Anna Thygesen

Blog: Jeg springer ud som ytringsfrihedsfundamentalist

Jeg betragter nu ikke mig selv som hverken rabiat eller ekstrem på nogen måde, men den her åndssvage Paludan-sag tvinger mig til at tage stilling.

Blog: Dansk Folkeparti har i den grad nået kvalmegrænsen for arrogant og magtsyg opførsel

Jeg sidder i sofaen med en skål popkorn og venter på Thulesen Dahls næste udmelding.

Blog: Jysk mindreværd klæder ingen, heller ikke Allan Olsen

Den nordjyske sanger bliver altså nødt til at tale med en psykolog om sit mindreværdskompleks. Det er ikke til at holde ud at høre på. Og det klæder ham ikke.

Blog: Tilfældet Sass

Det er ikke første gang, Sass Larsen trækker psykisk sygdom-kortet. Sidste gang var det bare ikke ham selv, det gik ud over.

Blog: Indrøm nu, at Tour de France handler om følelser, ikke penge

Skal vi ikke bare lade være med at overdrive omfanget af alle de penge, vi kan tjene på det her cykelløb. Det lyder både dumt og naivt.

Blog: Something is rotten in the kommunikationsbranche

Sagen om den hæderkronede virksomhed Falck, der uden moralske skrupler af nogen art mente, det var i orden, ja ligefrem at det tjente et højere samfundsmæssigt formål at sværte og miskreditere en konkurrent, der på lovlig vis havde vundet et udbud om at overtage ambulancedriften i Region Syddanmark, og dermed brød Falcks 100-årige monopol i Danmark, er simpelthen noget af det mest ubehagelige, jeg har oplevet i den branche, jeg har været en del af i 10 år.

Blog: Jeg får stress af regeringens stresspanel

Regeringens stresspanel vil lukke Forældreintra. Hvorfor ikke også forbyde sms’er fra svigermor, breve fra pensionskasser, parkeringsbøder og anmodninger om penge fra teenagere på Mobilepay, når vi nu er i gang?

Blog: Nytårsforsætterne fra helvede

De eneste, der får noget ud af nytårsforsætter, er fitnesscentrene og de forlag, der udgiver slankebøger.

Blog: "Vi havde faktisk set frem til at holde jul med nogle fattige, og nu er det hele ødelagt"

I Danmark har vi en stor og overskudsagtig middelklasse, der trods det høje skattetryk og det fantastiske velfærdssamfund, vi efterhånden har fået skruet sammen, gerne vil andre det bedste. Bare vi selv får noget ud af al den godhed, og bare det ikke går for meget ud over vores egen magelighed og umiddelbare behov.

Blog: Uber var ikke et resultat af smart disruption, men af taxaselskabernes ufatteligt ringe service

Det er simpelthen for langt ude at tro, at I kan straffe markedet ved at kalde kunderne for idioter og kræve ublu priser, når efterspørgslen er størst. Personligt kommer jeg til at gøre alt for at slippe for at tage en taxa i julen, om jeg så juleaften skal gå hele vejen fra Amager til Hørsholm med julegaver og risalamande under armen.

Blog: Alle unge har krav på et fedt efterskoleophold

Hvad ville vi ikke vinde på integrationsfronten og udbredelsen af vores gode værdier, hvis alle ikke-etnisk danske unge fik muligheden for et år på efterskole?

Blog: Jeg er ikke skuffet, jeg er vred

Det kan godt være, at jeg er en sur gammel kælling, men jeg synes simpelthen, at folk skal opføre sig ordentligt. Det er, som om der er blevet flere, der tilsyneladende ingen problemer har med at opføre sig skidt.

Blog: Bare ærgerligt, Sonny Boy!

Som man siger i sladderbranchen, så kommer pressen også til den onde skilsmisse, når man selv har inviteret til det romantiske bryllup. Sådan er gamet desværre, og det har Ilse Jacobsen og Morten Albæk måske lært den seneste uges tid.

Blog: Jeg hader magtfuldkommenhed

Det gamle udtryk om, at magt korrumperer, holder stadig. Nogle mennesker mener simpelthen, at de har lov til at opføre sig sådan, og når det bliver opdaget, bliver de både vrede og fornærmede.

Blog: »Kvindens plads er derhjemme hos børnene« – tak for kaffe!

Normalt gider jeg ikke beskæftige mig med emnet, men en folketingskandidat fra Randers har nogle holdninger til kvinder, som jeg ikke kan lade stå uimodsagte.

Blog: Som Danske Bank-kunde har jeg det mere end stramt med bankens måde at drive forretning på

Jeg fatter ikke, at Danske Bank ikke har opdaget, at man har siddet på sin flade i Estland, når jeg som privatkunde i samme bank ikke kan lave en overførsel på 5.000 kr. til min egen konto uden nærmest at blive klynget op i træet for hvidvask.

Blog: Kommercielt brug af det muslimske tørklæde vidner om dumhed

Er det god kommunikationsstil at bruge muslimske kvinder og piger som blikfang i store reklamekampagner? Emnet har i hvert fald sat ild i de sociale medier i sommer.

Blog: Hvad rager antallet af folks sexpartnere egentlig mig?

Selvfølgelig skal kvinder da have lov til at have nøjagtig lige så mange sexpartnere som mændene uden at blive set ned på.
Mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her