• For abonnenter

Ild i haven på plads og i fad: Det skal du være opmærksom på, når du laver mad over bål

Når Nicolai Tram laver mad, foregår det altid med flammerne i centrum. Vi har spurgt ham om fordele, ulemper og muligheder for madlavning over åben ild.

Artiklens øverste billede
Nicolai Tram påpeger, at man skal huske at bruge sin sunde fornuft, når man har åben ild i haven. Foto: Eva H. Tram

Solskinstimerne er blevet flere, og grillsæsonen er for alvor over os. Danskerne er glade for at grille i løbet af de sparsomme sommermåneder, men hvad hvis man vil gå skridtet videre? Vi har spurgt restauratør, kogebogsforfatter og selvudnævnt bålnørd Nicolai Tram om fordele, ulemper og regler, hvis man gerne vil give sig i kast med at lave mad over

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.