• For abonnenter

Skal der være blomster i køkkenhaven? Ja, og det er der især én rigtig god grund til

Blomster i køkkenhaven bidrager ikke kun til større biodiversitet, men gør også de enkelte planter mere robuste overfor skadedyr og sygdom, fortæller Signe Schrøder her i et uddrag af hendes nye bog ”Dyrk”.

Artiklens øverste billede
For Signe Schrøder har det på mange måder været positivt af have et væld af blomster i køkkenhaven. Foto: PR

Det er en fryd, når der en summen, svirren, kvidren og flagren i køkkenhaven. Det er slet ikke nødvendigt at kende til alle de små økokredsløb og sammenhænge for at erkende, at jo flere blomster og jo større diversitet, der er i planterne i køkkenhaven, jo bedre muligheder er der for at opnå en økologisk balance, hvor ingen får lov til

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.