Anna Thygesen

Blog: Vi skal ikke blive så tolerante, at vi tolererer de intolerante

Vi er bange for at blive opfattet som racister, når vi siger, at nogle muslimer nærer et indgroet had til jøder. Men vi skal da ikke holde mund, selv om det ikke er alle, der er sådan.

Blog: Britta Nielsen og hendes smarte sidekick af en advokat provokerer mig helt vildt

Jeg er så træt af alle de sager, hvor offentlige kasser agerer tag selv-bord for svindlere og bedragere.

Blog: Man skal aldrig undervurdere fornærmede politikeres magt

Radio24syv udøvede vigtig magtkritik og udstillede hykleri og dobbeltmoral i dagens Danmark. Og erhvervslivet kan lære af, hvor passionerede medarbejdere man får, når man sætter dem fri.

Blog: Forbud mod religionskritik er ren selviscenesættelse for etniske danskere

Religion skal ikke fylde mere end nu, og hvis vi skal til at vurdere, hvornår en eller anden udtalelse er religionskritik eller ej, så ender vi på en glidebane.

Blog: Er City Singlernes show bare ikke fint nok til parnasset?

Showet er skidesjovt og mega politisk ukorrekt på den feministiske måde, og kære mand, hvis du griner af Søren Pilmark og hans fezklædte venner, så griner du også af Trine Gadeberg og co.

Blog: Se det i øjnene, 3F: I har en dårlig sag – og I håndterer den amatøragtigt

Det er stadig jungleloven, der hersker i 3F – selv om de påstår noget andet. Og med deres arrogante attitude ender fagforeningen på Arbejdermuseet.

Blog: Er der en voksen til stede på Københavns Universitet?

Der er snart nogen, der skal tage fat i ledelsen på universitetet og fortælle dem, at deres hensynssyge er komplet latterlig.

Blog: Politikernes dobbeltmoral er udtryk for en usund kultur

Vi kender jo alle udtrykket ”magt korrumperer”, og der er altså et eller andet om snakken.

Blog: En muslimsk religiøs sang i Højskolesangbogen får i den grad mit p*s i kog!

Isam B mener, at kritikken er et udtryk for, at nogle er bange for forandring. Ironien er tyk, for nu er islam jo ikke just kendetegnet ved at have udviklet sig på den progressive måde.

Blog: Heldigvis er faste rammer og lidt skældud i ny og næ kommet på mode igen

Ligesom ude i resten af samfundet er der et hierarki, og de mindre børn må indordne sig og vente på, at de bliver store.

Blog: Det er en virkelig dårlig idé at straffe folk, der forsøger selvmord

Vi skal ikke fordømme folk, der forsøger at begå selvmord. De skal have hjælp, og så skal vi tale om det med hinanden og vores børn, for det eneste, der ikke virker, er tavshed og tabuisering.

Blog: Små piger i en svømmehal er ikke æggende symboler

Det nytter ikke i integrationens navn at gå på kompromis med nogle af vores grundlæggende værdier om ligestilling og respekt for alle køn.

Blog: Hvis Liberal Alliance var en virksomhed, var partiet gået konkurs for længst

Det er egentlig vildt nok, at et parti, der i den grad bekender sig til markedskræfterne, ikke har fattet en brik, når det gælder partiets egne kunder i butikken.