<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Seneste Have
04.11

Foråret står på spring

Det lyder måske mærkeligt – men det er nu, forårsløgene skal i jorden, hvis du vil kunne nyde dem til næste forår og nogle måneder frem.
29.10

I baronessens slotshave er der havudsigt til alle sider

Obligatorisk febertest, håndsprit, afstandskrav og mundbind samt stort set ingen besøgende var en del af oplevelsen i den ellers så velbesøgte have, Villa & Gardens Ephrussi de Rothschild, på Den Franske Riviera, da Jyllands-Posten besøgte den i sommer.
Se flere nyheder
Redaktionen anbefaler
Kunsthåndværkernes ø: Shop særlige julegaver langt væk fra alt
Et besøg på Bornholm i tiden op mod jul er ikke alene en oplevelse for alle kræsne sanser, men giver også mulighed for at købe unikagaver hos øens mange højt anerkendte keramikere og glaspustere. Og så kan man supplere med lokale gastronomiske lækkerier. 
Se flere
Jul i coronaens tid: 
»Når traditionerne brydes, giver det anledning til at spørge, hvad vi gerne vil med julen og med hinanden«
Danskerne skal i år fejre jul under en pandemi, og det kan give anledning til at reflektere over, hvad der er vigtigt ved højtiden og eventuelt at nytænke den – det kan ske via sociale medier, opdeling af familien, julekurve og fotoalbums, lyder det fra kultursociolog og psykolog. 
Se flere
Viden
Er borger-videnskab kun for dem med viden og magt?
Borgervidenskab – citizen science – hyldes normalt for at demokratisere og bygge bro mellem forskning og samfund. Men forsker mener, at det måske kan have den modsatte effekt. 
Se flere