Anna Thygesen

Blog: Vi skal ikke blive så tolerante, at vi tolererer de intolerante

Vi er bange for at blive opfattet som racister, når vi siger, at nogle muslimer nærer et indgroet had til jøder. Men vi skal da ikke holde mund, selv om det ikke er alle, der er sådan.

Blog: Britta Nielsen og hendes smarte sidekick af en advokat provokerer mig helt vildt

Jeg er så træt af alle de sager, hvor offentlige kasser agerer tag selv-bord for svindlere og bedragere.

Blog: Man skal aldrig undervurdere fornærmede politikeres magt

Radio24syv udøvede vigtig magtkritik og udstillede hykleri og dobbeltmoral i dagens Danmark. Og erhvervslivet kan lære af, hvor passionerede medarbejdere man får, når man sætter dem fri.

Blog: Forbud mod religionskritik er ren selviscenesættelse for etniske danskere

Religion skal ikke fylde mere end nu, og hvis vi skal til at vurdere, hvornår en eller anden udtalelse er religionskritik eller ej, så ender vi på en glidebane.

Blog: Er City Singlernes show bare ikke fint nok til parnasset?

Showet er skidesjovt og mega politisk ukorrekt på den feministiske måde, og kære mand, hvis du griner af Søren Pilmark og hans fezklædte venner, så griner du også af Trine Gadeberg og co.

Blog: Se det i øjnene, 3F: I har en dårlig sag – og I håndterer den amatøragtigt

Det er stadig jungleloven, der hersker i 3F – selv om de påstår noget andet. Og med deres arrogante attitude ender fagforeningen på Arbejdermuseet.

Blog: Er der en voksen til stede på Københavns Universitet?

Der er snart nogen, der skal tage fat i ledelsen på universitetet og fortælle dem, at deres hensynssyge er komplet latterlig.

USA til valg: Den forkerte mand på det rette tidspunkt

Mette Nøhr Claushøj
Joe Biden er stort set alt det, der skal til for ikke at blive valgt som USA's næste præsident. Men han er også billedet på en pålidelig kaptajn, der kan samarbejde med alle – og som kender alle i det politiske miljø.