• For abonnenter

Blommer i salaten og i saucen

Blommer kan bruges til meget, og de er især gode sammen med svinekød. Prøv en skinkesteg i vin med en kraftig blommesauce. Men begynd med en god salat...

Det er stadig sommer, og nu kommer der også danske blommer. Der er forskel på, hvornår de forskellige sorter modner, så vi går en forholdsvis lang periode i møde, hvor der er masser af saftig frugt til rådighed.

Er man indehaver af et smukt bærende blommetræ, skal man spise så mange som muligt, mens tid er - også i maden som tilbehør og i desserter.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.