad bekender sig til markedskræfterne, ikke har fattet en brik, når det gælder partiets egne kunder i butikken.

Blog: Nej, jeg er ikke en iskold egoist, fordi jeg stemmer blåt

Selv om vi grundlæggende vil det samme, nemlig mest til flest, så stemples man hurtigt som hjerteløs, hvis man sætter spørgsmålstegn ved offentlig vækst som løsning på alt.

Blog: Folketingsvalgkampen slider på kræfterne

Hvis ikke vi tør tale åbent om, hvor forskellige vi er, når det gælder grundlæggende værdier, og hvis ikke vi respekterer hinanden, selv om vi ikke er enige, så tror jeg simpelthen ikke på, at vores samfund forbliver stærkt og samlende.

Blog: Kære Stig Grenov – rejs dig fra din båre og kom tilbage i valgkampen (frit efter Matthæusevangeliet)

Jeg er faktisk der, hvor jeg foretrækker Grenov med hele pakken af antienergi, lav stemmeføring og stresstærskel. Ham ved man da, hvor man har.

Blog: Mit had-kærligheds-forhold til valgkamp, partier og politikere

Bortset fra at jeg ved, at jeg skal sidde med en kæmpe skål popcorn og benene oppe i sofaen og følge slagets gang, så har jeg seriøst ingen anelse om, hvem jeg skal stemme på.

Blog: Bekæmp Paludan uden bagslag

Hver gang vi anklager Paludans følgere for at være racistiske, uintelligente eller mindre bemidlede, så giver det bagslag, og støtten til Paludan vokser.

Blog: Jeg springer ud som ytringsfrihedsfundamentalist

Jeg betragter nu ikke mig selv som hverken rabiat eller ekstrem på nogen måde, men den her åndssvage Paludan-sag tvinger mig til at tage stilling.

Blog: Dansk Folkeparti har i den grad nået kvalmegrænsen for arrogant og magtsyg opførsel

Jeg sidder i sofaen med en skål popkorn og venter på Thulesen Dahls næste udmelding.

Blog: Jysk mindreværd klæder ingen, heller ikke Allan Olsen

Den nordjyske sanger bliver altså nødt til at tale med en psykolog om sit mindreværdskompleks. Det er ikke til at holde ud at høre på. Og det klæder ham ikke.

Blog: Tilfældet Sass

Det er ikke første gang, Sass Larsen trækker psykisk sygdom-kortet. Sidste gang var det bare ikke ham selv, det gik ud over.
Mere