<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Seneste Have
12.08

Spis af højbedet helt frem til november

Selv om sommeren lakker mod enden, kan du ifølge den britiske haveentusiast Huw Richards sagtens stadig nå at dyrke grøntsager og salater i højbedet. Her er et uddrag fra hans nye bog ”Køkkenhave i ét bed”, hvor der er grønne tips til hele året.
28.07

Haveliv fra lænestolen

På engelsk bruger man udtrykket ”armchair gardening”, som betyder, at når man ikke har mulighed for at komme ud i virkelighedens have(r), kan man i stedet for sætte sig godt til rette i lænestolen og læse bøger om haver eller se tv og videoer i stedet for.
30.06

Sådan anlægger du en tørketålende have

Klimaforandringerne stiller helt nye krav til vores haver, og det er ikke kun regnbede, der bliver brug for. Vi kan også forvente flere perioder med meget tørt vejr. Læs her, hvordan du kan anlægge en flot have, der kan klare de nye forhold.
Se flere nyheder
Redaktionen anbefaler

Gården i Trige er ramme om bolig, kontor, showroom og lager

»Hvis ikke jeg havde kontor og showroom, hvor vi bor, så kunne det ikke fungere,« siger iværksætter Camilla Schram og mor til tre, der bor på en landejendom uden for Aarhus. Herfra styrer hun sit luksusbrand inden for rengøringsprodukter og familielivet.

De har skabt en frodig oase i byen

Jerôme og Karine Clynckemaillie har indrettet et hus til svigerforældrene i nabohuset til byens botaniske have. Selv om huset ligger midt inde i Nantes, har de skabt en frodig oase.
Annonce
Her får du det mest optimale ud af Himmerlands smukke natur
Himmerland er aktiv ferie og nedslag i Danmarks historie. Det er golf på nogle af Jyllands bedste golfbaner og kilometervis af vandre- og cykelruter i Rold Skov. Her viser vi vej til nogle af Danmarks helt store naturoplevelser. 
Se flere
Biler
Amerikansk kæmpe-SUV i Danmark: Masser af plads og power, men...
Orker du ikke en stor tysk eller svensk SUV, er Ford nu klar med sjette generation af den legendariske Ford Explorer. Bilen opleves ikke helt så premium, som prisen på hele 1 mio. kr. stiller i udsigt. Til gengæld har bilen masser af stil og uforfalsket amerikansk charme. 
Se flere
Bolig
Den verdenskendte arkitekt, der drømte om at være gartner
De fleste danskere kender Arne Jacobsen. Men de færreste ved, at han også var et utilpasset skolebarn, der kæmpede med hvert et design og faktisk drømte om et liv som gartner. Ny udstilling sætter fokus på både kendte og ukendte sider af arkitekten og hans i dag ikoniske design og bygninger. 
Se flere
Dansk plantekødsfirma mere end firdobler sit overskud
Det danske plantekødsfirma Likemeat Nordic leverer for anden gang i træk overskud. Ifølge direktøren har en relancering af virksomhedens produkter været med til at løfte forretningen. 
Se flere