Kogt røget bryst

Kogt røget bryst af gris med spinatpuré og havets guld 400 g røget grisebryst

Karse

Citron

Brystet koges i vand i ca. 2 timer og skæres i skiver inden servering.

Spinatpuré:

100 g frisk spinat

1 spsk. smør

½ fed hvidløg

1 dl mælk

Muskat

Salt og peber

Spinaten skylles grundigt for jord og urenheder, stilkene fjernes, og spinaten sauteres let i en gryde i smør. Mælk og hvidløg tilsættes, og det hele småsimrer i ca. 5 minutter. Blendes til en glat pure og smages til med salt, peber og muskat.

Havets guld:

1 dl cremefraiche 38 %

1 skalotteløg

½ bundt purløg

1 citron

1 spsk. løjrom

1 spsk. ørredrogn

1 tsk. oscietra (kaviar)

salt og peber

Skalotteløget skrælles og hakkes meget fint sammen med purløg. Citronen skylles grundigt, og skallen rives på den fine side af rivejernet.

Anretning

Spinatpuréen lunes forsigtigt op og lægges i bunden af en tallerken. Der skæres et flot kvadratisk stykke af brystet. Cremefraichen varmes op i en gryde, de øvrige ingredienser tilsættes, og der smages til med salt og peber, inden den kommes rundt om spinatpuréen.

Der pyntes med karse og citron.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.