Anna Thygesen

Blog: Hvis Liberal Alliance var en virksomhed, var partiet gået konkurs for længst

Det er egentlig vildt nok, at et parti, der i den grad bekender sig til markedskræfterne, ikke har fattet en brik, når det gælder partiets egne kunder i butikken.

Blog: Nej, jeg er ikke en iskold egoist, fordi jeg stemmer blåt

Selv om vi grundlæggende vil det samme, nemlig mest til flest, så stemples man hurtigt som hjerteløs, hvis man sætter spørgsmålstegn ved offentlig vækst som løsning på alt.

Blog: Folketingsvalgkampen slider på kræfterne

Hvis ikke vi tør tale åbent om, hvor forskellige vi er, når det gælder grundlæggende værdier, og hvis ikke vi respekterer hinanden, selv om vi ikke er enige, så tror jeg simpelthen ikke på, at vores samfund forbliver stærkt og samlende.

Blog: Kære Stig Grenov – rejs dig fra din båre og kom tilbage i valgkampen (frit efter Matthæusevangeliet)

Jeg er faktisk der, hvor jeg foretrækker Grenov med hele pakken af antienergi, lav stemmeføring og stresstærskel. Ham ved man da, hvor man har.

Blog: Mit had-kærligheds-forhold til valgkamp, partier og politikere

Bortset fra at jeg ved, at jeg skal sidde med en kæmpe skål popcorn og benene oppe i sofaen og følge slagets gang, så har jeg seriøst ingen anelse om, hvem jeg skal stemme på.

Blog: Bekæmp Paludan uden bagslag

Hver gang vi anklager Paludans følgere for at være racistiske, uintelligente eller mindre bemidlede, så giver det bagslag, og støtten til Paludan vokser.

Blog: Jeg springer ud som ytringsfrihedsfundamentalist

Jeg betragter nu ikke mig selv som hverken rabiat eller ekstrem på nogen måde, men den her åndssvage Paludan-sag tvinger mig til at tage stilling.

Blog: Dansk Folkeparti har i den grad nået kvalmegrænsen for arrogant og magtsyg opførsel

Jeg sidder i sofaen med en skål popkorn og venter på Thulesen Dahls næste udmelding.

Blog: Jysk mindreværd klæder ingen, heller ikke Allan Olsen

Den nordjyske sanger bliver altså nødt til at tale med en psykolog om sit mindreværdskompleks. Det er ikke til at holde ud at høre på. Og det klæder ham ikke.

Blog: Tilfældet Sass

Det er ikke første gang, Sass Larsen trækker psykisk sygdom-kortet. Sidste gang var det bare ikke ham selv, det gik ud over.

Blog: Indrøm nu, at Tour de France handler om følelser, ikke penge

Skal vi ikke bare lade være med at overdrive omfanget af alle de penge, vi kan tjene på det her cykelløb. Det lyder både dumt og naivt.

Blog: Something is rotten in the kommunikationsbranche

Sagen om den hæderkronede virksomhed Falck, der uden moralske skrupler af nogen art mente, det var i orden, ja ligefrem at det tjente et højere samfundsmæssigt formål at sværte og miskreditere en konkurrent, der på lovlig vis havde vundet et udbud om at overtage ambulancedriften i Region Syddanmark, og dermed brød Falcks 100-årige monopol i Danmark, er simpelthen noget af det mest ubehagelige, jeg har oplevet i den branche, jeg har været en del af i 10 år.

Blog: Jeg får stress af regeringens stresspanel

Regeringens stresspanel vil lukke Forældreintra. Hvorfor ikke også forbyde sms’er fra svigermor, breve fra pensionskasser, parkeringsbøder og anmodninger om penge fra teenagere på Mobilepay, når vi nu er i gang?

Blog: Nytårsforsætterne fra helvede

De eneste, der får noget ud af nytårsforsætter, er fitnesscentrene og de forlag, der udgiver slankebøger.

Blog: "Vi havde faktisk set frem til at holde jul med nogle fattige, og nu er det hele ødelagt"

I Danmark har vi en stor og overskudsagtig middelklasse, der trods det høje skattetryk og det fantastiske velfærdssamfund, vi efterhånden har fået skruet sammen, gerne vil andre det bedste. Bare vi selv får noget ud af al den godhed, og bare det ikke går for meget ud over vores egen magelighed og umiddelbare behov.

Blog: Uber var ikke et resultat af smart disruption, men af taxaselskabernes ufatteligt ringe service

Det er simpelthen for langt ude at tro, at I kan straffe markedet ved at kalde kunderne for idioter og kræve ublu priser, når efterspørgslen er størst. Personligt kommer jeg til at gøre alt for at slippe for at tage en taxa i julen, om jeg så juleaften skal gå hele vejen fra Amager til Hørsholm med julegaver og risalamande under armen.

Blog: Alle unge har krav på et fedt efterskoleophold

Hvad ville vi ikke vinde på integrationsfronten og udbredelsen af vores gode værdier, hvis alle ikke-etnisk danske unge fik muligheden for et år på efterskole?

Blog: Jeg er ikke skuffet, jeg er vred

Det kan godt være, at jeg er en sur gammel kælling, men jeg synes simpelthen, at folk skal opføre sig ordentligt. Det er, som om der er blevet flere, der tilsyneladende ingen problemer har med at opføre sig skidt.
Mere

International analyse: Libyen går en uvis skæbne i møde

Hans Lucht
De fornyede kampe i Libyen bør bekymre Europa. Men hverken europæiske eller regionale magter spiller nogen konstruktiv rolle i øjeblikket.