En troværdig regering

DANMARK har fået en regering, som holder ord. Hvad den lovede før valget bliver holdt til punkt og prikke efter valget - med støtte fra Dansk Folkeparti, som forfølger egne mål. Men herudover er der så frit slag. Derfor: Hvad blev vælgerne lovet?

Som eksempel kan vi tage natur og miljø: Forleden gentog miljøministeren, hvad han tidligere havde lovet: Der skal ikke bygges i strandkanten. Og hvor langt ind i land rækker så strandkanten? Med lidt velvilje ca. 10 m.

Der skal bestemt heller ikke bygges inde i skovene. Da normalt ikke uden en god planlægning. Og hvem afgør så, hvad der er god planlægning? Det gør efter ministerens mening hver enkelt kommune - og i sidste instans ministeren selv.

Og hvad så med byggeri tæt ved vigtige naturelementer som skov, søer, åer og gravhøje? Hvor tæt på må der så bygges her? Ja, det må naturligvis også normalt afhænge af, hvad der er god planlægning - som i skovene.

Men stol blot på miljøministeren, for, som Shakespeare siger om Brutus, da Cæsar blev myrdet: »Brutus is an honourable man!«

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen