Vi må stå sammen mod terror

TERRORAKTIONEN i London viser tydeligt, at nu gælder det for alle civiliserede lande om at stå sammen. Ingen bør stikke halen mellem benene, som den socialistiske regering i Spanien efter terroraktionen i Madrid.

Vor dygtige statsminister bør omgående kalde alle Folketingets partier sammen for at forstærke den danske indsats i Irak, og hvor man finder det nødvendigt.

Også Tyskland og Frankrig burde mande sig op og hjælpe mere med. Deres opførsel har hidtil været under al kritik, selv om de trods alt er med i Afganistan.

Regeringen i Irak har bedt den danske stat om at hjælpe med - så godt som det nu kan lade sig gøre - at få opbygget en ny stat på demokratiske principper. Hidtil har de ansvarlige danske partier støttet anmodningen. Lad os håbe, at det fortsætter. Ellers er alt håb ude for den vestlige civilisation.

Kun naivister, afsporede individer og tøsedrenge giver efter for trusler fra terrorister. Venstrefløjen hører sikkert til den første kategori. Lad os vise ikke kun englænderne, men også den øvrige verden, at vi står sammen med den for at give terroristerne bank.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen