Demografisk tågeslør

I JP'S SPÆNDENDE artikel 23/5 "Det muslimske tema", behandles bl.a. danskeres frygt for øget muslimsk indvandring og udbredelse gennem mange børnefødsler, således at muslimerne til sidst vil udgøre et flertal og undergrave demokratiet. Dette skulle ikke kunne ske, da den faktiske udvikling iflg. Danmarks Statistik fortæller noget andet. Eksempelvis siger prognosen for 2050, at der "kun" vil være 10,9 pct. fra Tredje Verdens lande i Danmark.

Problemet er, hvordan tingene regnes ud, og hvad der udelades, hvad man gerne vil have, at folk skal tro. Pr. 1. januar 2002 udgjorde gruppen af indvandrere + efterkommere 415.331 personer. Cirka 70 pct. af indvandrerne er fra Den Tredje Verden dvs. næsten alle er muslimer. Tages procentsatsen af den samlede befolkning, udgør disse allerede nu ca. 8,3 pct. Problemet er som nævnt i artiklen, at religiøs tilknytning ikke registreres, og at mange får dansk statsborgerskab og derfor regnes med som danskere, selvom de er muslimer og altså har en anden kulturbaggrund og holdning.

Næsten alle, som kommer til Danmark fra Den Tredje Verden, er som nævnt muslimer, og denne gruppe har en stigende tendens til at holde fast i den totalitære ideologi islam, så der er ingen grund til at slappe af.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen