Anders Vistisen

Blog: Venstre på afveje i selvforherligende hykleri

Når EU og pro-europæeren Morten Løkkegaard skal indstille det moralske kompas, bliver hånden holdt over vennerne, mens de upopulære regeringer skal straffes

Blog: Danske journalister er nyttige idioter

Medier lader sig bruge i propaganda for at fremhæve EU's lyksaligheder

Blog: EU farer vild på vejen mod den moralske højborg

Hykleriet flyder tykt gennem de grå gange i glaspaladserne i Bruxelles, når proeuropæiske Europa-Parlamentsmedlemmer, bakket op af EU-tænketankene og ”EU-eksperterne”, ophøjer sig selv som retsstatsprincippernes vogtere og den sidste skanse mod demokratiets forfald.

Blog: Dommedagsprofeter burde skamme sig

Ja-partiernes og "EU-eksperternes" skræmmekampagne gik naturligvis ikke i opfyldelse. De dystre forudsigelser i forbindelse med et nej til at afskaffe retsforbeholdet er gjort eftertrykkeligt til skamme.

Blog: Danmark efterladt med en proeuropæisk fransk-tysk frontduo

Briterne fik nok og er hoppet af, men uden den britiske modvægt sidder Danmark nu tilbage på et proeuropæisk tog, hvor Merkel og Macron skruer op for farten og sætter den føderalistiske EU-kurs.

Blog: Merkel indrømmer, at flygtningeaftale ikke fungerer

EU understøtter – ifølge den tyske kansler Angela Merkel – illegal migration. Hun og EU står med et forklaringsproblem.

Blog: Er der forskel på, hvem man brutalt må overfalde?

Sent mandag aften i den tyske by Bremen overfaldt tre maskerede mænd en 66-årig mand. Overfaldet skete, da tre eller flere gerningsmænd ud af det blå troppede hætteklædte op og tævede løs med slag og spark i ansigtet på det forsvarsløse offer.

Blog: EU blåstempler fransk regelbrud

Der er et sæt regler for Frankrig og Tyskland i EU-samarbejdet – og et andet for alle andre lande.

Blog: Hitler, Himmler og Goebbels ville ikke kunne være udvist af Danmark

Når menneskerettighederne i dag lovprises og tilbedes som en afgud af politikere, meningsdannere og andre ”humanister”, så er det værd at lave en refleksion over, hvad ”menneskerettighedsregime”, som vi nu har viklet os ind i, ville have betydet i en historisk kontekst.

Blog: Nej, robotter ændrede ikke holdning til FN-pagt

Det er dybt pinligt at beskylde robotter for at have spillet en rolle for den offentlige opinion om FN-pagt om migration.

Blog: FN-pagt om migration er frygtelig læsning og kan føre til flere migranter

Regeringen forsøger at lokke Danmark med i migrantaftale, der er det modsatte af, hvad dansk udlændingepolitik har stået for i årevis.

Blog: Nationalbankdirektør taler usandt om bankunion

Det er forkert, når nationalbankdirektør Per Callesen hævder, at danske skatteydere ikke kan komme til nødlidende banker i f.eks. Italien, hvis vi går med i EU’s bankunion.

Blog: Sig farvel – EU har taget magten over dansk velfærd

Det er slut med dansk selvbestemmelse over danske velfærdsydelser. Bliver i stedet styret fra Bruxelles.

Blog: EU har ikke skabt freden i Europa

EU-tilhængere brugte 100-året for afslutningen på Første Verdenskrig til at hylde EU som fredens projekt. Men det er for letkøbt og historieforvanskning.

Blog: Venstre forsøger igen at snyde danskerne om EU

Cirkus Venstre slår til igen. Nu skal vi med i bankunionen for at bekæmpe hvidvask og udbyttesvindel. Det har bare intet med hinanden at gøre.

Blog: Kofod slår plat på skatteskandaler

Jeppe Kofod foregiver at have stor magt over EU's skattepolitik, men reelt bliver det brugt til pinlig selvpromovering.

Blog: Lars Løkke koster Danmark dyrt i brexit-forhandlinger

Dårlig forhandlingstaktik og EU-leflen gør, at Danmark kan tabe milliarder efter brexit. Regeringen har hovedansvaret.

Blog: Organisationer udskammer Danmark

Organisation forsøger på pinlig vis at udstille Danmark, fordi vi ikke tager kvoteflygtninge. Men vi har intet at skamme os over.

Blog: EU fiflede med topansættelse

Det var en proforma ansættelsesproces, der førte til ansættelse af EU-Kommissionens højest placerede embedsmand. Og Margrethe Vestager kritiseres for at have set til.
Mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her