Voldelige rockerklubber skal opløses

JEG ER naturligvis glad for, at justitsminister Lene Espersen endelig tager fat på rockerbekæmpelsen. Det har Dansk Folkeparti krævet i mange år. Men jeg er meget skuffet over selve indholdet af den nye rockerplan.

Det ligner ikke noget, at Lene Espersen sidder i sit ministerium og opfordrer befolkningen til at blive bedre til at anmelde rockerkriminalitet. Det ved hun jo godt, at folk ikke tør, sålænge de ikke kan garanteres anonymitet.

En effektiv bekæmpelse af rockerne fordrer fuld adgang til anvendelse af anonyme vidner, tilladelse til at politiet anvender hemmelige agenter, der kan infiltrere de betændte miljøer, samt mange flere razziaer.

Regeringen skal kort sagt svinge statens kølle langt kraftigere og mere afskrækkende end hidtil.

Uhellig alliance

Desværre har der bredt sig en opfattelse af, at alt har åndet fryd og gammen, siden rockerkrigen sluttede for nogle år siden. Det er meget naivt.

Nu har rockerbanderne blot delt landet imellem sig, så de i fred og ro kan terrorisere befolkningen med dummebøder, trusler og vold.

Desuden er der noget, der tyder på, at der er ved at dannes en uhellig alliance mellem rockerne og kriminelle indvandrerbander.

Det allerbedste ville derfor være, at rigsadvokaten undersøger mulighederne for at få opløst de voldelige rockerklubber efter grundlovens bestemmelser om foreninger, der virker ved vold.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen