Anders Vistisen

Blog: Ja-sidens profetier dumper igen

Danmark har nok en gang fået grønt lys til en særaftale, selv om det ifølge ja-siden og såkaldte EU-eksperter forekom nærmest umuligt.

Blog: Socialdemokraterne medskyldig i social dumping

Social dumping vil fortsat eksistere i transportbranchen efter ny EU-lovgivning. Og det til trods for, at socialdemokraterne roser den nye aftale til skyerne.

Blog: Vi er ikke ens

Når man ser på det brogede billede i Europa-Parlamentet, kan man spørge sig selv, hvorfor højrefløjen skulle fremstå særlig ekstrem?

Blog: En ny EU-skeptisk familie

Den stærke skepsis overfor EU breder sig i Europa. Derfor er der selvfølgelig brug for en samling af de EU-kritiske røster.

Blog: Den udanske model

I dag skulle Storbritannien havde forladt EU. Det skete så ikke, for det har vist sig uendeligt svært at vriste sig fri af unionens klør. Hjemligt parlamentarisk kaos og EU’s forhandlingstyranni har forhindret dette. Men det store spørgsmål er, hvorfor Danmark ikke har hjulpet briterne mere?

Blog: Medierne som vilde lemminger

17.410.742 briter blev en hed sommeraften i 2016 udråbt som medskyldige i drab. En polsk mand blev dræbt lidt nord for London, og det fik medierne til at drage endnu en stupid sammenhæng med brexit.

Blog: De økonomiske besserwissere

Når medierne ikke har brugt spalteplads på at håne den britiske premierminister, Theresa Mays, opførsel og forhandlingsevne, briternes manglende EU-respekt og deres kugleskøre unionsfarvel, har de plastret de deres Brexit-historier til med såkaldte økonomiske eksperter, hvis forkvaklede forudsigelser var på højde med en vejrudsigt, der lover sne i juli.

Blog: Brexit kan ramme … alt

Overalt i landet stod danskerne og stirrede ind i flammernes rasen. Som var det et varsel om selve dommedag. Fra den sankthansaften i 2016, hvor Storbritannien stemte sig ud af EU, lovede medierne endnu mere bål og brand.

Blog: Husk at se til begge sider

Når vi lærer vores børn at krydse en vej, beder vi dem om at se både til højre og til venstre. Det bør så at sige være børnelærdom at orientere sig til begge sider. Men når det kommer til EU-stof, har medierne blikket stift rettet i kun den ene retning.

Blog: EU-stof til eftertanke

Fake news, mediemanipulation og russiske trolde og botter. Det er efterhånden blevet hverdagsudtryk. Men vi behøver såmænd ikke bevæge os ud i den store verden for at finde den fordrejede virkelighed. Den findes lige for snuden af os – i de danske medier.

Blog: Skræmmekampagner med taldoping

EU er et spørgsmål om flæskepriser og økonomisk snusfornuft. Det har tilhængerne altid proklameret. Enhver afstemning om EF eller EU har stort set kun handlet om økonomiske konsekvenser for lille Danmark. En velvillig presse har lagt spalter eller sendetid til alverdens håbløse påstande.

Blog: EU-dækning med slagside

Medierne svigter deres rolle som neutrale iagttagere, når de tegner deres ensidige glansbillede af EU. Det er en dækning, der mest af alt minder om Komiske Ali i aktion.

Blog: To positive nyheder, som du med garanti ikke har hørt fra brexit-land

Siden briterne i juni 2016 stemte for at forlade EU, har kikkerten i medieverden kun været sat for det ene øje, og en kaskade af sortsynede profetier om briternes fremtid er dagligt blevet distribueret ud til danskerne.

Blog: Hvor var Pernille Vermund, da det kostede noget at tale om udlændingepolitikken?

Imens Dansk Folkeparti kæmpede en årelang kamp imod indvandringen til Danmark, kæmpede Vermund for skattelettelser og bilejerne i Nordsjælland.

Blog: Venstre på afveje i selvforherligende hykleri

Når EU og pro-europæeren Morten Løkkegaard skal indstille det moralske kompas, bliver hånden holdt over vennerne, mens de upopulære regeringer skal straffes

Blog: Danske journalister er nyttige idioter

Medier lader sig bruge i propaganda for at fremhæve EU's lyksaligheder

Blog: EU farer vild på vejen mod den moralske højborg

Hykleriet flyder tykt gennem de grå gange i glaspaladserne i Bruxelles, når proeuropæiske Europa-Parlamentsmedlemmer, bakket op af EU-tænketankene og ”EU-eksperterne”, ophøjer sig selv som retsstatsprincippernes vogtere og den sidste skanse mod demokratiets forfald.

Blog: Dommedagsprofeter burde skamme sig

Ja-partiernes og "EU-eksperternes" skræmmekampagne gik naturligvis ikke i opfyldelse. De dystre forudsigelser i forbindelse med et nej til at afskaffe retsforbeholdet er gjort eftertrykkeligt til skamme.

Blog: Danmark efterladt med en proeuropæisk fransk-tysk frontduo

Briterne fik nok og er hoppet af, men uden den britiske modvægt sidder Danmark nu tilbage på et proeuropæisk tog, hvor Merkel og Macron skruer op for farten og sætter den føderalistiske EU-kurs.
Mere