Gud, Darwin og Karlsmose

DEN nyvalgte formand for Kristeligt Folkeparti, Marianne Karlsmose, tror ikke på Darwins evolutionsteori, men holder sig til Bibelens skabelsesberetning, og hendes forgænger støtter hende med en udtalelse om, at evolutionen ikke kan bevises, hvorfor der bør undervises i begge skabelsesteorier parallelt.

Men hvorfor ikke forene de to teorier, den kristne og den videnskabelige?

Ursuppen

Hver gang et nyt menneske fødes, har det på ni måneder gennemlevet hele evolutionen. Man starter som et encellet væsen, et æg, som, når det er smeltet sammen med et andet encellet væsen, en sædcelle, begynder at dele sig ganske på samme måde som de første encellede organismer i videnskabens ursuppe. Når cellerne har dannet en lille klump, begynder de at specialisere sig og danne de forskellige væv og organer, som mennesket består af, styret af den kode de rummer i deres kerne. Hvis MK mener, at dette ikke er bevist, vil jeg anbefale et besøg på anatomisk institut, hvor der findes en sjælden samling af menneskefostre. Hvert eneste menneskes udvikling er en tro kopi af evolutionsteorien.

Heldig mutation

Nu er spørgsmålet, om Gud skabte ægget eller det fuldt færdige barn? ]eg gætter på, at MK vil sige, at Gud skabte både æg og barn. Men dermed skabte han også evolutionen. Evolutionen er simpelt hen Guds arbejdsmetode. Hvert lille fremskridt på vejen skyldes en heldig mutation, et lille puf af Guds finger. Således har han skabt både MK, Jesus, Darwin samt undertegnede. Gud har skabt evolutionen.

Nu mangler vi blot det med tiden, som det tog at skabe verden og os. Bibelen siger 6000 år, og videnskaben siger flere milliarder år. Hvis vi nu antager, at et gudsår svarer til en million menneskeår, altså at den tid som Gud oplever som et år, opleves som en million år af os, ja så passer penqene. 6000 gudsår svarer til seks milliarder menneskeår. Vi kan hermed konstatere, at Bibelens skabelse og Darwins teori er sammenfaldende og ganske ens. Keine hexerei nur theologie.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.