Et giftigt samarbejde

SAMARBEJDET mellem Skov- og Naturstyrelsen og Aage V. Jensen Fonde virker både giftigt og beskidt. Alle mener, at det, Aage E. Jensen Fonde gør, er alle tiders for miljøet, men man kan nu se, at det mere er en pengemaskine end miljø.

Fondene har til huse i Liechtenstein, der sikkert også er et skatteskjul. Alle de gange, de kan få Skov- og Naturstyrelsen (SN ) til at hoppe på limpinden, klinger der i pengekassen i udlandet.

Det næste projekt, de er i gang med, er en retablering af en udtørret sø, Mjels Sø ved Nordborg. Et projekt til ca. seks mio. kr., men fondene får garanti for ved endelig færdiggørelse, at ejerforholdet skal være Aage V. Jensens Fonde og kun til en værdi af 2,9 mio. kr.

Igen et supplement til den udenlandske skattefrie kasse og med tak for hjælpen til Skov- og Naturstyrelsen. Alle pengene kommer fra de offentlige kasser så som SN, Sønderjyllands Amt og Nordborg Kommune. Jeg synes ikke, det passer særligt godt ind i den kommunale styrelseslov, men altid i vandmiljøplanernes hellige navn. Og i flere tilfælde indhegnes der i stedet for at anlægge stier, hvor fugle, vildt og flora ikke kan tage skade.

Skrot da det samarbejde og udlæg søen som grønt område, hvilket også kan være til fordel for lodsejerne.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen