30.06

Sådan anlægger du en tørketålende have

Klimaforandringerne stiller helt nye krav til vores haver, og det er ikke kun regnbede, der bliver brug for. Vi kan også forvente flere perioder med meget tørt vejr. Læs her, hvordan du kan anlægge en flot have, der kan klare de nye forhold.
Seneste Have
26.05

Plant haven til i krukker

Når du vælger store krukker, får du masser af muligheder for at skabe flotte og anderledes opstillinger – både i den lille og den store have.
23.05

Kommentar: Drop betonørkenen, og skab liv mellem fliserne

MIA STOCHHOLM
Fliser og grus giver en gold og kedelig have, der kræver meget vedligehold og belaster kloaksystemet ved heftige regnskyl. Men der er en let løsning, fortæller Mia Stochholm fra Landsforeningen Praktisk Økologi.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

JP mener: Hongkong er tabt

Kræmmermentaliteten er skamløs i EU, og vattede reaktioner fra Europa kan kun opmuntre diktaturet i Beijing.
Redaktionen anbefaler

Gården i Trige er ramme om bolig, kontor, showroom og lager

»Hvis ikke jeg havde kontor og showroom, hvor vi bor, så kunne det ikke fungere,« siger iværksætter Camilla Schram og mor til tre, der bor på en landejendom uden for Aarhus. Herfra styrer hun sit luksusbrand inden for rengøringsprodukter og familielivet.

De har skabt en frodig oase i byen

Jerôme og Karine Clynckemaillie har indrettet et hus til svigerforældrene i nabohuset til byens botaniske have. Selv om huset ligger midt inde i Nantes, har de skabt en frodig oase.
Biler
Derfor får flere bil nummer to
Ifølge en analyse fra Spar Nord er antallet af familier i Danmark med to biler steget kraftigt siden 2007, så det i dag gælder hver syvende familie. Den udvikling vil fortsætte på den anden side af coronakrisen, vurderer banken. 
Se flere