Hjørnesparket

DET ER SOMMER og sæson for søslanger. Denne prægtige art fra marin faunaen slår så lystigt med halen i medierne som nogensinde og kan se bølgeringene fra daskene brede sig i det uendelige.

Om det er Nessie, der er brudt ud fra Loch Ness i Skotland og er nået til indre danske farvande, kan ikke bekræftes, men i hvert fald må det være en velvoksen krabat af arten, der kan få historier frem fra Europa i mimrealderen over vandstandsstigninger på 28 meter til færgebilletter så dyre, at sejlads med ”Pinen” og ”Plagen” snart vil være en socialrealistisk oplevelse .Nessie & Co. har været så aktive, at iltsvindet (normalt er paradenummer for søslanger) er afhjulpet. I en sådan grad, at tænketanken Cepos er begyndt at tænke og med lange tabeller har fundet ud af, at vi er mange i arbejde, men at vores arbejdsindsats ikke er imponerende.Det demonstrerer Cepos så ved eksemplets magt.

Fra absolut autoritativ søslangekilde meddeles det, at færgeprisernes himmelflugt sammenholdt med den stærkt stigende vandstand har forceret et tværministerielt planlægningsarbejde.Problemerne forværres jo oplagt af, at færgerne skal til at sejle længere med dyrere brændstof i tankene i takt med, at fastlandets kystlinje trækker sig tilbage. Connie Hedegaards dommedagsprofeter i kontoret for katastrofescenarier har lydigt svaret ”Yes, Minister” til opfordringen om at forberede store badedag for at få foden inden for i ministerier med dagligdags sysselsætning.

Slotholmens tænketank er nået frem til, at den ultimative løsning vil være at opstille gelasne politikere på udsatte øer, hvor de som valgløfte vil sørge for tunneller og broer til øerne i den bedste japanske stil.

Naser Khader har lovet at føre valgkamp fra dr. Dampes celle på Christiansø.Villy Søvndal vil tørskoet i land på Femø.Margrethe Vestager vil kvittere for et valg med en ægte radikal hængekøjebro til Læsø.

Når fædrelandet stander i våde, skal det ikke vente forgæves på forhenværende Uffe Ellemann-Jensen. Han vil opstilles på Færøerne, hvor de skylder ham et par hundrede stemmer fra valget i 1998. Dem kan kan bruge som startkapital og få mangefold igen, når han klipper snoren til en tunnel med to rør til Hirtshals. De skal hedde "Uffe" og "Hin Spage".

En repræsentant for de såkaldte medieforskeres hærskare udtrykker bekymring over, at de journalistiske arbejdsmetoder er i frit skred, når det gælder historier om "de kendte”. Fidusen for seriøse medier er at hægte ”stinkere” op på citater fra kulørte blade som Se og Hør.Således forlods sikret syndsforladelse iler Hjørnesparket med at fortælle, at Bjarne Riis skal være vært på sit eget talkshow på tv. Og det er ganske vist, for det har stået i ”Stof og Saks”.BombaHver fredag skriver et pseudonym på denne plads i pagt med Hjørnesparkets satiriske tradition.Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen