<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
17.09

New Zealand i recession: Dit nyhedsoverblik på to minutter

New Zealand går i recession med rekordstort bnp-fald. Klimaminister advarer mod afgifter og kalder De Radikale rabiate. JP mener: EU trænger til mere handling og mindre snak.

16.09

Gammel vaccine afprøves på Fyn: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Statsministeriet har angiveligt kendt til FE-sag siden årsskiftet. Hver femte minkfarm i Hjørring har haft coronavirus. Flere kvinder bruger p-piller og hormonspiral.

15.09

Storbyer tæt på overbelastning: Dit nyhedsoverblik på to minutter

DF vil have hegn klar til muligt flygtningepres på grænsen. Trump modsiger klimaforskere og forudser kølige vejr. Mette Frederiksen kalder sexchikane for magtmisbrug.

14.09

Smitten falder i "virushotspot": Dit nyhedsoverblik på to minutter

Verden har sat dagsrekord i antal coronasmittede. Thorning: Jeg har også oplevet sexchikane. JP mener: Europa må tage ansvar for Hviderusland.

11.09

Giganternes nabostrid er slut: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Eksperter undsiger centralt argument bag regeringsplan. Den først coronanedlukning skete for et halvt år siden. Politi har fået tåregas-forbud.

10.09

Udgav sig for at være sort: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Flertal vil hjælpe forældre til børn i kø til coronatest. Biskopper protesterer mod udsigt til omskæringsforbud. Rusland beskylder Tyskland for grundløs påstand om forgiftning.

09.09

Kronprinsparret støtter coronaofre: Dit nyhedsoverblik på to minutter

EL og SF optrapper jobstrid med De Radikale. Kold skulder skar 500 milliarder kroner af Teslas værdi. Forsamlingsforbud i England bliver strammet til seks personer.

08.09

Rekordbrande hærger: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Hviderussisk protestleder er forsvundet efter tilbageholdelse. Grønt lys til bryllupper og konfirmationer. Fire ud af 10 flygtninge, der ankom under krisen i 2015, er i job i dag.

07.09

Putins vaccine møder modstand: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Afhoppere fra Alternativet stifter nyt parti. Regeringen har kastet sin kærlighed over den tidligere regerings pensionsordning. Det globale smittetal har rundet 27 millioner coronatilfælde.

04.09

42 søfolk savnes: Dit nyhedsoverblik på to minutter

EU vil sikre turister ens vilkår. Bilafgifter kan ryge i vejret. Syv betjente suspenderes.

03.09

Begræns kys under sex: Begræns kys under sex: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Købere jævner millionvillaer med jorden. USA's budgetunderskud kan blive største siden Anden Verdenskrig. I dag bliver rejsevejlednigerne opdateret.

02.09

Japan hænger på regningen: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Minister kalder ulighed i sundhed for alarmerende. Regeringen angribes for at udskyde valgløfter om naturen. Forsvarere frygter flere forkerte domme efter samtykke-lov.

01.09

Kina tilbageholder tv-vært: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Rusland indleder corona-vaccinationer i november. Russisk kampfly fulgte amerikansk bombefly over Bornholm. Trump forsvarer teenager sigtet for skuddrab i Kenosha.

31.08

Trump skal blive væk: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Regeringen budgetterer med milliardunderskud i finanslov. Ny trepartsaftale om jobdeling skal forhindre fyringer. USA's lægemiddelchef er åben for at hastegodkende vaccinel.

Premium Tophistorier

Debat: Corona har skudt danskernes forbrug fem år frem i tid

Pandemien har ændret vores syn på arbejde, fritid og alle andre udadvendte aspekter af livet. Men mest af alt har vi taget et gigantisk digitalt skridt fremad.

Nina Smith nægter at modtage lønstigning på 156 pct.

Nina Smith vil ikke have en lønstigning som formand for Forenet Kredit, selv om hendes honorar er markant under niveauet for sammenlignelige formandsposter.

Ny undersøgelse: Nordea og Landbobanken går mest tilbage i popularitet

Ringkjøbing Landbobank og Nordea går mest tilbage i ny imagemåling for banksektoren.

Kommentar: Hjemmekontoret kan stille dig bagerst i køen

Hjemmearbejdspladser har fået det store gennembrud, men er ikke en gylden nøgle til bedre arbejdsliv for alle efter pandemien.