Kort sagt

Et spørgsmål om definition Ifølge definitionerne for undersøgelsen er det kun efterkommere af muslimske forældre, hvoraf ingen er danske statsborgere, der regnes som muslimer, samt naturligvis den stadige indvandring.

Det må antages, at et stort antal muslimske indvandrere har søgt og fået dansk statsborgerskab, og disse samt deres efterkommere tæller således ikke som muslimer. Gjorde de det, ville det fremskrevne tal være meget højere, i særdeles da muslimer normalt har en meget højere fødselshyppighed end den oprindelige danske befolkning.

Erik Andersen, Masten 88, Snekkersten

Flertal er flertal

Det er beskæmmende, hvis statsministeren tromler sin lov om kommunesammenlægninger igennem ved hjælp af folk som Søren Krarup, Mogens Camre og Jesper Langballe. Men flertal er flertal. Hvis nu Peter Brixtoftes stemme også skal ind i sagen, så bliver det for statsministeren en velfortjent og meget uværdig sortie, han kommer til at gøre i dansk politik.

Aage Mikkelsen, Chr. Winthersvej 5, Silkeborg

Manglende statistiske oplysninger

For hver kommune mangler der økonomiske oplysninger om motorvejskilometer, hovedveje, jernbanestandarden, statens bygningsværdi eller lejeudgifter, statens lønudgifter og statstilskud. Flyt i øvrigt Danmarks Statistik til Thisted som egnsudviklingsprojekt.
Kjeld Mortensen, Enghavevej 22, Thisted

Løjerlig adfærd

Når jeg hører liste A's reaktioner på diverse regeringstiltag, senest at regeringen vil gennemføre en kommunalreform med DF, får jeg ofte følgende tanke: Hvor mange socialdemokrater skal der til for at skifte en pære? Det afhænger af, hvad DF mener!

Jonas Holt, Løthvej 10, Saltum

Byrden lettet med 170.000 kr.

Det har glædet mig at erfare, at hver eneste nyfødte dansker koster samfundet 17.000 kr. Ved ikke at fremavle 10 børn har jeg altså tilført mit land 170.000 kr. Hvor har det dog lettet min skammelige "ældrebyrde".

Frederik Schacht, Duevej 84, FrederiksbergMere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen