<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
11.05

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik: Støttepartier vil have mere fokus på børn i sommerpakken

Bredt flertal vil hjælpe ofre for genopdragelsesrejser. USA godkender vaccine fra Pfizer/Biontech til 12-årige. Støttepartier kritiserer manglende fokus på børn forud for tirsdagens forhandlinger om en sommerpakke.

10.05

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik: Hårdt ramte senfølgepatienter må vente på hjælp i ugevis

USA kan have flere coronadøde end opgørelser viser. Dansk Industri foreslår flere arealkrav før butiksnedlukninger. Senfølgepatienter må vente flere uger på hjælp.

07.05

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik: Norge tror ikke på ny vaccine fra juni - Danmark gør

Sygeplejersker mødes til forhandlinger inden mulig strejke. Mette Frederiksen vil se på ophævelse af patent på coronavacciner. Danmark regner med ny vaccine fra juni - det har man i Norge »ingen grund til at tro«.

06.05

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik: Fitnesscentre, teatre og biografer kan nu igen slå dørene op

Skotsk valg kan afgøre skæbne for løsrivelsesbevægelse. USA vil have patenter på coronavacciner ophævet midlertidigt. Danmark genåbner yderligere.

05.05

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik: George Floyds drabsmand vil have genstartet sin retssag

Danmark i hemmelig dialog med flere amerikanske lande om modtagecentre for asylansøgere. Trump kan i dag blive udelukket permanent fra Facebook. Og så kan mangel på plads bremse skolernes genåbning torsdag.

04.05

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik: Genåbningsaftale strammer løkken om sommerens store festivaler

Hver tredje kræftpatient danner ikke antistoffer efter covid-vaccine. Biden giver sig i flygtningepolitikken. Og så er endnu en vaccine dumpet i Danmark, og vaccinationskalenderen rykkes igen-igen.

03.05

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik: Nu bliver der sat dato på nattogenes genfødsel i Danmark

Claus Hjort giver Løkke skylden for uro i V. En ny genåbning skal forhandles på plads. Og så fortæller tidligere direktør i Lægemiddelstyrelsen i et stort interview tiden i centrum af kampen mod corona.

29.04

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Eksperter fælder dom over regeringens landbrugsplan. Brasilien stopper import af russisk vaccine. Efterforskere har ransaget tidligere Trump-advokats lejlighed.

28.04

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik på to minutter: Partier i Norge vil forlænge perioden med fri abort med adskillige uger

Politiet snupper biler på stribe i sager om vanvidskørsel. Fem mænd er varetægtsfængslet i sag om støtte til Islamisk Stat. Og så er et nyt land krøbet op i toppen af en dyster coronarangliste.

27.04

Dit nyhedsoverblik på to minutter: Dit nyhedsoverblik på to minutter: DF og regeringen vil sætte en stopper for livstidsdømte, der dater fra fængslet

Stjerneskuespiller køber rettigheder til dansk Oscar-vinder. Jens Rhode melder sig under de kristendemokratiske faner. USA vil lede efter terrortrusler inden for landets egne grænser.

26.04

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik på to minutter

To danskere modtog Oscar-statuetter i nat. Sult og tørke truer millioner. JP mener: Alt for længe er der blevet talt udenom på udlændingeområdet.

23.04

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik på to minutter - 23. marts

Heunicke skal i samråd om minksagen. Sygeplejerskerne sætter dagsordenen med strejkevarsel. Nyt fra Storbritannien om Astrazeneca og blodpropper.

22.04

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Se deltagerne til USA's klimatopmøde. Der er sket masse-anholdelser i Rusland. Læs nyt fra resterne af Super League.

21.04

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Briefing: Mere genåbning i dag. Super League droppet af britiske klubber. Betjent skyldig i drab på George Floyd.

Premium Tophistorier

Fortrolig analyse om bankernes minusrenter: Sandheden ligger skjult i hemmelige tal

En af landets mest respekterede bankanalytikere er blevet provokeret til en analyse af de negative renter. Per Grønborg mener, at det faktisk kun er banken selv, der kan gennemskue, om den tager sig for meget eller for lidt betalt af privatkunderne.

Milliardaftaler holder en hånd under MT Højgaard flere år frem

Det buldrende byggeboom lige nu kan få en brat ende, men selv hvis det sker, ser MT Højgaards øverste ledelse fortrøstningsfuldt på fremtiden. Flere store flerårige aftaler med det offentlige giver robusthed, lyder det.

Dansk tekstilkoncern når rekord-regnskab i krisen

Thygesen Textile Group med hovedsæde i Ikast samt produktion i Vietnam melder om høj fart i salget af bl.a. tøj til yoga og aktivitet i coronatiden.