Debat

David Trads: Lars Løkke ligner en 'dead man walking'

Efter fem dages valgkamp hedder blå bloks største problem Lars Løkke Rasmussen, mener David Trads.

David Trads

David Trads har været chefredaktør for Information og Nyhedsavisen. Han har været korrespondent i Washington for Berlingske og i Moskva for Jyllands-Posten.

Han har forsøgt at blive opstillet som folketingskandidat for Socialdemokratiet og er nu debattør på fuld tid med en blog hos Jyllands-Posten, på Altinget.dk og fast deltagelse i flere politiske magasinprogrammer på tv.

Blå blok har været foran i meningsmålingerne stort set konstant de sidste fire år. Men ikke engang en uge inde i valgkampen ligner Helle Thorning-Schmidt (S) mere og mere en vinder.

Det siger debattøren David Trads i sin videoblog øverst i denne artikel.

Duellen mellem Lars Løkke Rasmussen (V) og Helle Thorning-Schmidt (S) viste ifølge Trads en Lars Løkke, der er slidt op af dårlige sager.

"Løkke, der plejer at være verdensmester i at forklare indviklede økonomiske sammenhænge, kunne pludselig ikke forklare sin egen politik. Det har jeg aldrig set før," siger David Trads.

"Lars Løkke er kendt som en stærk comeback fighter, men lige nu ligner han en 'dead man walking'," siger Trads.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her