Mange røde ører

Hvor er opbakningen til Poul Dahl, som bare siger, hvad der vil blive en nødvendighed i tilfælde af krig?

HVOR ER det dog betryggende, at der ikke er nogen af oberstløjtnant Poul Dahls kollegaer, der bakker ham op.

Og hvor er det dog skræmmende, som højtuddannede mennesker i Folketinget, humanitære organisationer m.m. åbenbart er ude af stand til at forstå almindelig klar tale.

Konklusionen må være, at i tilfælde af en terrortrussel/terrorangreb mod Danmark (som jo er, hvad Poul Dahl taler om) ville den militære løsning være at sætte sig i en pædagogisk rundkreds med en evt. mistænkt og foreslå, at han skulle være en sød dreng og fortælle de rare soldater, hvor han har gemt bomben eller de grimme kemiske/biologiske våben.

Metoden er sikker og gennemtestet, den bruges meget i bl.a. børnehaver.

Tusindvis af danskere er ved at gå i panik over invasionen af fremmede, som kommer her og truer vores velfærd og "lever af vores penge".

Meningsmålingerne

Hvad hvis der kom andre fremmede, som ikke bare ville bo her, men truede os med bomber og ødelæggelser??

Jeg tror ikke, tolerancen i Danmark er så stor, som I (og måske også vi selv) går og tror.

Í mellemtiden kan ministeren jo så sidde og gøre op med sig selv, hvornår konventioner og begreber kan og bør gradbøjes. Det afhænger jo nok lidt af meningsmålingerne.

En flok tøsedrenge, vil jeg kalde dem, der styrer militæret, men som alligevel ikke vil vedstå sig de barske realiteter og bakke op om en kollega, der bare siger, hvad alle ved vil være en nødvendighed, hvis situationen nogensinde skulle opstå.

Der må stikke mange røde ører ud under baretterne den kommende tid. Det er ikke sjovt, når ens holdninger og udtalelser i den grad afhænger af, om det gavner ens karriere eller truer ens nyvundne taburet.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen