• For abonnenter

Hanekylling og søde kys

En fersk dansk unghane er noget helt andet end den triste papkylling. Den er kødfuld og smager af noget. Prøv dagens opskrift - og dagens is med mange søde kys!

Supermarkederne kører stadig slagtilbud med fem dybfrosne kyllinger for under 100 kr. Og det gør de vel, fordi der er kunder til dette ikke særligt interessante produkt.

Må vi foreslå, at man i stedet sætter sine penge i en fersk unghane fra Bornholm eller Gråsten. Dem er der nemlig kød på, og de smager af meget mere, de er saftige, og der er rigeligt

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.