• For abonnenter

Kronik: Den gamle kødkværn skal moderniseres

Den danske kødsektor mangler produktudviklere eller folk, der provokerer og kan ændre vores indstilling til, hvordan svinekød kan sælges og smage anderledes end det, vi kan købe nede i supermarkederne. Og det bør vi kunne stille krav om her i fødevarekvalitetens mekka, skriver dagens kronikører.

For 10 år siden var det svært i Danmark at købe en øl, som hed andet end Tuborg eller Hof. For 10 år siden var tanken om at betale over 30 kr. for en øl også helt utænkelig for de fleste danskere. I dag står almindelig Hof og Tuborg nærmest i skyggen af salget af specialøl - udenlandske såvel som danske specialøl fremstillet på et mikrobryghus. Som

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.